Frekans düşüklüğü

Arkadaşlar ciddi şekilde frekansımda sorun olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir ortamda beni görmüyor. Ya da konuştuklarımı dinlemiyor. Karakterimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü birebir bana benzeyen bir arkadaşım var karakter olarak herkes ona çok saygı sevgi gösterir ki kimi zaman kendimde ilginç bir hava sezdiğim anlar oldu galiba onlar da frekansımın yükseldiği anlardı . O zaman tiye alındığım da oldu.Ama kendimken genelde görünmez gibiyim neyim yanlış acaba ?
Sen bensin .ya bende oyleyim ama farkina vardim . sohbetlerde fikrini net sekilde sesin gur soyleyeceksin yoksa araya kayniyorsun

Biliyor musunuz bunun aile dizimi bir sayfada açıklamasını görmüştüm çocuklara böyle söyleyince aileler çocuklar hiç bir ortamda istenmediklerini düşünüp ona göre davranıyorlarmış sizin bu dünyaya gelişinizin bir amacı olmalı hepimizin dünyaya gelişinde bir amaç var istemiyorlarsa korunsalarmış Allah size bir can bahsetmiş bir sağlık bahsetmiş istenmiyorum diye düşünmeyin şu anda Allah korusun size bir şey olsa tüm aileniz kahrolur sizi sevenler kahrolur kendinizin değerini bilin hiç destek almayı düşündünüz mü çok faydası oluyor bir kere deneyin bence
Yardım almayı düşünüyorum ama keşke bunu yaşayan birilerinden de tavsiye alabilseydim çözümü varsa falan. Dedikleriniz de çok iyi geldi teşekkür ederim . Doğuştan şanssızlık zor geliyor insana.

Ama bana çözüm lazım. Hayatta zorlanıyorum
Farkına varmak , sorunun sende değil sana yanlış hissettirenlerde olduğunu anlamak kendi değerini bilmek kabul etmek ancak insanların da seninle ilgilenmek zorunda olmadığını kabul etmek sesini duyurmak için çırpınmak yerine sesini duymak isteyen insanların yanında durmak…

Dediklerinin hiç tınlanmadığı oluyo muydu peki ne zaman değişti durumun
Șoyleki birden baslamadim . oncelikle gruptan biriyle samimiyet kurdum sonra digerinide kattim isin icine. Onlarin suyuna gittim.iltifat falan ettim yalandan da olsa. SOnra baktim bensiz bulusmuyorlar fikirlerimi soruyorlar basta benim . ama somrasinda hepsini.sildim hayatimdan ama onemli olan kendin olmak. Az konusan olmak daha iyi. Oyle ya da boyle araniz kotu olacak insanlar ne yapsan da elestirefek bir sey bulacak

Farkına varmak , sorunun sende değil sana yanlış hissettirenlerde olduğunu anlamak kendi değerini bilmek kabul etmek ancak insanların da seninle ilgilenmek zorunda olmadığını kabul etmek sesini duyurmak için çırpınmak yerine sesini duymak isteyen insanların yanında durmak…
İnşallah yapabilirim kendime saygımı azalttı bu durum

Șoyleki birden baslamadim . oncelikle gruptan biriyle samimiyet kurdum sonra digerinide kattim isin icine. Onlarin suyuna gittim.iltifat falan ettim yalandan da olsa. SOnra baktim bensiz bulusmuyorlar fikirlerimi soruyorlar basta benim . ama somrasinda hepsini.sildim hayatimdan ama onemli olan kendin olmak. Az konusan olmak daha iyi. Oyle ya da boyle araniz kotu olacak insanlar ne yapsan da elestirefek bir sey bulacak
Ne güzel ben de yavaştan başlamalıyım ama ortam oluşmadı bunun için teşekkür ederim

Dinlenmediğiniz önemsenmediğiniz insanlarla bir arada olmayı bırakarak bir adım atabilirsiniz bence,birileri fikirlerinizi önemsemiyor sizi dinlemiyorsa bu sizin silik olduğunuzu değil çevrenizdeki insanların saygısız olduğunu gösteriyor bence

Bu aralar , bu konu benimde ilgimi çekiyor , bir kaç reels kaydettim ama henüz ciddi anlamda bir girişimde bulunmadım.
Dinlenme konusunuda takma o ortamdakiler seni dinlemiyorsa dinleyenlere doğru uzaklaş şuan muhabbetine hasret kaldığım ağzım açık hayatını dinleyeceğim özlediğim o kadar insan varki…. Çünkü onları gönülden seviyorum.
Birde Ortamda dinlenen insan olmak az konuşmak , etrafındakileri dinleyip konuşmak bunlarla alakalı diye düşünüyorum acaba fazla konuşuyor olabilirmisin?

