freetalking2010 Burun Estetiği Ameliyatı

2. ameliyatı araştırmıyorum allah korusun sadece eğri burnu alıpta nasıl sonuçlar alındı onu merak ediyorum Emre Bey görürse burdan yazdığımı arar beni daha yeni niye panik yapıyorsun diye ama elimde değil dün nişana gittim herkes aa eğri dedi kahroldum yemeden içmeden resmen kesildim

slm freetalking,bende amaliyat oldum,malesef bendede bir degisiklik olmadi,hayalkirikligina ugradim ..ve sonundada aynalara küstüm,

tsk ederim Emre Ilhan.

aa çok şaşıdım:1shok:
benim burnumda da feci bir eğrilik vardı.hatta doktorun dediğine göre "ona eğrilik de denmez artık resmen bi kemik diğerinin üstüne yatmış".zaten ameliyat sürem normalin 2 katı sürdü eğrilik yüzünden.5 gün önce ameliyat oldum.benim de en büyük korkularımdan biri eğriliğin geçmemesi.gerçi doktor düzelttik diyor alçı da dümdüz duruyor ama bunca insanın düzelmediyse benimki hiç düzelmemiştir diye çok korkuyorum.
aslında yaptığı burunlara bakarak ben türkiyedeki en iyi estetik cerrahın emre ilhan olduğunu düşünüyordum.ama ankara da oturduğum için her kontrolde istanbula gitmek zor olur diye zühtü demire ameliyat oldum.salı alçım çıkıyor ve çok korkuyorumeyvahedigeldismile
cnm senin alçında da eğrilik var mıydı, yoksa çıkınca burun sonradan mı eğildi.

tsk ederim Emre Ilhan.

Dikkat ettimde, hic mesaj yok sana ait. Sadece 2 mesaj var, simdiye kadar nerdeydin acaba??? ya sizlerin yuzunden bizim butun planlarimiz alt ust oluyor. Ne maksatla yapiyorsunuz onuda anlamis degilim. Emre beye ameliyat olucak birisi olarak, gelde simdi ne yaparsan yap. inanmakla inanmamak arasi bir durumdayim su an. Zaten ameliyat stresi, heycan korku, birde bunlar yetmiyormus gibi simdide bu, yeter yaaa..

Bence memnun olmayanlar resim koymalı. Alman forumu var sadece burunla ilgili ve orda memnun değilsen ve resim koymazsan yazıların silinir çünkü memnun değilsen ve doktor ismide veriyorsan bunun gerçek olup olmadığını kanıtlaman gerekiyor. Burda çok kişi çok şey yazıyor ama resime gelince ortadan kayıp oluyorlar.
Burdada öyle birşey yapılmalı bence.

Son düzenleme:
benim ilk ameliyatım sonrası burnumda eğrilik oluşmuştu, 10 gün kadar önce revizyon ameliyatı oldum , geçen hafta alçı değişirken gördüm burnumu kısa bi süre ve şükürler olsun ki çok düzgün görünüyodu, şu an hala alçılı ve inşallah gün geçtikçe daha iyi olucak :Saruboceq:

benim ilk ameliyatım sonrası burnumda eğrilik oluşmuştu, 10 gün kadar önce revizyon ameliyatı oldum , geçen hafta alçı değişirken gördüm burnumu kısa bi süre ve şükürler olsun ki çok düzgün görünüyodu, şu an hala alçılı ve inşallah gün geçtikçe daha iyi olucak :Saruboceq:

Benim burnumdada kemik egriligi var, yukarida okuduklarimdan sonra gozum korktu. ilk ameliyatim, zaten cok korkuyorum, emre beye cok guveniyordum, ne edicem ben simdi bilmiyorum. :gitme:

Dikkat ettimde, hic mesaj yok sana ait. Sadece 2 mesaj var, simdiye kadar nerdeydin acaba??? ya sizlerin yuzunden bizim butun planlarimiz alt ust oluyor. Ne maksatla yapiyorsunuz onuda anlamis degilim. Emre beye ameliyat olucak birisi olarak, gelde simdi ne yaparsan yap. inanmakla inanmamak arasi bir durumdayim su an. Zaten ameliyat stresi, heycan korku, birde bunlar yetmiyormus gibi simdide bu, yeter yaaa..

