Kontakt Lens Freshlooktan 2 tane renk seçmem gerekiyor..kararsızım..lütfen yardım...

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar aslında ben lens solusyonu alacağım..ancak kahverengi lens sevdam sonucu freshlookun kahvesini de merak ediyorum...
kampanyalı bir satışa rastladım 2 adet freshlook hareli lensin yanında bedava büyük boy solusyon varmış..fiyat da uygun..cazip geldi...

benim sorum...renklerden birisini hareli kahverengi alacağım..diğerini ne renk alayım...gözlerim orta kahve ve fazla iddia sevmiyorum..radikal değişiklik istemiyorum...iyi kaynaşsın..göz rengimi belirginleştirsin yoğunlaştırıcı gibi..

aklımda pure hazel, ametist ve hareli menekşe var..hangisini alayım ?
yoksa 2 tane kahve mi alayım ?

Son düzenleme:
ametist kullaanan yabancılar yorumlarında bu rengin orta koyulukta ve sıcak tonda bir renk olduğunu ve bulanık ve karışık bir renk olduğunu söylemişler..hatta griye ve elayada falan dönüyormuş...seçeneklerim arasından onu eledim şimdi...çünkü bulanık renge ve aşırı sıcak tonlara pek tahammülüm yok...ne idüğü belirsiz renkler insanı çok solduruyor...

seneler önce pure hazel kullandığımda çok belirgin olarak gözrengimi açmıştı beğenmiştim..ancak bugün aynı lensi alıp taksam beğenirmiyim yoksa bombeli falan mı bulurum diye şüphem var...sanırım en iyisi 2 kutu kahverengi almak olsa gerek..nedersiniz ? daha açık renkler daha bombeli gözüküyor..kahverengi pure hazel kadar bombeli olmaz sanırım ?

Son düzenleme:
ametist kullaanan yabancılar yorumlarında bu rengin orta koyulukta ve sıcak tonda bir renk olduğunu ve bulanık ve karışık bir renk olduğunu söylemişler..hatta griye ve elayada falan dönüyormuş...seçeneklerim arasından onu eledim şimdi...çünkü bulanık renge ve aşırı sıcak tonlara pek tahammülüm yok...ne idüğü belirsiz renkler insanı çok solduruyor...

seneler önce pure hazel kullandığımda çok belirgin olarak gözrengimi açmıştı beğenmiştim..ancak bugün aynı lensi alıp taksam beğenirmiyim yoksa bombeli falan mı bulurum diye şüphem var...sanırım en iyisi 2 kutu kahverengi almak olsa gerek..nedersiniz ? daha açık renkler daha bombeli gözüküyor..kahverengi pure hazel kadar bombeli olmaz sanırım ?

canım b l dan lıght green ı tav sıye ederım,damarlı bı lensı goze alavılıosan,damarlarına ragmen dogal duruo bende ,

Eklentiler

• $23488_386802723753_665643753_3769312_4919156_n-1.webp
    $23488_386802723753_665643753_3769312_4919156_n-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 186
tabıkı yakındna damarları bellı oluo,ama freshlook b l lenslerı arasından kesınlıkle en dogalı bu

canım b l dan lıght green ı tav sıye ederım,damarlı bı lensı goze alavılıosan,damarlarına ragmen dogal duruo bende ,

teşekkür ederim canım..o lensi kullanmıştım ben evet çok güzel bir açık yeşil ama damarları var...sana çok yakışmış güle güle kullan :31:

canım ben lensi çok büyük renk değişiklikleri için istemiyorum..aslında kahve gözümden memnunum da biraz daha parlaklık katsın belirginleştirsin niyetindeyim..o yüzden daha çok bal rengi ve kahve tonlarından düşünüyorum...en fazla menekşe rengi düşünebilirim..açık yeşil istemiyorum..yine de teşekkür ederim :3:

rengıne bayılıyorum ama damarlı ıste:(solotıcada daha dogal keske aynı rengı uretse...cor mel e karar verdım umarım dogru yapıyorumdurrr:18:

rengıne bayılıyorum ama damarlı ıste:(solotıcada daha dogal keske aynı rengı uretse...cor mel e karar verdım umarım dogru yapıyorumdurrr:18:

canım malesef soloticada aynı rengi vericek bir renk yok..ben de b&l light green kullandım tonunu biliyorum yani...ama aynı renk yok maalesef..mel rengi de rainbow markanın giallosunun benzeri..tam açık yeşil değil de orta koyulukta ela-yeşil tarzı bir renk..yani light green ile alakası yok diyebilirim..
ama daha su yeşili-aqua ton düşünürsen verde marine var..mel daha sarıdır..verde marine daha yeşil (mavimsi yeşil)
rainbowun fantasy line açık yeşili bl light greene en yakın lens bence..

