Gebeliğe Hazırlık Freely erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde süt gibi akıntım var. insaAllah sizde gebesinizdir

Çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme lütfen.
Hiç beklemediğimiz bir anda oldu vakti gelince Allah nasip ediyor biraz daha sabır lütfen
Olmuyor çünkü sitres beni bırakmıyor sürekli sitres ve suan ağlıyorum hiç iyi değilim

Olmuyor çünkü sitres beni bırakmıyor sürekli sitres ve suan ağlıyorum hiç iyi değilim
Stres yapmamalısın en büyük engel stres derler. 1 ay kadardır kalp ağrısı oluyodu bende bu yüzden hastaneye gittim . Doktor stres ve sıkıntıdan olduğunu söyleyip ilaç yazdı. Saatler sonra gebe olduğumu öğrendim. Tam bitti dediğim anda Rabbim mucizemi verdi. Ben hamile kaldiysam sende kalırsın sadece zamanını beklemek gerek,ağlama lütfen

İnanki sitresle mücadele ediyorum etrafımdaki birçok insana ben diyorum sitres yapmayın diye ama maalesef işde sitres dememen illet bırakmıyor nedeni ise kaynana ile aynı çatı altında yaşıyorsam bırakmaması normal Hepsini ALLAHA havle ediyorum sirret kadın daha düne kadar elimde kalacaktı yine akıllanmıyor hasta olmuş grip anne peçete koy öksürürken ağzına diyorum 55 yaşında kadın ya çocuk çocuk hareketler yapıyor kurduğum sofrada yemek yemedi resmen pislik kadın

Artık aşılamayı düşünüyorum aşılama yapmak isdiyorum çünkü bu sitresle bebek felan olmaz bende

Yaa çok zor o zaman stres yapmamak
Tez vakitte kendi evinize geçersiniz insaAllah

Benim de reglime 4 gün var freely testi yaptım sabah ve üç gün önce de farklı markadan yapmıştım ikisi de bu şekilde çıkıyor ikinci çizginin baş kısmı belirgin gerisi yok belirtilerim de var ama neyse bekleyeceğim

Eklentiler

• CF4EBC77-53AD-4145-A36D-E4A7FD62CE5B.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 607
Testi tekrar ettiniz mi?

Artık aşılamayı düşünüyorum aşılama yapmak isdiyorum çünkü bu sitresle bebek felan olmaz bende
Merhaba öncelikle sakın üzülmeyin ben insülin tiroid ve pcos hastasıyım 2 senelik evliyim 2 senedir uğraştık olmadı fenomom diye bı vitamin kullandım stres gerceltne çok etkiliyo ama bununda örgü örerek yenebilriisniz ben strese bindikce örgü ödüm o fenomomu kullandim biraz pahalı ama doktorumdan Allah razı olsun onun tavsiyesiyle aldım 2.kutuya başladım gebe olduğumu öğrendim şu an 3.ayimi,a girdik ettiğim duaları gözyaşlarımi geceleri nasıl agladigimi bı Allah bı ben bilirim rabbimin bı valti saati var hiç üzülmeyin Ankara'da olanlara Memorial hastanesi Nimet Aygül Demirol doktorum ne kadar dua etsem az bı önceki doktorumun anlamadığı pcosu kadın şak şak saydı herşeyi

Bende burda Hakan Kaya ya gidiyorum Kayseri’de zaten suan koronayım Hamileliği bile düşünemiyorum tat koku hiç bi duyum yok psikolojim bozuk ölüm gibi birşey bitkisel hayat gibi yediğim yemeklerden bişe anlamıyorum midem bulanıyor yerken üstelik adetim de agrıların hepsini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…