yok cnm sen de erkenciymişin..![]()
Öyle mi diyorsun canım, olabilir valla

Seviyom ben yaaaaaaa ( "okuyum ben yaaaaaa" nın kendime uyarlanmış versiyonu)

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm sen de erkenciymişin..![]()
Yok be güzelim nereden vardın o kanıya![]()
Haaa profilde evli yazıyor, geçenlerde sözlümle birlikte bakıyorduk, profile gir bi bakim dedi, girdim.. Medeni durumunda bekar yazısını görünce " sen bekar mısın kızım değiştir şunu" dedi. Bende baktım baktım" nişanlı, ilişkide " vb. birşey yok, evli yapayım da gönlü olsun dedim be canım![]()
bebekle ilgilenmeyenler derken :26:![]()
bence annesine "beni niye 16 yaşında nişanladın "diye sormaya gitti ,bunca tepkiden sonra o da kayıtsız kalamadı![]()
yaw ben de ilgileniom mesela ama bebekle ilgili bi sürü topik var ya ondan dedim...sen de mi yogsam?![]()
öylemi dersin![]()
yok profiline simdi baktimda evli gordum ondan oncede evli saniyordum yanilmisim![]()
bız ne kadr safmısız 12 yasındaykenelımızde bebekler ıle oyun oynardık yavru ceylan
geyık avlamıs
![]()
bence annesine "beni niye 16 yaşında nişanladın "diye sormaya gitti ,bunca tepkiden sonra o da kayıtsız kalamadı![]()
ben eskiden ilgileniyordumda artik ilgilenmiyorum bosverdim![]()
valla kapıcınınbitlikızı sen de mi..ben ortaokulda bile oynuyodum..annem iice sıyırma seviyesine gelmişti artık.."bırakın şu bebekleri kocaman kız oldunuz...." die...ya bi de senn nickin pek güzel hee...ne zamandır dikkatimi çekiodu(laf atar gibi oldu)
valla kapıcınınbitlikızı sen de mi..ben ortaokulda bile oynuyodum..annem iice sıyırma seviyesine gelmişti artık.."bırakın şu bebekleri kocaman kız oldunuz...." die...ya bi de senn nickin pek güzel hee...ne zamandır dikkatimi çekiodu(laf atar gibi oldu)
INSALLAHValla mı?Ayyy o günleri bir görsem
![]()
ii yapmışın hee..olacağı olunca oluyo hayatının odak noktasına onu koymıycan zaten..![]()
biz o yaşlarda evcilik kurup oynuyorduk şimdikiler ev kurup evinin hanımı olma yolunda can atıyorlar![]()
kızlar bu topiği kapatmayak hee iyi geyik topiği oldu bize..![]()
bak sımdık senınde nıkın olmadıtavuklumakrna ama bu bana yapılmazkı dıyete baslaıdm
hehehe nikimde sahıbesı gıbı ozel guzel ve bı o kadar cırkındır
![]()