Yaşadığımız olaylar frekansımızı düşürüp yükseltiyor. Düşürecek bir olay mı yaşadınız?

Frekans yükseltici videolar var youtubede hergun düzenli tekrar edilmesi gerekiyor. Sen onları söyledikçe değerli bir insan olduğunu kabulleniyorsun.

Çocukluktan geliyor
Aman diyeyim bilinçaltı temizliği falan yaptırmayın. Bir tanıdığım öyle bir işe kalkıştı sonra çok ciddi psikolojik sorunlar yaşadı.

Frekans, yıldız düşüklüğü nedir pek hakim değilim ama ben anlattıklarınızdan auranızın biraz güçsüz olduğunu sezdim. Güçlendirmek için de kendinizi sevmeniz, önemsemeniz gerekli. O zaman o ilgiyi etraftan beklemeyi bırakacaksınız aynı zamanda da o ilgi etraftan gelmeye başlayacak. Kendinizi elbet seviyorsunuzdur ama benim kastım dışarıdan insanların gördüğü haliniz. Yürüyüşünüz bile değişir emin olun. 🌸

Ortanca çocuğum. Aynı siliklik var yine. Birde ben ablamdan 1 yıl sonra olmuşum. Hiç istenmemişim acaba onunla alakalı olabilir mi ?
İçinizden konuşmayın. İlkin diksiyondan başlayın. Sesiniz gür çıksın. Dik durun - gerçek manada.

Bazı insanlar çok fazla konuşup söz alma hakkı tanımazlar. O tip insanlarla da muhatap olmayın.

Yıldızı düşük meselesi bana mantıklı gelmiyor. Yıldıznameye göre yüksek çıkan ama silik tipler gördüm, ortamda parıldayan kişinin de düşük çıktığını gördüm. Tırt bana göre.

Frekansı (?) düşüklüğünü ise genelde nazarın vs hemen değdiği ve kolay hastalanan insanlar için kullanıldığını gördüm.

Ben de böyle bir konu açmayı düşünmüştüm, böyle bir şey gerçekten var galiba ya. Anlattıklarınız o kadar ben ki.. Özellikle üç kişi bir yerde konuşuyorsak konuşan kişinin genellikle yanımdaki arkadaşımla göz teması kurduğu oluyor mesela, ya da ilk kez tanıştığımız biri yine yanımdaki insanlarla diyalog kurmaya başlıyor. Ben bu arada saygısızlık olduğunu da düşünüyorum kendimde müthiş bir sorun görmüyorum, elden geldiğince nezaketli davranıp diyaloğa girerim ama sanki bazı şeyler elde olmadan oluyor gibi. Bir de ben çok şanssızım, hayatım yıkıntılarla dolu. Kim neyimi takdir etse o şeyi yitiriyorum ve takdir eden kişiler de benim eski konumuma veya daha iyisine sahip oluyorlar. Genelde onların yanında önemsenmiyorum zaten. Yıldız mıdır nazar mıdır enerji midir, psikolojik alt yapısı olan bir şey mi bilmiyorum. Her ne ise bu konuda aydınlanmak isterim gerçekten

Arkadaşlar ciddi şekilde frekansımda sorun olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir ortamda beni görmüyor. Ya da konuştuklarımı dinlemiyor. Karakterimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü birebir bana benzeyen bir arkadaşım var karakter olarak herkes ona çok saygı sevgi gösterir ki kimi zaman kendimde ilginç bir hava sezdiğim anlar oldu galiba onlar da frekansımın yükseldiği anlardı . O zaman tiye alındığım da oldu.Ama kendimken genelde görünmez gibiyim neyim yanlış acaba ?
Kıyafetlerinizde çok sık kahve tonlarını kullanırmsınız?

Back
X