Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk gibi canım benimde başıma geldi daha önce tekrar dene istersenKızlar merhaba, sat 5 Nisan normalde bugün regl günümdü ancak olmadım. Freely marka test hiç kullanmamıştım ancak bu şekilde çıktı. Aranızda kullanan var mı? Neden böyle çıktı anlamadım![]()
Berbat bir marka asla güvenmeyinKızlar merhaba, sat 5 Nisan normalde bugün regl günümdü ancak olmadım. Freely marka test hiç kullanmamıştım ancak bu şekilde çıktı. Aranızda kullanan var mı? Neden böyle çıktı anlamadım![]()
Bende bugün denedim bu markadan silik çıktı benimde ama bu sanki bozuk gibi başka test varsa yarın sabah tekrarlayım benceKızlar merhaba, sat 5 Nisan normalde bugün regl günümdü ancak olmadım. Freely marka test hiç kullanmamıştım ancak bu şekilde çıktı. Aranızda kullanan var mı? Neden böyle çıktı anlamadım![]()
Evet bana da öyle geldiTest bozuk gibi canım benimde başıma geldi daha önce tekrar dene istersen
Novacheck ve sente var ikisini de kullanmadım hiç siz biliyor musunuz ?Bende bugün denedim bu markadan silik çıktı benimde ama bu sanki bozuk gibi başka test varsa yarın sabah tekrarlayım bence
Yok bende kullanmadım onları evde freely var yine ama ben internetten sipariş verdim predictor yarın gelcek bakalım onla da yapıcamNovacheck ve sente var ikisini de kullanmadım hiç siz biliyor musunuz ?
Bende hep predictor alıyordum ama pazar günü nöbetçi eczanede bulamadımYok bende kullanmadım onları evde freely var yine ama ben internetten sipariş verdim predictor yarın gelcek bakalım onla da yapıcam
Yaaa novacheck ve sente buldum bir de. Onları biliyor musunuz? Sabah aynı anda deneyeyim diyorum umarım iyilerdirAllah freely in cezasını versin 5 test yaptım beşi de çizgi verdi. Başka marka yapın inşallah gerçekten gebesinizdir
bende kasımda boş gebelik geçirdim aslında o zamana kadar pek 2. Çocuk düşüncem yoktu ama artık bir yanım istiyor çok üzülmüştüm. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızBen aralıkta düşük yaptım ama yapmadan önce gebeliğimi sente ile öğrendim![]()
Kullandınız mı testi yani silik mi çıktı sizde deBendede fery pozitif verdi bende nobetcide onu buldum umudumm yok ben ilaç alırken oleisne aldım çünkü kistik var diye tarlusal kullanmıştım hamileyum diye sevinemdim yani çok şikayet duyduk
Bilinmedik markalar daha iyi valla, deneyin elbetteYaaa novacheck ve sente buldum bir de. Onları biliyor musunuz? Sabah aynı anda deneyeyim diyorum umarım iyilerdir![]()
Awoxu hiç bulamıyorum ya internetten aldığımda da olduğum yere bir hafta sonra geliyorKızlar Awox alın net sonuç veriyor
Öyle deme döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin yumurtanın ne zaman çatladığını.Kızlar ikisini de denedim ikisi de çok silik çıktı. Reglimin gecikmesinin ilk günü bugün bu kadar silik olmamalıydı bence![]()