• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely erken gebelik testi

Öyle deme döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin yumurtanın ne zaman çatladığını.
Ben beklenen adet tarihimde bembeyaz negatifti aradan 4-5 gün geçtiğinde pembelliği belli olan ama çok çok silik olan bir çizgi ile öğrendim 2. kızımı
Yaaa maşallah 🥰 bakalım inşallah şuan pek regl olacak gibi değilim ama dönemsel gecikmede yaşıyor olabilirim 🫠

Yaaa maşallah 🥰 bakalım inşallah şuan pek regl olacak gibi değilim ama dönemsel gecikmede yaşıyor olabilirim 🫠
Kan verme ihtimalin var mı ? Kan ver cnm insallah hamilesindir bende bekliyorum İnsalah güzel sonuçlar alırız ❤️ hatta ben Meryem suresine başladım 2. Günündeyim kurandan okuyorum 41 gün okuman lazım mış çocuk için müfakatını görenler var 🙏🏻 mış

Kan verme ihtimalin var mı ? Kan ver cnm insallah hamilesindir bende bekliyorum İnsalah güzel sonuçlar alırız ❤️ hatta ben Meryem suresine başladım 2. Günündeyim kurandan okuyorum 41 gün okuman lazım mış çocuk için müfakatını görenler var 🙏🏻 mış
Birkaç gün sonra ancak verebilirim tabii regl olmazsam🤗 inşallah gönlünüze göre en yakın zamanda güzel haberler alırsınız isteyen herkese nasip etsin rabbim🫶🏻

Back
X