Hayır daha almadım hatta kanı bile hemen vermek istemiyorum çünkü düşük değer çıkarsa tekrar çağırıp uğraştıracak beni cuma kan veririm daha sonra randevü alırım diye düşündüm
Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese basın eylesin inşallah bugün itibaren gecikmeler başladı normalde 28 29 günde bir olurum bugün 30 gündü hayırlısı pazartesiye kadar olmazsa kan vericem dua edin
Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese basın eylesin inşallah bugün itibaren gecikmeler başladı normalde 28 29 günde bir olurum bugün 30 gündü hayırlısı pazartesiye kadar olmazsa kan vericem dua edin
Kızlar sizce bende de ki bu görünen çok hafif silik çizgi yalancı pozitif mi yoksa bir tane daha yapmalı mıyım gebelik testi freely erken gebelik testi
Kızlar sizce bende de ki bu görünen çok hafif silik çizgi yalancı pozitif mi yoksa bir tane daha yapmalı mıyım gebelik testi freely erken gebelik testi Eki Görüntüle 3672289
Hm anladım canım bugün farklı Predictor Gebelik Testi aldım bakalım en iyisi bu dediler yarın sabah tekrar yapacam ovulasyon testi yaptım oda koyu pozitif çıkıyor pcos hastasıyım ondan mı yoksa hamilelik mi yumurtlamamı anlamadım çünkü iki adet arası lekelenme ilk defa yaşadım (birkaç gün soğan suyunu yaptım içtim) kafam karıştı