• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely gebelik testi silik çizgi

Amin cümlemizin İnşallah benim çok karışık test pozitif ertesi gün adet mi yerleşmemi anlayamadığım durumlar oldu bitti test yaptım 5 tane silik çizgiler çıktı kafam karışık o yüzden beklemedeyim
Adet gibi koyu kırmızı mıydı kanama

Aynı tarihler ikimizinde frelly bende yalancı pozitif çıkardı canım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama kanda negatif
Merhaba acaba kimyasal yaşamış olabilirmisiniz. Çünkü bende aynı marka ile adet günü yapmıştım silikti sonra böyle söyleyenler olunca az önce kaset test yaptım baya koyu çıktı

Merhaba acaba kimyasal yaşamış olabilirmisiniz. Çünkü bende aynı marka ile adet günü yapmıştım silikti sonra böyle söyleyenler olunca az önce kaset test yaptım baya koyu çıktı
Silik olan testinizin görseli var mı benim de bat bugün ama olmadım 2 gün önce freely marka kaste test yaptım silik çizgi çıktı ilk beş dakika da

Eklentiler

• IMG_2814.webp
    IMG_2814.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 77
Silik olan testinizin görseli var mı benim de bat bugün ama olmadım 2 gün önce freely marka kaste test yaptım silik çizgi çıktı ilk beş dakika da
Adete 2 gün kala yaptınız bu testi dimi eğer öyle ise baya erken yapmışsınız ve ona rağmen gayet belli oluyor çizginiz birde kaset test 😍 evet var ekliyorum ve az önce güvenemeyip kaset testte yaptım şuan 2 gün geçmiş durumda ikisinide ekliyorum üstteki adet günü erken test alttaki az önceki 😊

Eklentiler

• 1000064313.webp
    1000064313.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 74
Adete 2 gün kala yaptınız bu testi dimi eğer öyle ise baya erken yapmışsınız ve ona rağmen gayet belli oluyor çizginiz birde kaset test 😍 evet var ekliyorum ve az önce güvenemeyip kaset testte yaptım şuan 2 gün geçmiş durumda ikisinide ekliyorum üstteki adet günü erken test alttaki az önceki 😊
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin dün akşam erken testten yaptım onda bişi çıkmadı

Back
X