Son düzenleme:
canım malesef soloticada aynı rengi vericek bir renk yok..ben de b&l light green kullandım tonunu biliyorum yani...ama aynı renk yok maalesef..mel rengi de rainbow markanın giallosunun benzeri..tam açık yeşil değil de orta koyulukta ela-yeşil tarzı bir renk..yani light green ile alakası yok diyebilirim..
ama daha su yeşili-aqua ton düşünürsen verde marine var..mel daha sarıdır..verde marine daha yeşil (mavimsi yeşil)
rainbowun fantasy line açık yeşili bl light greene en yakın lens bence..

rainbow da pupılı cok genısmıs canım,cor mel kullanmısydın onu dusunuyorum ama?dogal olsun ısıtoyrum encokda

2-3 yıl önce freshlook honey rengini kullanmıştım ama pek memnun kalmamıştım işin aslı..renk zaten turuncuya kaçıyordu e bir de şu bombe olayı tabii ki klasik freshlook yani.. ama yine de eğer doğal rengine yakın radikal olmayan bir değişiklik istiyorsan hazır da baya uyguna gelecekken istersen bir dene, belki sende daha güzel durur canım..

2-3 yıl önce freshlook honey rengini kullanmıştım ama pek memnun kalmamıştım işin aslı..renk zaten turuncuya kaçıyordu e bir de şu bombe olayı tabii ki klasik freshlook yani.. ama yine de eğer doğal rengine yakın radikal olmayan bir değişiklik istiyorsan hazır da baya uyguna gelecekken istersen bir dene, belki sende daha güzel durur canım..

sağol canım yorumun için...evet honeyin turuncu durduğunu duymuştum demekki doğruymuş..bunu senden de duymam iyi oldu...şimdi şöyle kafamda hesap yaptım da 2 kutu freshlook hareli lens ile 360 ml solusyonu 55 tl ye satıyorlar...kargo ücretiyle 62 tl ye çıkıyor...aslına bakarsan benim alacağım solusyon zaten 18 lira....galiba ben aysonu fazla kaşınmayıp sadece efendi gibi solusyonumu alıyım...aklımda kahverengi var ama kampanya devam ederse aybaşına düşüneyim olmazsa :44: şu an cebimde 100 tl kaldı freshlook yüzünden 62 sini heba etmeyim şimdi dimi..

sağol canım yorumun için...evet honeyin turuncu durduğunu duymuştum demekki doğruymuş..bunu senden de duymam iyi oldu...şimdi şöyle kafamda hesap yaptım da 2 kutu freshlook hareli lens ile 360 ml solusyonu 55 tl ye satıyorlar...kargo ücretiyle 62 tl ye çıkıyor...aslına bakarsan benim alacağım solusyon zaten 18 lira....galiba ben aysonu fazla kaşınmayıp sadece efendi gibi solusyonumu alıyım...aklımda kahverengi var ama kampanya devam ederse aybaşına düşüneyim olmazsa :44: şu an cebimde 100 tl kaldı freshlook yüzünden 62 sini heba etmeyim şimdi dimi..

çok hoşsun Güneş yaa :1: bence de bu reklam piyasası ile kampanyasıydı, indirimi derken aysonu gelmez yoksa..aybaşında devam ediyor olursa düşünürsün tekrar canım :12:

çok hoşsun Güneş yaa :1: bence de bu reklam piyasası ile kampanyasıydı, indirimi derken aysonu gelmez yoksa..aybaşında devam ediyor olursa düşünürsün tekrar canım :12:

sağol canım :17: haklısın zaten sadece solusyon bedavaya geliyor..koydukları fiyat zaten normal 2 kutu freshlook fiyatı...güzel de durmazlarsa kahrolurum bi de 2 tane olucaklar :1:

haresiz gri varmış ,arkadaşım dün bana onu önerdi ,orta kahve onun gözü ve doğal dedi,damarsız olduğunu söyledi ,lensin görünümü beyaz mış..solotıca da ıce benzeri imiş takınca açık mavi oluyormuş ama çok sırıtan bağıran bir lens değilmiş.. bence birini farklı al kahve ve başka tonda güneşçin ..ben mesela şu arkadaşın dediği haresiz gri yi merak ettim .çünkü doğal ve damarsız olduğunu söyledi hemde freshlook un :)

haresiz gri varmış ,arkadaşım dün bana onu önerdi ,orta kahve onun gözü ve doğal dedi,damarsız olduğunu söyledi ,lensin görünümü beyaz mış..solotıca da ıce benzeri imiş takınca açık mavi oluyormuş ama çok sırıtan bağıran bir lens değilmiş.. bence birini farklı al kahve ve başka tonda güneşçin ..ben mesela şu arkadaşın dediği haresiz gri yi merak ettim .çünkü doğal ve damarsız olduğunu söyledi hemde freshlook un :)

