Direk frekans yükseltme ya da olumlama yazvideonun adı ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk frekans yükseltme ya da olumlama yazvideonun adı ne?
Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte
Her ton giyerim benKıyafetlerinizde çok sık kahve tonlarını kullanırmsınız?
Eminim . Çünkü anlattığınız kişi gibi değilim . Olsam çözümü daha kolay olurdu.Frekans olduguna eminmisiniz? Bazi insanlar konuşurken farkinda olmadan çok uzatiyor, alakasiz yerden konuyu anlatmaya başliyor vs buna benzer seyler o kişileri kimse dinlemek istemiyor. Oyle bir arkadaş vardi bir sey anlatmaya kalktiginda acayip sıkıcı anlatirdi ayni olayi başka arkadasta biliyorsa ona anlattirirdik.![]()
Böyle bir tanıdığım vardı öyle boş konuşan ve çok konuşan biriydi ki biran önce sussun diye he he diyorduk. Kimse onunla muhabbet etmek istemezdi. Acaba siz de saçma sapan şeyler mi konuşuyorsunuz?Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte
Ya aslında konuşurken kendime güvenim yok benim ama nasıl nerden başlarım onu bir türlü beceremedim . Bu yaşıma geldim öğrenemedim. Çok mutsuzumBöyle bir tanıdığım vardı öyle boş konuşan ve çok konuşan biriydi ki biran önce sussun diye he he diyorduk. Kimse onunla muhabbet etmek istemezdi. Acaba siz de saçma sapan şeyler mi konuşuyorsunuz?
İşte sorunu bulduk. Diksiyon dersi alın çok faydasını göreceksiniz.Ya aslında konuşurken kendime güvenim yok benim ama nasıl nerden başlarım onu bir türlü beceremedim . Bu yaşıma geldim öğrenemedim. Çok mutsuzum
Ben mutlu değilim maalesef. Depresyonda gibiyimyou tube üzerinden frekans yükseltme ;subliminal telkinli videolar var 21 gün uygulamanızı öneririm .
çok arkadaş çok kalabalıkta inanın huzur getirmiyor.
eskiden bende arkadaşlarıma önem verirdim herkese anaç olur yaralarına merhem olurdum.sonra baktım ki ben travmam yalnızlık korkusu.şimdi kendimle mutluyum .kimseye yetişmeye çalışmıyorum.böylede çok mutluyum