freetalking2010 Burun Estetiği Ameliyatı

Kızlar, eğri burnu olupta ameliyat olan arkadaşlarla konuşmak istiyorum. Sonuç nasıl oldu, eğrilik düzeldi mi? Paylaşırsanız sevinirim

cnm panik yapma ameliyatın henüz cok yeni. Doktorunda iyi. 2. ameliyatı mı araştırmaya başladın? Az sabret lütfen kafana takmamaya çalış

2. ameliyatı araştırmıyorum allah korusun sadece eğri burnu alıpta nasıl sonuçlar alındı onu merak ediyorum Emre Bey görürse burdan yazdığımı arar beni daha yeni niye panik yapıyorsun diye ama elimde değil dün nişana gittim herkes aa eğri dedi kahroldum yemeden içmeden resmen kesildim

freetalking albumundeki resimlerde bile burnun daha yeniyken harika duruyor odem olması sebebiyle sana su an egri geliyor olabilir. Bence biraz zamana bırakmalısın. En son halinin resmini eklersen bizde belki daha saglıklı yorumlar yapabiliriz, bozma moralini!

Yarın yeni resimleri yükleyeceğim moralim bozulduğu için bantlardan sonra yeni resim çekmedim bantlıyken hergün çekiyordum şimdi aynanın önünden bile geçmek istemiyorum birde benim burnum sol deliği burun duvarıma yapışmış gibi burun deliklerinizi açarsanız ya böyle sol delik yarım açılıyor yapışıyor sağa doğru alttan bakıyorum orda uhu gibi birşey var anlamadım gitti çok acayip duruyor dokunup kurcalayamıyorumda o yüzden ya ben burnumla ilgili çok şeyde söylemek istemiyorum Emre Bey' e haksızlık etmemek için daha çok yeni ama yine bugün dayanamayip topik açtım

canım sen eğri burun görmemişsin dümdüz burnumu yamulttu doktor işte ikinci ayıma girdim 1 sene sonra belkide bikaç sene sonra yani parayı ne zaman biriktirebilirsem revizyon olcam, o kadar acıki anlatsam zaten anlayamazsın şuanki durumumu bide bi tarafı boşluk oldu yamuk kıkırdak yamuk kaynadığı için düşün sağ tarafta kocaman bi kemik sol taraf açık hiç kıkırdak yok bence şanslısın imkanın vardı ve iyi birine ameliyat oldun en azından eserlerini görüyorum sitede, bi problemin olursa eminimki bu kadar övülen biri kendisinden kaynaklanıyorsa düzeltir ama dediğim gibi sen yamuk burun görmemişsin

Ya sen ne ümitlerle girmiştin ameliyata açtığın topiği okumuştum hayalkırıklığı mı oldu sonu resimlerden anlaşılmıyor eğri olduğu ama eğer insanlar söylüyorsa bi sorun vardır demek ki...

ama burnunun şu an eğri çıkmasıyla ameliyattan önce eğri çıkması arasında nasıl bir bağ olabilir ki adamın burnu eğri ki estetik oluyor yoksa niye olsun yada söylesinler kendi burnu eğri olanlar hiç bu işlere kalkışıp okadar eziyet çekmesinler madem sonucuda eğri olucak...

bencede ya ne eğriliği eğrilik felan yok alakası bile yok..nerden çıkmış hatta bu eğrilik anlamadım

Canim ya umarim sandgin gibi degildir ve sadece cok yeni oldugu icin öyledir...fotograflardan anlasilmiyo ama eminim hersey düzelecek ve cok mutluolcaksin...düsünsene kavc kisi simdiye kadar basta panikleyip daha sonra herseyin güzel oldugunu yaziyo...sende o zamanlardan gecen arkadaslara güven ve biraz sabir göster....ve ayrica yeni ameliyat olmus birinede hemen ah burnun egri olmus denirmi...hayret yani...biseyden haberleri yok konusuyorlar...iyilesme süresinin ne kadar uzun oldugunu bilmiyorlar heralde ama yinede öyle denilmez bence, cok ayip etmisler, biraz daha hassas davranabilirlerdi...sen moralini bozma canim...Insallah hersey güzel olcak

Burnumun önden görünüşü

Eklentiler

• $PIC_0046.webp
    $PIC_0046.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 99
cnm saga dogrumu egri.resim küçük ya tam farkedemiyorum:)ayrıca yeni amlyt olsun bi süre bekle belki sağ tarafın daha şiş diye saga dogru egri görünüyor olabilir...
bende burnum egri diye amlyt olmuştum şimdi düzeldi ama kkusrusuz bi burun değil..karşıdan bakanlar anlamıyor ama ben baya kusur bulabiliyorum...sanırım estetik olupta benim kusursuz burnum diyen çok nadirdir..

resim cok kucuk oldugundan saglikli yorum yapamiyorum ancak bu resimde sol tarafın sag tarafa göre cok hafif sis gorunuyor bu yuzden senin egri gibi hissetmene neden oluyor olabilir.

Canım alçıdan nasıl çıkıyorsa devamıda öyledir ve bariz eğrilik var sana doktorun ve çevren şiş vs. diye oyalayabilir bir süre ama emin ol değişmez bu burun yamuk ve bunun senin ameliyattan önceki burnunun eğriliğinden kaynaklandığını sanmıyorum amaç düzeltmektir burda yanlış yapılmış bi ameliyat problemi var

Bence kendini şimdiden buna hazırla ama düzelmiyecek bişey deği tabi...oyüzden üzülmemeye çalış kolay olmasada çünkü ben yaşamıştım ondan söylüyorum. Burnun büyüklüğü yada kalkıkılığı vs gibi şeyler şişlkle alakalı olabilir ama bu değil üzgünüm canım sana onuncu köyden sesleniyorum...

evet floransa üzülerek söylemene gerek yok canım açık olabilirsin yorumlara açığım 2 ayın dolmasını şişliklerin inmesini burnumun gerçek şeklini almasını bekliyorum tabiki bu aşamada dokturumlada irtibatı koparmayıp bundan sonra ne yapabiliriz ona bakarız ben bu topiği kendi resimlerimi göstermek yada burnum hakkında yorum yapmak için açmadım esasında aradığım eğri burnu olupta ameliyat olan varmı sonuçlarını merak ediyorum

bu arada burnumun son halinin resimlerini albümümde var ordan bakabilirsiniz

Resimlere bakıpta yazdım zaten, önden resmini kaydedip büyütüp inceledim yorumlarım onun üstüne zaten... Bende de burun deliklerim farklıydı ve haliyle eğğrilik vardı ama şunu söyleyebilirim alçıdan çıktıktan sonrada öyleydi hatta alçım varken önden burun deliklerini görüosun ya ben o zamanda farketmiştim sonrsı şişlik fakan hikaye burun eğrri bariz doktor hatası ve benim kendi burnum oldukça düzgündü.

Şimdi yeni revizyon oldum daha alçılıyım alçıdan gözüktüğü kadarıyla sorun yok gibi enzaından deliklerde sonrasını bilmiyorum alçı açılıncada eğriliği görücez o yüzden sana açık davranmak istedim burda diyecek çok insan olacak buna doktorunda dahil şişlik diye ama değil kesinlikle değil zaten zamanlada istesende istemesende bana hak vereceksin canım...

Bende şöyle birşey var benim burnum eğriydi resime iyice bakarsan sol tarafta çizgi gibi iz var yani benim burnum ameliyattan sonra eğri kalmadı

ikinci ameliyatın inşallah başarılıdır kim yaptı ameliyatını ilk ameliyatını ne zaman yaptırdın

Back
X