Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende oldum ama düzelmedi. Senin resimlerini görmedim ama insanın istediği gibi olmamsı çok sinir bozucu. şişlik fln.... 2 3 hafta sonraasında belli olur yamuk olup olmadığı
ya kızlar bence yapılı burunların bircogu cok güzel oluyor normalde yaratılısınız öyle bir burun olsa ne güzel burnum var diyip geciceksiniz ama ameliyat olunca aman delikmi büyük aman egrimi oldu diye kusur arıyosunuz bariz insanlar size baktıgında bir egrilik görmüyorsa dert etmeyin ama tabi o kdr acı cekince insan olmusken mükemmel olsun istiyo heralde..ben 6 sene evvel burun ucu ameliyatı oldum sonuc eski burnum cok daha güzeldi cevremden 1 kisi begenmedi ameliyat oldugumu anlamayanlar oldu ama en azından eskiden nefes alabiliyodum simdi devüasyon ve konkav olustu 1-2 aya yeniden ameliyat olcam ins bende sizin gibi fazla takmam bu psikoloji herkeste oluyo sanrm
Bence memnun olmayanlar resim koymalı. Alman forumu var sadece burunla ilgili ve orda memnun değilsen ve resim koymazsan yazıların silinir çünkü memnun değilsen ve doktor ismide veriyorsan bunun gerçek olup olmadığını kanıtlaman gerekiyor. Burda çok kişi çok şey yazıyor ama resime gelince ortadan kayıp oluyorlar.
Burdada öyle birşey yapılmalı bence.
bu formun kotu bı yanı var. 25 yazı yazmadan fotograf koyamıyorsun ben bu yüzden koyamadım simdi orda burda yazıp bir an once fotograflarımı sizlerle paylasmak istiyorum.