Benimde süt gibi akıntım var. insaAllah sizde gebesinizdirYa benimde öyleydi bi kaç güne çok sertti adetim de gecikmişti testim negatif çıktı sonra dün gribe yakalandım gece hastaneye gittim yıne hcg isdediler yine negatif çıktı doğum doktorumu aradım oda dedi 1 hafta daha bekle pazartesiye kadar olmassan gel dedi ee şimdi göğüs agrımda yok bişe de kalmadı sadece süt gibi akıntım var şimdide sabrediyorum pazartesi günü nolacak
Hayırlı olsun çok dua bekliyorum kan değerin kaç ciktiBenimde süt gibi akıntım var. insaAllah sizde gebesinizdir
İnşallah yaBenimde süt gibi akıntım var. insaAllah sizde gebesinizdir
Salihlerin duası olsunHayırlı olsun çok dua bekliyorum kan değerin kaç cikti
Çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme lütfen.İnşallah yayoruluyorum gittikçe
Olmuyor çünkü sitres beni bırakmıyor sürekli sitres ve suan ağlıyorum hiç iyi değilimÇok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme lütfen.
Hiç beklemediğimiz bir anda oldu vakti gelince Allah nasip ediyor biraz daha sabır lütfen
Stres yapmamalısın en büyük engel stres derler. 1 ay kadardır kalp ağrısı oluyodu bende bu yüzden hastaneye gittim . Doktor stres ve sıkıntıdan olduğunu söyleyip ilaç yazdı. Saatler sonra gebe olduğumu öğrendim. Tam bitti dediğim anda Rabbim mucizemi verdi. Ben hamile kaldiysam sende kalırsın sadece zamanını beklemek gerek,ağlama lütfenOlmuyor çünkü sitres beni bırakmıyor sürekli sitres ve suan ağlıyorum hiç iyi değilim
İnanki sitresle mücadele ediyorum etrafımdaki birçok insana ben diyorum sitres yapmayın diye ama maalesef işde sitres dememen illet bırakmıyor nedeni ise kaynana ile aynı çatı altında yaşıyorsam bırakmaması normal Hepsini ALLAHA havle ediyorum sirret kadın daha düne kadar elimde kalacaktı yine akıllanmıyor hasta olmuş grip anne peçete koy öksürürken ağzına diyorum 55 yaşında kadın ya çocuk çocuk hareketler yapıyor kurduğum sofrada yemek yemedi resmen pislik kadınStres yapmamalısın en büyük engel stres derler. 1 ay kadardır kalp ağrısı oluyodu bende bu yüzden hastaneye gittim . Doktor stres ve sıkıntıdan olduğunu söyleyip ilaç yazdı. Saatler sonra gebe olduğumu öğrendim. Tam bitti dediğim anda Rabbim mucizemi verdi. Ben hamile kaldiysam sende kalırsın sadece zamanını beklemek gerek,ağlama lütfen
Artık aşılamayı düşünüyorum aşılama yapmak isdiyorum çünkü bu sitresle bebek felan olmaz bendeStres yapmamalısın en büyük engel stres derler. 1 ay kadardır kalp ağrısı oluyodu bende bu yüzden hastaneye gittim . Doktor stres ve sıkıntıdan olduğunu söyleyip ilaç yazdı. Saatler sonra gebe olduğumu öğrendim. Tam bitti dediğim anda Rabbim mucizemi verdi. Ben hamile kaldiysam sende kalırsın sadece zamanını beklemek gerek,ağlama lütfen
Yaa çok zor o zaman stres yapmamakİnanki sitresle mücadele ediyorum etrafımdaki birçok insana ben diyorum sitres yapmayın diye ama maalesef işde sitres dememen illet bırakmıyor nedeni ise kaynana ile aynı çatı altında yaşıyorsam bırakmaması normal Hepsini ALLAHA havle ediyorum sirret kadın daha düne kadar elimde kalacaktı yine akıllanmıyor hasta olmuş grip anne peçete koy öksürürken ağzına diyorum 55 yaşında kadın ya çocuk çocuk hareketler yapıyor kurduğum sofrada yemek yemedi resmen pislik kadın
Kaç yıllık evlisin? Daha önce doktora gittin miArtık aşılamayı düşünüyorum aşılama yapmak isdiyorum çünkü bu sitresle bebek felan olmaz bende
3 yıllık evliyim gittim tabi hiç bi sorunum yok sitres etmeleri dışında beni sitrse sokuyolar ben kendim sitres Li biri değilimKaç yıllık evlisin? Daha önce doktora gittin mi
Testi tekrar ettiniz mi?Benim de reglime 4 gün var freely testi yaptım sabah ve üç gün önce de farklı markadan yapmıştım ikisi de bu şekilde çıkıyor ikinci çizginin baş kısmı belirgin gerisi yok belirtilerim de var ama neyse bekleyeceğim
Hayır etmedim regli günümü bekleyeceğim çok az kaldı zaten ☺ağrılarım da arttı belliki adet olacağım o yüzden test yapmayı bıraktım hayırlısı artıkTesti tekrar ettiniz mi?
Bu arada iki gün başağrısı çektim adet ağrılarım arttı hamilelik ile ilgisi var mı bilmiyorum ama günü beklemek en iyisi olcak galiba
Hayırlısı haberler alırsınız insaAllahHayır etmedim regli günümü bekleyeceğim çok az kaldı zaten ☺ağrılarım da arttı belliki adet olacağım o yüzden test yapmayı bıraktım hayırlısı artık
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı haberler alırsınız insaAllah
Merhaba öncelikle sakın üzülmeyin ben insülin tiroid ve pcos hastasıyım 2 senelik evliyim 2 senedir uğraştık olmadı fenomom diye bı vitamin kullandım stres gerceltne çok etkiliyo ama bununda örgü örerek yenebilriisniz ben strese bindikce örgü ödüm o fenomomu kullandim biraz pahalı ama doktorumdan Allah razı olsun onun tavsiyesiyle aldım 2.kutuya başladım gebe olduğumu öğrendim şu an 3.ayimi,a girdik ettiğim duaları gözyaşlarımi geceleri nasıl agladigimi bı Allah bı ben bilirim rabbimin bı valti saati var hiç üzülmeyin Ankara'da olanlara Memorial hastanesi Nimet Aygül Demirol doktorum ne kadar dua etsem az bı önceki doktorumun anlamadığı pcosu kadın şak şak saydı herşeyiArtık aşılamayı düşünüyorum aşılama yapmak isdiyorum çünkü bu sitresle bebek felan olmaz bende
Bende burda Hakan Kaya ya gidiyorum Kayseri’de zaten suan koronayım Hamileliği bile düşünemiyorum tat koku hiç bi duyum yok psikolojim bozukMerhaba öncelikle sakın üzülmeyin ben insülin tiroid ve pcos hastasıyım 2 senelik evliyim 2 senedir uğraştık olmadı fenomom diye bı vitamin kullandım stres gerceltne çok etkiliyo ama bununda örgü örerek yenebilriisniz ben strese bindikce örgü ödüm o fenomomu kullandim biraz pahalı ama doktorumdan Allah razı olsun onun tavsiyesiyle aldım 2.kutuya başladım gebe olduğumu öğrendim şu an 3.ayimi,a girdik ettiğim duaları gözyaşlarımi geceleri nasıl agladigimi bı Allah bı ben bilirim rabbimin bı valti saati var hiç üzülmeyin Ankara'da olanlara Memorial hastanesi Nimet Aygül Demirol doktorum ne kadar dua etsem az bı önceki doktorumun anlamadığı pcosu kadın şak şak saydı herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?