• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Friends

e7090ca0714463e7ddcf26be079a7a45.webp

Pofucuuuuum, canım sayende modern family sezon 7 yi izliyebiliyorummmm!!! Teşekkür ederim! ! Friends ararken o dediğin dizi sitesinde, modern family buldum, friends i bulamadım ama, benden kaynaklanıyordur, olsun olsun, bulurum bi ara. Öptüm senu :KK15::KK73::KK71:

Pofucuuuuum, canım sayende modern family sezon 7 yi izliyebiliyorummmm!!! Teşekkür ederim! ! Friends ararken o dediğin dizi sitesinde, modern family buldum, friends i bulamadım ama, benden kaynaklanıyordur, olsun olsun, bulurum bi ara. Öptüm senu :KK15::KK73::KK71:
aaa olması lazım
evet kuzum modern family de var orda :D sen dediğinde bakmıştım
ben önce friends i tamamlayayım :D onlarsız hayat olmuyor hahaha :D:D

aaa olması lazım
evet kuzum modern family de var orda :KK70: sen dediğinde bakmıştım
ben önce friends i tamamlayayım :KK70: onlarsız hayat olmuyor hahaha :KK70::KK70:
Pofum benim:KK15: görüntü çok net değil ama ossun. Bütün sayfalara usenmeden baktım, bulamadım :KK43: aksama bidaha deniyeyim
42a66af8dc11217b7d30a3d924e5bc60.webp

@NIKITA kuzum yaa direk linki veriyorum,üste bi arama yeri var aslında ordan buluyorsun..bi de görüntü iyi aslında ama neden sende öyle oldu? ekranın alt köşesinde ayarlarda 720 p yap (HD Yazan kısmı ) belki düzelir

bu da friends in linki
http://sezonlukdizi.com/friends/1-sezon-17-bolum.html

@NIKITA kuzum yaa direk linki veriyorum,üste bi arama yeri var aslında ordan buluyorsun..bi de görüntü iyi aslında ama neden sende öyle oldu? ekranın alt köşesinde ayarlarda 720 p yap (HD Yazan kısmı ) belki düzelir

bu da friends in linki
http://sezonlukdizi.com/friends/1-sezon-17-bolum.html
Çocuklar yatınca inşallah tekrar deniyeyim, canimsiiiiiiiiiinnnnn:KK200::KK200::KK200:
722750ba973fe20240bdcba0aa3f55ca.webp
bu bölüm ennn sevdikleri arasında, bunu izlediginde seni görmek isterdim hihi :KK50:

ben çok yavaş ilerliyorum
bu arada rachel çok fenaymış he :KK70::KK70::KK70:
ayyy , hihi simarik o simarik...
ama seviyorum onu ben yaa.... kardesleride geliyor bi iki bolumde , iclerinde en normali Rachel (tabi diger friendsleri sayesinde)

aksam tekrar denerim dedim ama firsat olmadi o diziizle de

napiosun pofu?

ayyy , hihi simarik o simarik...
ama seviyorum onu ben yaa.... kardesleride geliyor bi iki bolumde , iclerinde en normali Rachel (tabi diger friendsleri sayesinde)

aksam tekrar denerim dedim ama firsat olmadi o diziizle de

napiosun pofu?
iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruz :D
sen nasılsın?
yaaa evet çok tatlı bi kadın ama fena şımarık :)
ross yaaa eriyor kadının karşısında :D

iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruz :KK70:
sen nasılsın?
yaaa evet çok tatlı bi kadın ama fena şımarık :)
ross yaaa eriyor kadının karşısında :KK70:
sagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.

Ross & Rachel seni daha cok güldürecek canim, seni cooook guzel bolumler bekliyor. en son ne izledin?

sagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.

Ross & Rachel seni daha cok güldürecek canim, seni cooook guzel bolumler bekliyor. en son ne izledin?
geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarım

en son marcel kayboluyodu
bütün ahali onu arıyordu :D

geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarım

en son marcel kayboluyodu
bütün ahali onu arıyordu :KK70:
ohoooo, sen agir geliyorsun canim . olsun, yavas yavas ,

sagolasin, insallah önemsizdir ... biraz heyecanliyim .

aaaah ondan sonrakiler harikulade pofucum, keske netflix imde olsa friends , bende tekrardan izleyebilsim ( henuz bakabilmis degilim, hasretim üleynnn)
heğsi güzel ya :D
bayılıyorum bu diziye
iyiki görmüşüm yazınızı :D yoksa bi haber dizi arıyor olacaktım :D

heğsi güzel ya :KK70:
bayılıyorum bu diziye
iyiki görmüşüm yazınızı :KK70: yoksa bi haber dizi arıyor olacaktım :KK70:
canim benim, bi ara modern family ye de bak, senin guncellerinden birinde ''bekle beni Amerika'' yaziyordu, amerikan kültürünü o dizide ( günümüz Amerikan tabi) daha iyi anlarsin. iyi yardimci olur sana ;)

Back
X