• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely erken gebelik testi

mrsvsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
48
Kızlar merhaba, sat 5 Nisan normalde bugün regl günümdü ancak olmadım. Freely marka test hiç kullanmamıştım ancak bu şekilde çıktı. Aranızda kullanan var mı? Neden böyle çıktı anlamadım :(

Eklentiler

• IMG_8518.webp
    IMG_8518.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar merhaba, sat 5 Nisan normalde bugün regl günümdü ancak olmadım. Freely marka test hiç kullanmamıştım ancak bu şekilde çıktı. Aranızda kullanan var mı? Neden böyle çıktı anlamadım :(
Test bozuk gibi canım benimde başıma geldi daha önce tekrar dene istersen

Bende bugün denedim bu markadan silik çıktı benimde ama bu sanki bozuk gibi başka test varsa yarın sabah tekrarlayım bence

Bende bugün denedim bu markadan silik çıktı benimde ama bu sanki bozuk gibi başka test varsa yarın sabah tekrarlayım bence
Novacheck ve sente var ikisini de kullanmadım hiç siz biliyor musunuz ?

Novacheck ve sente var ikisini de kullanmadım hiç siz biliyor musunuz ?
Yok bende kullanmadım onları evde freely var yine ama ben internetten sipariş verdim predictor yarın gelcek bakalım onla da yapıcam

Allah freely in cezasını versin 5 test yaptım beşi de çizgi verdi. Başka marka yapın inşallah gerçekten gebesinizdir

Yok bende kullanmadım onları evde freely var yine ama ben internetten sipariş verdim predictor yarın gelcek bakalım onla da yapıcam
Bende hep predictor alıyordum ama pazar günü nöbetçi eczanede bulamadım :( ayy bende sabah diğer ikisini aynı anda yapayım o zaman bakalım 🥰

Bendede fery pozitif verdi bende nobetcide onu buldum umudumm yok ben ilaç alırken oleisne aldım çünkü kistik var diye tarlusal kullanmıştım hamileyum diye sevinemdim yani çok şikayet duyduk

Ben aralıkta düşük yaptım ama yapmadan önce gebeliğimi sente ile öğrendim ☺️

Allah freely in cezasını versin 5 test yaptım beşi de çizgi verdi. Başka marka yapın inşallah gerçekten gebesinizdir
Yaaa novacheck ve sente buldum bir de. Onları biliyor musunuz? Sabah aynı anda deneyeyim diyorum umarım iyilerdir :(

Ben aralıkta düşük yaptım ama yapmadan önce gebeliğimi sente ile öğrendim ☺️
bende kasımda boş gebelik geçirdim aslında o zamana kadar pek 2. Çocuk düşüncem yoktu ama artık bir yanım istiyor çok üzülmüştüm. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız 🤍🫶🏻

Bendede fery pozitif verdi bende nobetcide onu buldum umudumm yok ben ilaç alırken oleisne aldım çünkü kistik var diye tarlusal kullanmıştım hamileyum diye sevinemdim yani çok şikayet duyduk
Kullandınız mı testi yani silik mi çıktı sizde de

Kızlar Awox alın net sonuç veriyor

Kızlar ikisini de denedim ikisi de çok silik çıktı. Reglimin gecikmesinin ilk günü bugün bu kadar silik olmamalıydı bence🫠

Eklentiler

• IMG_8522.webp
    IMG_8522.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_8524.webp
    IMG_8524.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar ikisini de denedim ikisi de çok silik çıktı. Reglimin gecikmesinin ilk günü bugün bu kadar silik olmamalıydı bence🫠
Öyle deme döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin yumurtanın ne zaman çatladığını.
Ben beklenen adet tarihimde bembeyaz negatifti aradan 4-5 gün geçtiğinde pembelliği belli olan ama çok çok silik olan bir çizgi ile öğrendim 2. kızımı

Back
X