cnm şöle açıklıyım kendisi emre ilhana olmuş bir hastadır öle kaçan bi insan diildir kendisi yanlış anladın snrım belki uğramıyo olaiblir ama kendisinin resimlerini ben ve bir çok arkadaş gördük kendisinde öncedende bi eğrilik varmış ameliyattan sonrada doktoruyla görüşmelerini kesmemiş zaten emre beyde yamuk olduğunun farkında söylemiş zaten kendisine... ayrıca emre bey çok başarılı bi doktor ama terslik olunca yapıcakk bişi yok malesef herkes insan yani...istersen dünyanın en ünlü en başarılı insanına ol olmayınca olmuyo bazen...şans meselesi cnm sen kafaya takma böyle şeyleri emre bey işini bilen bi odktor yaptığı bi hata varsada düzeltecek birisi öle kaçan inkar eden oldu bittiye getiren birisi diil...şimdiden geçmiş olsun diyim sana........vereliniortak

Benim burnumdada kemik egriligi var, yukarida okuduklarimdan sonra gozum korktu. ilk ameliyatim, zaten cok korkuyorum, emre beye cok guveniyordum, ne edicem ben simdi bilmiyorum. :gitme:

canım çok iyi anlıyorum seni ama seçtiğin doktor sitede en çok konuşulan ve tercih edilen isimlerden biri. ben de bu site sayesinde buldum doktorumu ve çok güvenerek tercih ettim onu. için rahat olsun bence. ben ilk ameliyatı olurken doktoru nerdeyse hiç araştırmadım, yaptığı burunları hiç görmedim, o yüzden olacağı buydu!! neyse o günleri hatırlayınca çok kızıyorum kendime neden böyle yaptım diye , ama senin doktorun bence çok başarılı ve sonucunda iyi olucak Allahın izniyle, sıkma canını tatlım..

cnm şöle açıklıyım kendisi emre ilhana olmuş bir hastadır öle kaçan bi insan diildir kendisi yanlış anladın snrım belki uğramıyo olaiblir ama kendisinin resimlerini ben ve bir çok arkadaş gördük kendisinde öncedende bi eğrilik varmış ameliyattan sonrada doktoruyla görüşmelerini kesmemiş zaten emre beyde yamuk olduğunun farkında söylemiş zaten kendisine... ayrıca emre bey çok başarılı bi doktor ama terslik olunca yapıcakk bişi yok malesef herkes insan yani...istersen dünyanın en ünlü en başarılı insanına ol olmayınca olmuyo bazen...şans meselesi cnm sen kafaya takma böyle şeyleri emre bey işini bilen bi odktor yaptığı bi hata varsada düzeltecek birisi öle kaçan inkar eden oldu bittiye getiren birisi diil...şimdiden geçmiş olsun diyim sana........vereliniortak

Cnm avicenna tekmos isimli hastadan bahsediyor..o durup dururken girip memnun diilim falan diyor...bende inanmıyorum...

yok tekmos isimli arkadaşa sölüyor...dün foruma girip cevoo ya sakın emre beye ameliyat olma diye tavisyede bulunacak kadar forumu takip eden bir arkadaşımız..kendisini tebrik ederim..

kim bu teknos merak etmedim değil hani..emre bey gerçekten iyi bir doktor ondan ne şüphe de dediğimiz gibi şans faktörü de çok önemli..emre bey in memnun olmayan hastası da vardır elbet neden olmasın..%90 başarılı bir doktor görüyoruz burda hastalarını ..cevo nun ve diğer hastalarının burunlarını gördükçe helal olsun diyor insan da..yani memnun olmayan hastası varsa da inanırım yani sonuçta %100 başarı her meslekte zor..ama işte o %10 luk azınlıkta olmak ta gerçekten de şansızlık :(((((((((((((

aa çok şaşıdım:1shok:
benim burnumda da feci bir eğrilik vardı.hatta doktorun dediğine göre "ona eğrilik de denmez artık resmen bi kemik diğerinin üstüne yatmış".zaten ameliyat sürem normalin 2 katı sürdü eğrilik yüzünden.5 gün önce ameliyat oldum.benim de en büyük korkularımdan biri eğriliğin geçmemesi.gerçi doktor düzelttik diyor alçı da dümdüz duruyor ama bunca insanın düzelmediyse benimki hiç düzelmemiştir diye çok korkuyorum.
aslında yaptığı burunlara bakarak ben türkiyedeki en iyi estetik cerrahın emre ilhan olduğunu düşünüyordum.ama ankara da oturduğum için her kontrolde istanbula gitmek zor olur diye zühtü demire ameliyat oldum.salı alçım çıkıyor ve çok korkuyorumeyvahedigeldismile
cnm senin alçında da eğrilik var mıydı, yoksa çıkınca burun sonradan mı eğildi.

