Frekans düşüklüğü

Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte

Frekans olduguna eminmisiniz? Bazi insanlar konuşurken farkinda olmadan çok uzatiyor, alakasiz yerden konuyu anlatmaya başliyor vs buna benzer seyler o kişileri kimse dinlemek istemiyor. Oyle bir arkadaş vardi bir sey anlatmaya kalktiginda acayip sıkıcı anlatirdi ayni olayi başka arkadasta biliyorsa ona anlattirirdik. 😀

Frekans olduguna eminmisiniz? Bazi insanlar konuşurken farkinda olmadan çok uzatiyor, alakasiz yerden konuyu anlatmaya başliyor vs buna benzer seyler o kişileri kimse dinlemek istemiyor. Oyle bir arkadaş vardi bir sey anlatmaya kalktiginda acayip sıkıcı anlatirdi ayni olayi başka arkadasta biliyorsa ona anlattirirdik. 😀
Eminim . Çünkü anlattığınız kişi gibi değilim . Olsam çözümü daha kolay olurdu.

Diksiyon ve ses tonuda çok önemliymiş hayatımda ikidir bunu tecrübe ediyorum.
İlki bademcik ameliyatı sonrasıydı o zaman kısa bir süre yaşadım pek fark edememiştim ama
Dört ay önce dişleriminin ortadonti tedavisine başladım şeffaf plak diye bir şey takıyorum, plaklar takılı olunca istem dışı peltek konuşuyorum aradaki fark o kadar bariz ki.
Yıllar önce halk eğitimin diksiyon kursuna gitmiştim şimdi app bile var diksiyon konusunda kendinizi geliştirin

Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte
Böyle bir tanıdığım vardı öyle boş konuşan ve çok konuşan biriydi ki biran önce sussun diye he he diyorduk. Kimse onunla muhabbet etmek istemezdi. Acaba siz de saçma sapan şeyler mi konuşuyorsunuz?

Böyle bir tanıdığım vardı öyle boş konuşan ve çok konuşan biriydi ki biran önce sussun diye he he diyorduk. Kimse onunla muhabbet etmek istemezdi. Acaba siz de saçma sapan şeyler mi konuşuyorsunuz?
Ya aslında konuşurken kendime güvenim yok benim ama nasıl nerden başlarım onu bir türlü beceremedim . Bu yaşıma geldim öğrenemedim. Çok mutsuzum

Ya aslında konuşurken kendime güvenim yok benim ama nasıl nerden başlarım onu bir türlü beceremedim . Bu yaşıma geldim öğrenemedim. Çok mutsuzum
İşte sorunu bulduk. Diksiyon dersi alın çok faydasını göreceksiniz.

Çok fazla ya da alakasız konuşmalar yapıyor musunuz? Benim bir tanıdığım vardı gayet sakin ve herkesle konuşurdu ve çok da zekiydi artı bir de ukala bir yapısı vardı tanıdıkça. evet dinlemeye çalışıyorduk ama o kadar fazla konuşuyordu ki ya da dediğim gibi alakasız artık duymazdan gelmeye başladık. Bu durumundan dolayı birçok arkadaşını kaybetti. Bir özeleştiri yapın derim yoksa bu durum dediğiniz gibi de olabilir bununla ilgili meditasyonlar var deneyin.

you tube üzerinden frekans yükseltme ;subliminal telkinli videolar var 21 gün uygulamanızı öneririm .
çok arkadaş çok kalabalıkta inanın huzur getirmiyor.
eskiden bende arkadaşlarıma önem verirdim herkese anaç olur yaralarına merhem olurdum.sonra baktım ki ben travmam yalnızlık korkusu.şimdi kendimle mutluyum .kimseye yetişmeye çalışmıyorum.böylede çok mutluyum

you tube üzerinden frekans yükseltme ;subliminal telkinli videolar var 21 gün uygulamanızı öneririm .
çok arkadaş çok kalabalıkta inanın huzur getirmiyor.
eskiden bende arkadaşlarıma önem verirdim herkese anaç olur yaralarına merhem olurdum.sonra baktım ki ben travmam yalnızlık korkusu.şimdi kendimle mutluyum .kimseye yetişmeye çalışmıyorum.böylede çok mutluyum
Ben mutlu değilim maalesef. Depresyonda gibiyim

ben sizi anladım. sizin durumunuzun diksiyonla veya çok konuşmayla alakası yok. bende de benzer şeyler var. bu işin turnusol olaylarından biri burada yaşadıklarınız. genelde böyle konularda yardımcı olunur mesela, ki yardımcı olmak isteyenler de olmuş ama genel olarak hep bir "bence diksiyonun kötüdür", "belki çok konuşuyorsun" gibi şeyler. söyleyenler de iyi niyetle söylüyor ama o esas noktayı teğet geçiyorlar. çözüm aramışsınız ve başka şeylerle arada kaynamış. inşallah en yakın zamanda düzelir. dualarım sizinle.

Bence sevdiğiniz şeyleri yapın, kendinizi geliştirin, sizi mutlu eden şeylerle ilgilenin. Bakım yapın, saç boyamak istiyorsanız boyayın mesela. Sevdiğiniz bir şarkıyı dinleyin, filmi izleyin, modunuzu yukseltmeye çalışın. Ama bunları sırf bu konuyu açtığınız sebepten değil, kendiniz için yapın, kendinizi daha iyi hissetmek, kendi gözünüzde değerinizi arttırmak ve parlamak için. Uzun zamandır erteledıgınız, yapamadıgınız yapmak istediğiniz şeyleri yapın.

Back
X