önerim için teşekkür ederim nilcim :) ama malesef bu bahsettiğim kampanya sadece hareli freshlooklar için geçerliymiş...öyle olsa mesela haresizden bir violet kesin alırdım kafadan..haresizin violeti de çok övülüyor...canım ben 10 sene önce haresiz gri kullanmıştım ama çok da hoşuma gitmemişti...arkadaşın sanırım şu kurşuni dedikleri rengi söylüyor olmalı..gözrengini açmıştı ama aynı zamanda belirsiz silik bir hale getirmişti..ama damar görüntüsü de vardı...ve mavi değil de gri duruyordu canım renksizdi yani...tabi kişiden kişiye değişir...bir de ben 10 sene öncesinden bahsediyorum tabi..değişmiş de olabilir ben senin ümidini kırmayım :17:

bugün sahibindende bir ialn gördüm freshlook lesnler 20 tl 3 tane 50 tl diye:) senin ki ile aynı kampanya mı ,belki bu daha uyguna geliyordur bir bak istersen ...

bugün sahibindende bir ialn gördüm freshlook lesnler 20 tl 3 tane 50 tl diye:) senin ki ile aynı kampanya mı ,belki bu daha uyguna geliyordur bir bak istersen ...

yok nilcim benim bahsettiğimde 2 çift lens ve yanında 360 ml solusyon var..solusyonu bedavaya getiriyorsun...sahibinden e de pek güvenemiyomki ben kimbilir nerden temin ediyorlar..gerçek mi sahtemi güvenemem..canım benim dediğim şey lensoptik te...

yada 2. renk bulacam diye kasmayıp da bir kutu kahveyi normal fiyatıyla mı alsam..zaten şimdilik solusyonum da var..çok acelesi yok solusyonun :44:

Son düzenleme:
yok nilcim benim bahsettiğimde 2 çift lens ve yanında 360 ml solusyon var..solusyonu bedavaya getiriyorsun...sahibinden e de pek güvenemiyomki ben kimbilir nerden temin ediyorlar..gerçek mi sahtemi güvenemem..canım benim dediğim şey lensoptik te...

yada 2. renk bulacam diye kasmayıp da bir kutu kahveyi normal fiyatıyla mı alsam..zaten şimdilik solusyonum da var..çok acelesi yok solusyonun :44:
Güneşcim,ben freshlook ta hareli pure hazel ve hareli gri kullanmıştım,pure hazel çok güzel tondaydı,ama kesinlikle pörtlekti,ki ben damarlı diye abartı makyaj yapmama rağmen çok beğenilmemişti,ama hareli gri çook beğenilmişti,özellikle tonu ve bombesi de hiç göze batmıyordu,bir de ben o dönem hep all in one light souflon kullanıyordum,şimdi düşünüyorum tonunu güzelleştirmiş,damarlarını azaltmış olabilir,kapalı ortamda ve akşamları hiç anlaşılmıyordu,gündüz bile senin gözün mavi miydi ya da gözün ne renk yeşil mi mavi mi diye soran arkadaşlar olmuştu,çok şaşırmıştım,tabi açıldıktan 3-4 ay oldu mu rengi atıp acayip bir hal alıyordu bütün freshlooklarda,hergün takılmasa bile

bende kullanmıştım,çok aşırı feci değildi aslında ne yalan söyleyim.. ama doğal da değil tabii yakın mesafeden..

siyah gözümde böyle olmuştular bende yandan da böyle idi....

lkhh.jpg

Son düzenleme:
Sana çok yakışmış Nilcim yakın çekimlerde bile gözüne çok iyi uyum sağlamış,evet çok kötü değildi pure hazel,50-60 cm uzaktan güzeldi,ama yakından çok rahat değildi bende,bir rainbow duruşu solotica duruşuyla arada baya fark var,bir gözüme birini bir gözüme diğerini takıp baktığımda uçurum var,hareli gri de nedense çok iyi uyum sağlıyordu gözüme,şeffaflaşmıştı da solüsyonla kullandıkça,yakın mesafeden bile ne güzel gözlerin var lafını duyuyordum yani şaşırtan şekilde

Back
X