freetalking2010 Burun Estetiği Ameliyatı

birtanem benim..ben üzgün olduğuna mutsuz olduğuna çok üzüldüm..buraya da yazmak istedim..inşallah geçici bir durumdur inşallah bir süre sonra iyi ki yaptırmışım dersin..ben de olmayı düşünüyorum ama işte ameliyat sonrasından çok korkuyorum istediğim gibi olmazsa korkusu..burnum öyle kolay bir burun da değil ki..off pişman olmaktan çok korkuyorum..seni de böyle üzgün görünce ne bileyim (((( Allah'ım inşallah şişkinliktir..bu arada önceki burnunu da resmini koyabilirmisin canım? önceki burnun problemlimiydi? benimki baya bir sorunlu ne ararsan var

Ben ameliyat olduğuma pişman değilim yanlış anlaşılmasın kocaman bir kemerim vardı o gitti yandan bakılınca gayet hoş duruyor biriyle yanyana oturunca artık rahatsız olmuyorum ucu eğri olmasa dört dörtlük doğal bir burun olacakmış kavisi falan tam kıvamında

merhaba canım ben de fotoğraflarına baktım. yan profillerden çekilen fotolarda burnun gerçekten çok güzel görünüyor ama önden eğrilik var gibi. emre bey revizyonda da çok iyi bir doktor diye biliyorum burada yazılanlardan. senin ameliyatını da o yapmış zaten. o yüzden hiç kafana takma, en kötü ihtimalle belli bir süre geçtikten sonra hala sorun devam ediyorsa mutlaka 2. bir ameliyatla hataları düzeltir. doktorunla mutlaka bunları paylaş.
inşallah senin sorunun sadece şişlikten dolayıdır. umarım herşey daha iyi olur senin için.

Son düzenleme:
egri canim resimlerde gayet belli ayni sorun bendede var 5 sene once yaptirdim daha yeni duzelir dedi doktor 1 sene icinde 5 sene oldu halen egri. ve revizyon yaptirmayi dusunuyorum suan resimlerde cok belli oluyor. burnumun estetik oldugunu bilenlerde biraz egri diyor. yandan guzel onden egri

Merhaba freetalking ben de kemik eğriliği vardı ama dıştan da hafif belliydi. ama burun deliklerim düzgündü.şimdi 20 günlük ameliyatlıyım ve kemik gayet düzgün nefes rahat ama burun deliklerim asimetrik olmuş canım çok sıkıldı, yarın doktora göstercem, ben revizyon istedim bakalım doktor ne dicek.

Kızlar, eğri burnu olupta ameliyat olan arkadaşlarla konuşmak istiyorum. Sonuç nasıl oldu, eğrilik düzeldi mi? Paylaşırsanız sevinirim

Benim burnumda kemer yok denecek kadar azdı.
Doktorların S burun dedikleriydi benim burnum.
Ciddi kıkırdak eğriliğim vardı.
Sonradan oluşan bir eğrilikti ama .
İki burun deliği, eğilen kıkırdaktan ötürü birbiri ile eşit değildi.
Her yönden başka görünüyordu burnum.

5 Martta oldum ameliyatımı.
Her doktora emanet edilecek türden bir burun değildi.
3 doktor gezdim ve sonunda karar verdim oldum.

Henüz çok yeni ve şişliklerden dolayı pek birşey anlamıyorum.
Ama indiği taktirde çok iyi olacağına inanıyorum.

ben 8 ay önce ameliyat oldum , bantlar çıktığında da eğriydi, hala da eğri... başka bi doktora revizyon olucam önümüzdeki aylarda..

Geçmiş olsun freetalking2010, umarım burnum düzelir ve istediğin gibi olur. Sen daha önceki ameliyatını kime yaptırmıştın?
Tosy, peki sen hangi doktora yaptırdın en son ameliyatını?
Kızlar ben nisana ameliyat tarihi aldım fakat, burada memnun olmayanları gördükçe moralim çok bozuluyor. Benim burnumun kesinlikle ameliyata ihtiyacı var o kesin çünkü hem kırık hem de kemerli. Yine de revizyon olma korkusu var ben de.

cnmm kimde olcaksınnn malatyaya gelip görüştünmü doktorla:)

canım, sen ve asilem sayesinde :) evet görüştüm bilge beyle bi kez, haziran son haftasına da randevu aldım ameliyat için, okul kapanmasını beklemem lazım çünkü. sizin burnuşlarınızı gördükten sonra ona yaptırmaya karar verdim revizyonu :) iyi olur inşallah..

iyi olcak cnm iyi şüphen olmasın:)inan benim burnumdan bin katlı daha güzel yaptıgı burunları bile gördümm:)yaz gelsin tatil olsun düşünme ol:)

25. günüm ve delikler düzelmeye başladı :) evet revizyon için erken karar vermişim ayrıca kafamı kaldırarak dolaşmadığım için şimdi bile çok rahatsız etmiyor ama doktor ileriki aylarda çook az bir eğrilik bile kalırsa istersen revizyon yaparız dedi.

Freetalking, geçmis olsun. çok sabirli bir kiza benziyorsun. Ben dagitirdim...
burnunun egri olduguna suphe yok! doktorun ne diyor?
Onceki burunun çok daha egri oldugu icin bunu kabulenecekmissin gibi bir halin var.
ameliyat oluyorsan, duzgun bir sey beklemen çok normaldir. doktorun tercubeli biridir. burnunun son halini biliyordur, seni oyalamasin, dogrulari soylesinki sende ona gore planlar yap (ikinci ameliyat gibi...).
ameliyat oldugunda, çok kotuden az kotuye gecmek gelide, kotuden, guzele gecmek vardi mutlaka.
herseyin gonlunce olmasini diliyorum.
not: arkadaslik teklifimi kabul edersen sevinirim

Aslında ben çok sabırsız ve tahammülsüz biriyim ama hiç kimsenin gösteremeyeceği sukuneti ve sabrı gösteriyorum ve kendimede şaşıyorum. Bu aralar benimsediğim hayat felsefemden kaynaklanıyor sanırım ( soluk alıyorum, sağlıklıyım, sevdiklerim yanımda, işim var daha hayatta insan ne ister felfesesi :) ) Önceki burnum çok daha eğri değildi aslında kemer vardı ucu sarkıktı falan ama çok daha eğri değildi. C.tesi kontrole gittim doktorda eğri olduğunu söylüyor. Özellikle uc kısmı eğri. 8-9 aylarda ikinci müdahale olacak ama ben buna henüz karar vermiş değilim ikinci kez aynı hayal kırıklığını yaşamakta istemiyorum şuanda burnumun iyileşmiş değil o yüzden sabırla iyileşmesini bekliyorum. Yaz sonunda ne yapacağıma karar vereceğim. Ben düzenli kontrollere gidip doktorla irtibatı koparmayıp fevri davranıp yanlış birşey yapmayacağım ve ikincisi için en doğru kararı vereceğim.
Not: Arkadaşlık teklifini kabul ettim.

hayran kaldim! Elbette en guzel felsefe budur! Ama felsefeyi tam anlamiyla yasamak, dile kolay... Bravo sana, Allah dahada cesaret versin. Doktorunda yamuk oldugunu kabul ediyorsa, sorumlulugu ustlenir ve bir sekilde duzeltme yolunu bulur. Sana en guzelini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…