free takılan sevgili sorunu...

Çok sakin ve mantıklı bir kızsın.
Çocuğun yaşına 28 deyince şok oldum.
Ben 18-19 yaş grubundasınız sandım.
Sevginin "s" si yok orası ayrı da, yaptığı öküzlükler de ayrı.
Hiiiççç poposunu kaldırma.
O yokmuş gibi davran arkadaşmışsınız gibi davran.
Ayrılma kelimesinden filan da bahsetme.
Kendi kendine kopar gider zaten ilişki.
Sana da bir şey sorarsa yapıştırırsın lafı.

Seni seviyo mu? Sadakatinden emin misin? Eğer sen huzursuzsan sor bence. Böyle kendi kendini üzme. Net olsun sana karşı

Bu adam koca olursa sana hayır mayır gelmez. Hiç kendini üzme, yolun başındayken de bırak gitsin.

Bu adam koca olursa sana hayır mayır gelmez. Hiç kendini üzme, yolun başındayken de bırak gitsin.
konuştum önce konusuyorum dedim bir daha da konuşmam bu konuda olan olur dedim. tamam dikkat edecem dedi ama sanmıyorum.. birşey de demeyi düşünmüyorum kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın diye... uzaklaşacağım.. başta normal bişey insanların fotolarını begenmek sen de begensen bişey demem dedi sonra ben ters gidince dikkat edecem dedi..

sosyal ağlatın özellikle instagramın amacı buymuş insanların dotolarına bakmak begenmekmiş lafa bakın. bir de geniiliğine ben de begensem sorun olmazmış...

Hiç benlik bir ilişki değil. Sen de rahatsızsın uzatmanın alemi yok. Onu yapma bunu yapma demene de lüzum yok. Ayrıl gitsin. Tamam güven oluşunca arada böyle konulara takılmaz insan ama ilişkinin başlarında arkadaşlarından çok onunla konuşmak istersin sabah uyanır uyanmaz aklına gelmen lazım seni sürekli görmek istemesi müsait zamanlarında yanına gelmek için çabalaması lazım. He aradan bir sene geçer ondan sonra sabah ilk sana yazmasa da olur. Haftada bir görüşseniz de olur. Ama ilk ayınız daha..

Konuyu okurken yaşı 19-20 falan diye düşünüyordum 28i görünce şaşırdım. Daha 1 ay olmuş kendini belli etmiş baştan.Böyle bir insanla evlilik düşünebilecekmisiniz.

sosyal ağlatın özellikle instagramın amacı buymuş insanların dotolarına bakmak begenmekmiş lafa bakın. bir de geniiliğine ben de begensem sorun olmazmış...
Burda iki ihtimal var ya seni sevmiyor o yüzden bakıp beğenmeni umursamıyor,ya da gerçekten kötü niyetle görmediği için sana sende beğenebilirsin diyor bilemedim

arkadasım bir ay oldu bir ayda beni çok seveceğini sanmıyorum. begeniyordur hoşlanıyordur.
Online olupta yazmaması ilginç normalde tabiki olabilir ama sabah daha karşılıklı günaydın olmadan başkalarıyla konuşması kırıcı,gelecek göremiyosan yol yakınken bitir canım

Online olupta yazmaması ilginç normalde tabiki olabilir ama sabah daha karşılıklı günaydın olmadan başkalarıyla konuşması kırıcı,gelecek göremiyosan yol yakınken bitir canım
evet kesinlikle canım.. diyeceğimi dedim bir daha demem gözlemlerim aynı sekilde devam ederse ben seni uyarmıştım der bitiririm.

Üzücü . burnundan kil aldırmayan takmayan sevgili. Bence ayrilmalisiniz çünkü çok umursamiyor sizi. İnstagramdan facete o kızlarla konuşmuyor mu sanıyorsunuz. Yol verin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…