Ama bana çözüm lazım. Hayatta zorlanıyorumEvet bu yüzden . İstenmediğini bilerek büyüyen çocuklar bu duygu kırıklığıyla yaşar ve büyüse bile bu fikri sırtında yük olarak taşır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bana çözüm lazım. Hayatta zorlanıyorumEvet bu yüzden . İstenmediğini bilerek büyüyen çocuklar bu duygu kırıklığıyla yaşar ve büyüse bile bu fikri sırtında yük olarak taşır.
Sen bensin .ya bende oyleyim ama farkina vardim . sohbetlerde fikrini net sekilde sesin gur soyleyeceksin yoksa araya kayniyorsunArkadaşlar ciddi şekilde frekansımda sorun olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir ortamda beni görmüyor. Ya da konuştuklarımı dinlemiyor. Karakterimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü birebir bana benzeyen bir arkadaşım var karakter olarak herkes ona çok saygı sevgi gösterir ki kimi zaman kendimde ilginç bir hava sezdiğim anlar oldu galiba onlar da frekansımın yükseldiği anlardı . O zaman tiye alındığım da oldu.Ama kendimken genelde görünmez gibiyim neyim yanlış acaba ?
Yardım almayı düşünüyorum ama keşke bunu yaşayan birilerinden de tavsiye alabilseydim çözümü varsa falan. Dedikleriniz de çok iyi geldi teşekkür ederim . Doğuştan şanssızlık zor geliyor insana.Biliyor musunuz bunun aile dizimi bir sayfada açıklamasını görmüştüm çocuklara böyle söyleyince aileler çocuklar hiç bir ortamda istenmediklerini düşünüp ona göre davranıyorlarmış sizin bu dünyaya gelişinizin bir amacı olmalı hepimizin dünyaya gelişinde bir amaç var istemiyorlarsa korunsalarmış Allah size bir can bahsetmiş bir sağlık bahsetmiş istenmiyorum diye düşünmeyin şu anda Allah korusun size bir şey olsa tüm aileniz kahrolur sizi sevenler kahrolur kendinizin değerini bilin hiç destek almayı düşündünüz mü çok faydası oluyor bir kere deneyin bence
Dediklerinin hiç tınlanmadığı oluyo muydu peki ne zaman değişti durumunSen bensin .ya bende oyleyim ama farkina vardim . sohbetlerde fikrini net sekilde sesin gur soyleyeceksin yoksa araya kayniyorsun
Farkına varmak , sorunun sende değil sana yanlış hissettirenlerde olduğunu anlamak kendi değerini bilmek kabul etmek ancak insanların da seninle ilgilenmek zorunda olmadığını kabul etmek sesini duyurmak için çırpınmak yerine sesini duymak isteyen insanların yanında durmak…Ama bana çözüm lazım. Hayatta zorlanıyorum
Șoyleki birden baslamadim . oncelikle gruptan biriyle samimiyet kurdum sonra digerinide kattim isin icine. Onlarin suyuna gittim.iltifat falan ettim yalandan da olsa. SOnra baktim bensiz bulusmuyorlar fikirlerimi soruyorlar basta benim . ama somrasinda hepsini.sildim hayatimdan ama onemli olan kendin olmak. Az konusan olmak daha iyi. Oyle ya da boyle araniz kotu olacak insanlar ne yapsan da elestirefek bir sey bulacakDediklerinin hiç tınlanmadığı oluyo muydu peki ne zaman değişti durumun
İnşallah yapabilirim kendime saygımı azalttı bu durumFarkına varmak , sorunun sende değil sana yanlış hissettirenlerde olduğunu anlamak kendi değerini bilmek kabul etmek ancak insanların da seninle ilgilenmek zorunda olmadığını kabul etmek sesini duyurmak için çırpınmak yerine sesini duymak isteyen insanların yanında durmak…
Ne güzel ben de yavaştan başlamalıyım ama ortam oluşmadı bunun için teşekkür ederimȘoyleki birden baslamadim . oncelikle gruptan biriyle samimiyet kurdum sonra digerinide kattim isin icine. Onlarin suyuna gittim.iltifat falan ettim yalandan da olsa. SOnra baktim bensiz bulusmuyorlar fikirlerimi soruyorlar basta benim . ama somrasinda hepsini.sildim hayatimdan ama onemli olan kendin olmak. Az konusan olmak daha iyi. Oyle ya da boyle araniz kotu olacak insanlar ne yapsan da elestirefek bir sey bulacak
Çok teşekkür ederim ❤Frekans yükseltici videolar var youtubede hergun düzenli tekrar edilmesi gerekiyor. Sen onları söyledikçe değerli bir insan olduğunu kabulleniyorsun.
Çocukluktan geliyorYaşadığımız olaylar frekansımızı düşürüp yükseltiyor. Düşürecek bir olay mı yaşadınız?
Aman diyeyim bilinçaltı temizliği falan yaptırmayın. Bir tanıdığım öyle bir işe kalkıştı sonra çok ciddi psikolojik sorunlar yaşadı.Çocukluktan geliyor
videonun adı ne?Frekans yükseltici videolar var youtubede hergun düzenli tekrar edilmesi gerekiyor. Sen onları söyledikçe değerli bir insan olduğunu kabulleniyorsun.
İçinizden konuşmayın. İlkin diksiyondan başlayın. Sesiniz gür çıksın. Dik durun - gerçek manada.Ortanca çocuğum. Aynı siliklik var yine. Birde ben ablamdan 1 yıl sonra olmuşum. Hiç istenmemişim acaba onunla alakalı olabilir mi ?
Kıyafetlerinizde çok sık kahve tonlarını kullanırmsınız?Arkadaşlar ciddi şekilde frekansımda sorun olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir ortamda beni görmüyor. Ya da konuştuklarımı dinlemiyor. Karakterimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü birebir bana benzeyen bir arkadaşım var karakter olarak herkes ona çok saygı sevgi gösterir ki kimi zaman kendimde ilginç bir hava sezdiğim anlar oldu galiba onlar da frekansımın yükseldiği anlardı . O zaman tiye alındığım da oldu.Ama kendimken genelde görünmez gibiyim neyim yanlış acaba ?