Frezya ve Mavişkonun topiği

evet frezyacımm yarın akşammm
biz de toplanıp bir hediye alıyoruzz genel olarak hepimize böyle yapıyoruz çanta ya da ayakkabı bakacağım başka bir önerin var mııı :)

Gün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..

Gün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..
evet gün gibi diyebilirizz
şöyle diyim canım 4 kız aramızda para toplayıp ıvır zıvır bir şey almak yerine daha işine yaricak bir şeyler almaya çalışıyoruz
birimize böyle yaptık en başta tabii sonra ötekilere de öyle olması gerekti.

şimdi etek tişört gibi bir şey olabilir evet ama dediğim gibi ortada daha yüklü bir para olacak, hepimizin 20 verdiğini düşünürsen 80 tl falan olacak, ayakkabı çanta falan daha iyi olmaz mıkii yada işte onun gibi bir şeylerr?

ve sağol frezyam kitap konusunda zevkme güvendiğin içinn :)

Son düzenleme:

eed canım ikimizde olacağız Allah nasip ederse
ayy ne güzel bende kedim olsun istiyorum şöyle küçük beyaz pisicik:)
hmm baktım cnm diğer sayfalara ama hangi mühendisliktesin onu kaçırdım
sanırım
oo sizede maşallah:):)
canım ya maleseff sürünüyoruz biz 2 gün iyiysek 5 gün kötü istemiyorum böyle
olsun ama işte inatçılıktan oluyor
ikimizde boğayız:)gerçi geçmişte mavişko baya bahsetmiş burçlardan ama olsun ben yoktum
:):):)

baktım tatlım genel olarak geçmişte yazılanlara:)
edebiyatı bende severim özellikle şiirleri
açıklansaydı tercihler çok korkuyorum aslında
uzak bir yere düşcem diye
inşallah canım saol güzel dileklerin için:)

dört bir yanım boğa
bu kadar seviyorum diye çıkıyor heralde karşımaa
istediğiniz zaman istediğiniz gibi bahsederim yine kızlar burçlardann, biliyorsunuz seviyorum :)

o zaman açıklanana kadar pek düşünme, inşllah istediğin yerler olur de, rahat rahat takıl :) insanı yeterince geren bir durum zaten

şiirlerin yeri ayrıdır tabii:) okumaktan çok keyif alırım ama hiç yazmak gibi bir kabiliyetim yoktur maalesef ki halbuki çok isterdimm canım

yoksa sende var mııı :))

dört bir yanım boğa
bu kadar seviyorum diye çıkıyor heralde karşımaa
istediğiniz zaman istediğiniz gibi bahsederim yine kızlar burçlardann, biliyorsunuz seviyorum :)

mavişko yorumlar mısın bizi sevdiceğimde bende boğayız ne olur halimiz

ne yazık ki yok sadece okuyabilirim o da içimden
peki sen şiir okuyabilir misin hani okuyanlar oluyor ya
böyle vurgulu vurgulu hehhe

Ne kadar güzel yaa,bak fikrinizi çok tuttum biz de kızlarla yapabiliriz
Nasıl bir çanta aldın merak ettim internette benzeri varsa göster bizee..

Tatllım ben de kedileri çok severim,siyah bir kedim var,7 yaşında dostum çarliii adı..bir de kuşum var yeşil adı çoban,erkek arkadaşımla almıştık ilgilenemedik götürdüm eve..
Elektrik-elektronik mühendisi olacağım canım inşallah ..
Bu yıl tercih yaptın mı canım puanlar nasıl,matematik okuyan biri olarak rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum,inşallah olur..
Sevdiceğinle neden tartışıyorsunuz uzak şehirlerde misiniz,yakın olunca da oluyor mu tatışmalarr,arada olur yaa çok büyütmeyiin
Biz de ikimiz de baskın karakteriz tartışma olunca kimse alttan almıyor sizde öyleyseniz valla llah kolaylık versin canııım :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…