- 12 Ağustos 2025
- 485
- 146
- 18
- Konu Sahibi pembegulll
Benimde iki gün geçti ya bu iki aydır benim gecikme oluyor anlamadım döngüm mu uzadı test de yaptım ama negatifVermedim test malesef beklemedeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iki gün geçti ya bu iki aydır benim gecikme oluyor anlamadım döngüm mu uzadı test de yaptım ama negatifVermedim test malesef beklemedeyim
Umarım güzel olur o beklemenin sonuVermedim test malesef beklemedeyim
Amin cümlemizin İnşallah benim çok karışık test pozitif ertesi gün adet mi yerleşmemi anlayamadığım durumlar oldu bitti test yaptım 5 tane silik çizgiler çıktı kafam karışık o yüzden beklemedeyimUmarım güzel olur o beklemenin sonu![]()
Umarım güzel olur o
Adet olana kadar ümit var canım üzülme vaktini Rabbim bilirBenimde iki gün geçti ya bu iki aydır benim gecikme oluyor anlamadım döngüm mu uzadı test de yaptım ama negatif![]()
Adet gibi koyu kırmızı mıydı kanamaAmin cümlemizin İnşallah benim çok karışık test pozitif ertesi gün adet mi yerleşmemi anlayamadığım durumlar oldu bitti test yaptım 5 tane silik çizgiler çıktı kafam karışık o yüzden beklemedeyim
İlk gün koyu kahve idi ikinci gün çok koyu kırmızı sonrası koyu kahve ama ceviz büyüklüğünü geçmedi hergün koyu kırmızıda olan günde deAdet gibi koyu kırmızı mıydı kanama
Gönlünce olsun al hamilelik haberini inş, darısı da bizlere olsunİlk gün koyu kahve idi ikinci gün çok koyu kırmızı sonrası koyu kahve ama ceviz büyüklüğünü geçmedi hergün koyu kırmızıda olan günde de
Amin canım cümlemizde İnşallahGönlünce olsun al hamilelik haberini inş, darısı da bizlere olsun
Hamile iken ovulasyon testi yaptım aşırı koyu çıktı hatta t çizgisi daha koyuyduAma. Ovulasyon testi başkadır gebelik başkadır sonuçta biri lh biri hcg hormonunu ölçer hamilelerde ovu pozitif çıkar mı bilemiyorum ama bence çıkmaz
Merhaba acaba kimyasal yaşamış olabilirmisiniz. Çünkü bende aynı marka ile adet günü yapmıştım silikti sonra böyle söyleyenler olunca az önce kaset test yaptım baya koyu çıktıAynı tarihler ikimizinde frelly bende yalancı pozitif çıkardı canım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama kanda negatif
Silik olan testinizin görseli var mı benim de bat bugün ama olmadım 2 gün önce freely marka kaste test yaptım silik çizgi çıktı ilk beş dakika daMerhaba acaba kimyasal yaşamış olabilirmisiniz. Çünkü bende aynı marka ile adet günü yapmıştım silikti sonra böyle söyleyenler olunca az önce kaset test yaptım baya koyu çıktı
Adete 2 gün kala yaptınız bu testi dimi eğer öyle ise baya erken yapmışsınız ve ona rağmen gayet belli oluyor çizginiz birde kaset testSilik olan testinizin görseli var mı benim de bat bugün ama olmadım 2 gün önce freely marka kaste test yaptım silik çizgi çıktı ilk beş dakika da
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin dün akşam erken testten yaptım onda bişi çıkmadıAdete 2 gün kala yaptınız bu testi dimi eğer öyle ise baya erken yapmışsınız ve ona rağmen gayet belli oluyor çizginiz birde kaset testevet var ekliyorum ve az önce güvenemeyip kaset testte yaptım şuan 2 gün geçmiş durumda ikisinide ekliyorum üstteki adet günü erken test alttaki az önceki
![]()
Amin inşallah Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşAllah.Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin dün akşam erken testten yaptım onda bişi çıkmadı