Var arkadaşım var bizzat ben şu an 5 haftalık hamileyim buna ben bile inanamıorum hala çünkü özeldeki doktorlarım tüp bebek için bile yüksek derken 13 fsh yı ssk yenimahalle fazla takılmamam gerektiğini ve klomene başlamam gerektiğini söyledi 2. ay hap bende yan tesir yaptı 1 adet kist ve rahim duvarımı incelti ama yinede şansım vardı yumurtlarım oluşuodu o ay umudum yokken yani geçen hafta hamile olduğumu öğrendim takılma rahat ol her doktora inanma prolaktinimde 24 lerdeydi bu arada stressten kaynaklanıo bence çünkü önemli olan vajinal muaynedeki yumurtalarının durumu benim 13 fsh ya göre altan bakıldığında herşey iyiydi mümkünse ssk hastanesine git onlar ticari düşünmüyorlar bende bir sürü özele para döktüm ama ssk çözüm oldu hemde burun kıvırırken ben...
Var arkadaşım var bizzat ben şu an 5 haftalık hamileyim buna ben bile inanamıorum hala çünkü özeldeki doktorlarım tüp bebek için bile yüksek derken 13 fsh yı ssk yenimahalle fazla takılmamam gerektiğini ve klomene başlamam gerektiğini söyledi 2. ay hap bende yan tesir yaptı 1 adet kist ve rahim duvarımı incelti ama yinede şansım vardı yumurtlarım oluşuodu o ay umudum yokken yani geçen hafta hamile olduğumu öğrendim takılma rahat ol her doktora inanma prolaktinimde 24 lerdeydi bu arada stressten kaynaklanıo bence çünkü önemli olan vajinal muaynedeki yumurtalarının durumu benim 13 fsh ya göre altan bakıldığında herşey iyiydi mümkünse ssk hastanesine git onlar ticari düşünmüyorlar bende bir sürü özele para döktüm ama ssk çözüm oldu hemde burun kıvırırken ben...
benim 16.2 ....
ve ben yıllardır hamiş kalamıyorum.....
canım drun sana ne dedi fsh yüksekliği hakkındaaaaaaa
ewet hatta geçen 13 nisanda adet olmam gerekirken ben olmadım nasıl belim ağrıo kesinlikle bende bi zerre ümit yok ama 19 nisanda test iki çizgi çıktı sonra inanamadım dr gittik keseyi gördüm 4 haftalıktı işte geçen cumartesi şimdi kısmetse 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz ama ben hiç ihtimal vermiyordum ben klomenle kendi kendie çatladım bu ikinci kullanışımdı ilkinde herşey yolundaydı ama son kullanmamda rahim zarımı inceltmiş kistte var ben adet olup doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyodum bir ay bırakıcaktı doktorum herşey Allah tan canım rabbim ol dedi oldu işte ama ben umutsuz olduğumdan aklıma hiç takmamıştım bu ay hamileliği ummadığım anda oldum inşallah sende yaşarsın benim1 yıl önce 7 falandı fsh sonra 9 sonra 12 sonra 13 sonra hamileyim ama şimdi gelde neye inan dimi :)) inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ben bu kadar kısa sürede hamile kalmayı hayal bile edemiyordum hatta ssk oyalıo direk aşılama falan diodum kendimce ...
benimde fsh yüksekliğim vardı ve şuan 6 aylık hamileyim...her şey beyinde bitiyor arkadaşlar ..bende 3-4 ay hamile kalamadım diye stres yaptım ondan yükseldi...sonra aman dedim 1 ay sonra hamile kaldım..Allah canı istediği zaman verir istediği zaman alır...bence bol bol dua edin hayırlı zaman da hayırlı evlat versin Allah...
benim de fsh 7,59
on aydır bekliyoruz ama benim yumurtalarım gelişmiyor
onu yakın zamanda tespit ettik, bu ay tekrar baktırıcam yumurtalarıma bakalım ne olacak?
kızlar lh 5.49 sizce normal mi yoksa düşük mü?
canım benim ilk bakıldığında fsh a 11 di 4 ay sonra 8 e düştü 2 ay sonrada şimdi 13e fırlamış ama korkuyorum yani
benimde 6.02 bende hamiş kalamıyorum 10 bucuk aydır :)
kısmet meselesi çok fazla kafana takma derim
benim de fsh 7,59
on aydır bekliyoruz ama benim yumurtalarım gelişmiyor
onu yakın zamanda tespit ettik, bu ay tekrar baktırıcam yumurtalarıma bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?