FREELY ERKEN GEBELİK TESTİ GÜVENİLİR Mİ?

Benimde dün günümdü olmadım test yaptım 1 dk içinde hemen çıktı varmıdır tüm belirtiler var. 1 haftadir

Eklentiler

• IMG20251107173445.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 226
Benimde dün günümdü olmadım test yaptım 1 dk içinde hemen çıktı varmıdır tüm belirtiler var. 1 haftadir
Canım test yalancı pozitif çıkarıyor seni üzmek istemem ama umarım seninkisi doğrudur başka test ile denemeden kan verme canım

Benimde adet günümde teslim bu şekilde çıkmıştı bugün gecikmemin 8.günü kan verdim hamileymişim Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde adet günümde teslim bu şekilde çıkmıştı bugün gecikmemin 8.günü kan verdim hamileymişim Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese basın eylesin inşallah bugün itibaren gecikmeler başladı normalde 28 29 günde bir olurum bugün 30 gündü hayırlısı pazartesiye kadar olmazsa kan vericem dua edin

Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese basın eylesin inşallah bugün itibaren gecikmeler başladı normalde 28 29 günde bir olurum bugün 30 gündü hayırlısı pazartesiye kadar olmazsa kan vericem dua edin
Dualarım sizinle umarım güzel haberler alırsınız

Kızlar sizce bende de ki bu görünen çok hafif silik çizgi yalancı pozitif mi yoksa bir tane daha yapmalı mıyım gebelik testi freely erken gebelik testi

Canım bu markaya güvenme yalancı çıkardı adet oldum başka markayla tekrar yap
Hm anladım canım bugün farklı Predictor Gebelik Testi aldım bakalım en iyisi bu dediler yarın sabah tekrar yapacam ovulasyon testi yaptım oda koyu pozitif çıkıyor pcos hastasıyım ondan mı yoksa hamilelik mi yumurtlamamı anlamadım çünkü iki adet arası lekelenme ilk defa yaşadım (birkaç gün soğan suyunu yaptım içtim) kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20251111_223459.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 163
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…