Gebeliğe Hazırlık Freely erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Queenpisi

Karam🖤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
1.452
4.615
88
28
Kızlar bugün bir rahatsızlığım için doktora gittim ilaç yazdı. İlaç kullanmadan önce gebelik testi önerdi,zaten gebelik yoktur çıkmaz düşüncesiyle pek umursamadım. Eşimin isteğiyle test aldik eve geldim testi yaptım sonuç bu
Hâlâ inanamıyorum bu test güvenilir mi?
Akşam hastaneye gidip kan vereceğim ama içim içimi yiyor ya yanlış ise

Eklentiler

• IMG_20210906_162636.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 5.255
Adetiniz gecikmiş miydi bu testi yaptığınızda

Adetlerim düzensiz şu sıra iki ayda bir adet oluyorum
Bence gebelik var gibi silik bile gözükmüyor baya koyu gibi bencede kan vermelisiniz ilacı hiç kullanmadan ne olur ne olmaz eğer kesin bir gebelik varsa zarar görmesin umarım sağlıklı ilerler..

Bence gebelik var gibi silik bile gözükmüyor baya koyu gibi bencede kan vermelisiniz ilacı hiç kullanmadan ne olur ne olmaz eğer kesin bir gebelik varsa zarar görmesin umarım sağlıklı ilerler..
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim

Rica ederim de neden üzülüyorsun
Hâlâ inanamıyorum var olduğuna boğazım düğümlendi adeta şu an sanki rüya görüyor gibiyim. 4 senelik evliyim iki düşüğüm var, çok bekledim

Belirtin varmıydı Hamilesin evet

Hâlâ inanamıyorum var olduğuna boğazım düğümlendi adeta şu an sanki rüya görüyor gibiyim. 4 senelik evliyim iki düşüğüm var, çok bekledim
Allah hakkında hayırlısı ni versin canım benimde iki yıl olmadı şimdi 5 aylık kızım var iki aylık hamileyim insan bilmiyor Allah herkesi farklı bir imtihanla siniyor

Bayağı pozitif canım hayırlı olsun

Allah hakkında hayırlısı ni versin canım benimde iki yıl olmadı şimdi 5 aylık kızım var iki aylık hamileyim insan bilmiyor Allah herkesi farklı bir imtihanla siniyor
Allah bağışlasın,diğer bebiş sağlıkla gelsin insaAllah doğru dediniz nasip kısmet imtihan

HamilesinizTebriklerIyi ki ilac almadan önce testi yapmışsıniz. Bu markanin testlerini kullanmıştım daha önce ve yanıltıcı bir sonuç almadım hiç. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

HamilesinizTebriklerIyi ki ilac almadan önce testi yapmışsıniz. Bu markanin testlerini kullanmıştım daha önce ve yanıltıcı bir sonuç almadım hiç. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Amin teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu oldum

Bu netlik de yanılmaz ayol. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin.

Göğüslerim taş gibi,bir kaç gündür adet sancısı var kesin adet olurum diyordum
Ya benimde öyleydi bi kaç güne çok sertti adetim de gecikmişti testim negatif çıktı sonra dün gribe yakalandım gece hastaneye gittim yıne hcg isdediler yine negatif çıktı doğum doktorumu aradım oda dedi 1 hafta daha bekle pazartesiye kadar olmassan gel dedi ee şimdi göğüs agrımda yok bişe de kalmadı sadece süt gibi akıntım var şimdide sabrediyorum pazartesi günü nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…