Emre bey estetik cerrah değil..ve Emre bey in az da olsa bazı ameliyatlarının hem kendisinin istediği gibi hem de hastanın istediği gibi olmaması niye sizi bu kadar şaşırtıyor ..olabilir yani..bu onun genelde bir çok hastası için gerçekten iyi bir doktor olduğunu değiştirmez..yeterki olumsuz sonuçlar artmasın..

Son düzenleme:
Emre bey estetik cerrah değil..ve Emre bey in az da olsa bazı ameliyatlarının hem kendisinin istediği gibi hem de hastanın istediği gibi olmaması niye sizi bu kadar şaşırtıyor ..olabilir yani..bu onun genelde bir çok hastası için gerçekten iyi bir doktor olduğunu değiştirmez..yeterki olumsuz sonuçlar artmasın..

emre bey kbbci olsa da sonuçta estetik ameliyat yapıyor hatta birçok estetik cerrahtan daha başarılı sonuçlar alıyor.elbette genele vurulduğunda azınlık sayıda olacak hastaların memnuniyetsizliği o doktoru başarısız yapmaz, zaten ben de iyi bir doktor olmadığını dolaylı ya da dolaysız yoldan belirtmedim.neticede sadece bu forumda bahsi geçen doktorlara ameliyat olan hastalar içinde bile hiçbir doktorun %100 başarısı ya da hasta memnuniyeti söz konusu değil.sadece emre bey yaptığı ameliyatlarda aldığı sonuçların başarısına bakılınca türkiyedeki en başarılı doktorlardan biri.işte bu yüzden memnuniyetsiz bir hastadan başarılı bir doktorun adını duyunca şaşırıyorum, imkansız değil, ama düşük ihtimal, bu yüzden..

yazıları okuduktan sonra kesin karar verdim emre beye gidicem.nefes problemim var neden kaynaklandığını bilmiyorum heralde çıkıntılı bir burnum war we kemik problem oluyo.sadece estetik yapan doktoragitmek istemedim sonuçta sağlık bu yani.emre beyden herkes memnun ama ben ist da oturmuyorum bursadayım fiyatlarını bilmiyorum kaçgün kalınıyor bi hast.yemi bağlı özeldemi bilmiyorum bana yardımcı olurmmusunuz şididen çok teşekkür ederim ay heycan bastı:)

kızlar benm burnumdada eğrilik vardı sağ taraf tamamen kapalıydı nefes alamıyordum ameliyat oldum bugun 11.günüm burnumu alçı alınırken gördm beğendim istediğim gibi olmuş hemde eğrilik düzlmiş nefes de alıyorum arada tıkanıo ama şişliklerden dolayı.dokotum nebil bozdogan ankarada bantlar çıkınca resimlerimi koycam bakarsınz

yazıları okuduktan sonra kesin karar verdim emre beye gidicem.nefes problemim var neden kaynaklandığını bilmiyorum heralde çıkıntılı bir burnum war we kemik problem oluyo.sadece estetik yapan doktoragitmek istemedim sonuçta sağlık bu yani.emre beyden herkes memnun ama ben ist da oturmuyorum bursadayım fiyatlarını bilmiyorum kaçgün kalınıyor bi hast.yemi bağlı özeldemi bilmiyorum bana yardımcı olurmmusunuz şididen çok teşekkür ederim ay heycan bastı:)

cnm ben ankarada oldum sinopta oturuyorum ameliyattan sonra 1 gün kalıyosun hastanede ama ben kalmadım ankara da bi akrabamız vardı ev yakın oldugu için eve gittim ama sen bursadan gelceğin için 1 gün yatarsın.çok zor bi ameliyat diil bence hiç bişi duymuosun bile

Back
X