5tane sipariş ettim 5ide bozuk çıkmaz heralde di mi?Genelde yalancı pozitif veriyormuş ama ben hamileliğimi freely ile öğrendim
Evet ya bende adet günü yaptım daha sonradan araştırınca bende arada kaldım testimde bu şekildeKızlar bugün Trendyol dan freely erken gebelik testi sipariş verdim adetime 1 gün kala 5 Kasım günü yapmayı düşünüyorum daha kargoda ama yorumları okumak şimdi aklıma geldi yorumlar da bi iyi bi kötü diyen var sizce güvenilir mi? kullanan varsa yorum yapabilir mi? Testin fotoğrafını ekledim.
Ayy pozitifEvet ya bende adet günü yaptım daha sonradan araştırınca bende arada kaldım testimde bu şekilde
Yalancı pozitifte bu kadar net oluyor mu ki silik değil gibi bu net görünüyor çünküEvet ya bende adet günü yaptım daha sonradan araştırınca bende arada kaldım testimde bu şekilde
Az önce tekrar ettimAyy pozitifinşallah dedikleri gibi talancı pozitif göstermiyordur bende çok tereddüt ediyorum o yüzden 5 adet aldım inşallah doğru sonuötur sizin testiniz başka marka ile tekrar et
Az önce kaset test yaptım üstte attım resmini daha net çıktı bu seferYalancı pozitifte bu kadar net oluyor mu ki silik değil gibi bu net görünüyor çünkü
Ay git hemen kan ver sağlıkla gelsin inşallah.Az önce kaset test yaptım üstte attım resmini daha net çıktı bu sefer
Ediyorum etmezmiyimAy git hemen kan ver sağlıkla gelsin inşallah.Rabbim tüm isteyenlerede versin inşallah sende dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
Hayırlı olsun inşallah alttaki testin markası nedirAz önce tekrar ettimatıyorum sizede alttaki az önce yaptığım
Al biHayırlı olsun inşallah alttaki testin markası
Yok çünkü hamile değilimEdiyorum etmezmiyimsizinde bel sırt bölgeniz ağrıyormu
Aaa Allah mı söyletti naptıYok çünkü hamile değilimbenim hamileyken göğsümün altında ağrı vardı kimsede olmamış ama kaşık batmasıda yoktu yine göğsümün altı batıyordu benim kasığımın daha altında batma filan var şimdi çatlama gibi heralde anlayamadım daha adetim 10 gün filan var sanırım benim.
İnşallah hadi bakalım.Aaa Allah mı söyletti naptı
Gözün aydın olsun canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim belirtin var mıydıAz önce tekrar ettimatıyorum sizede alttaki az önce yaptığım
Teşekkür ederim tatlımGözün aydın olsun canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim belirtin var mıydı
Ama şuanda belim sırtım kalçam felan çok ağrıyo normalmi bilmiyorum hiçGözün aydın olsun canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim belirtin var mıydı
Randevu aldın mı canım doktor için sıkıntı stres yapma bunlar gebelik belirtileri olarak geçiyor bebiş yerleşirken oluyormuşAma şuanda belim sırtım kalçam felan çok ağrıyo normalmi bilmiyorum hiç
Hayır daha almadım hatta kanı bile hemen vermek istemiyorum çünkü düşük değer çıkarsa tekrar çağırıp uğraştıracak beni cuma kan veririm daha sonra randevü alırım diye düşündümRandevu aldın mı canım doktor için sıkıntı stres yapma bunlar gebelik belirtileri olarak geçiyor bebiş yerleşirken oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?