- 21 Şubat 2025
- 248
- 22
- 13
- Konu Sahibi pembegulll
İnşallah, çok üzüldüm ister istemez ümitlenmiştimAdet olana kadar ümidini kırma belki geç döllenmedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, çok üzüldüm ister istemez ümitlenmiştimAdet olana kadar ümidini kırma belki geç döllenmedir
O zaman yarına kadar yükselmez benceNormalde 1inde yumurtlama oldu yumurtlamaya göre hesaplarsak 15ydi reglim ama benim her zamanki adet hesabıma göre yarın regl günüm
KesinlikleAdet olana kadar ümit var
Yok büyük ihtimalleO zaman yarına kadar yükselmez bence
Bakalım zannetmiyorum artıkKesinlikle
Valla bende hala beklemedeyimBakalım zannetmiyorum artık![]()
Regl oldum, kısmet başka zamanaValla bende hala beklemedeyim
Bnde bi olsaydım rahatlıcaktımRegl oldum, kısmet başka zamana![]()
Ben freely ile öğrenmiştim ardarda 3 testi yaptım üçünde de çıkmıştı kanda 80 küsür çıktı sonraFreely marka erken gebelik testim, ilk 3. Dakikada çıktı, bakar mısınız?
Sende bariz belli canım bizde gelen giden yokBen freely ile öğrenmiştim ardarda 3 testi yaptım üçünde de çıkmıştı kanda 80 küsür çıktı sonra
Yani her markanın hata payı olabiliyor
Ben bu markanın hem kaset testini hem erken gebelik testini yaptım 2 erken gebelik 3 kaset testte çizgi çıktı bu sabah yaptım var yok arası çıktı normalde koyulaşması lazımdı anlamadım gitti hangisi doğru hangisi yanlışBen freely ile öğrenmiştim ardarda 3 testi yaptım üçünde de çıkmıştı kanda 80 küsür çıktı sonra
Bunlar canımBen freely ile öğrenmiştim ardarda 3 testi yaptım üçünde de çıkmıştı kanda 80 küsür çıktı sonra
Hala olmadım patlıcam yaaaaNormalde 1inde yumurtlama oldu yumurtlamaya göre hesaplarsak 15ydi reglim ama benim her zamanki adet hesabıma göre yarın regl günüm
Sadece Regl ilk günü mü belli oluyor ovülasyon testinde yoksa daha erken de çıkarıyor mu?Bunu ilk defa duydum açıkçası hiç denemedim de
Sadece reglin ilk günü mü yoksa daha erken de çıkarıyor muGebelikte ovulasyon testi pik çıkıyor, o yüzden bide ovu testi yaptım canımgebelik varsa koyulaşıyor regl günü