FSH 13 olan ve hamiş kalan varmı kızlar

....sınırlar içinde galibe tatlım.. lh ın..fisfisfis.....

inş canım ama ben korktum açıkçasıııııııııııııııııııııı

ahhh tatlım....=fakelove .....
ben yıllardır korkular içindeyim... bu korkumda sanırım gerçeğe dönüşmeye başladı... baksana olsaydı olurdu şimdiye kadar...
benim üzerime kimler kimler hamiş oldu... hatta doğurdu ve ikinciye hamile....:1no2:

..........

Son düzenleme:

ewet tatlım bi kızım var benim.... 9 yaşında... ve ben kızımdan sora neredeyse hiç korunmadım... benim fsh da soradan başıma musallat oldu... kızıma tedavisiz haile kalmıştım....ve süpriz yapmıştı bize.... kısmet herhalde yaaa.. rabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu versin... ne diyim yıllardır paralıyorum kendimi ama gelişme yok her ay regli olunca ağlıyorum... ağlasamda ağlamasamda bebek yok işte.... kafamçokkarıştı

ay ne güzel kızın varmış .

Son düzenleme:
Arkadaşlar 25 Yaşindayim Benimde 13,09.
Ben 4 Ay öncesi Kalp Atimi Olmadigi Için 9 Hf.ken Kürtaj Oldum.kontrollerimi Yaptiriyordum Herşey Yolunda Derken Fsh Yüksek Cikti.dr.hamile Kalmaya Bak Dedi.ben Herşeyin Yolunda Gidecegine Inaniyorum Allahin Izniyle.

Mrb Benimde 13,09 Cikti .bende 24 Yaşindayim.dr.mümkün Oldugunca çabuk Hamile Kalmaya Bak Dedi Sanki Benim Elimdeymiş Gibi Hamilelik.ocak Ayindada Kürtaj Olmuştum Kalp Atimi Olmadigi Için 9 Haft.ti.bazi Doktorlara Mail Attim Ve Dedikleri 1 Yada 2 Ay Sonra Adetin 3.günü Tekrar Fsh Baktir.eger Yine Yüksekse Tüp Bebek Merkeziyle Irtibata Geç Dediler.moralimi Bozdular.ama Inaniyorum Bu Ay Beklicem Kismet Birazda.üzülmek Istemiyorum Artik.

...........

Son düzenleme:

............

Son düzenleme:
CANIM BENDE DÜN GİTTİM DR FSH 13 OLDUĞU İÇİN ZAMAN KAYBETMEDEN TÜPBEBEK MERKEZİNE GİT DEDİ BAŞKA ŞANSIM YOK ZAMANDA KAYBETMEK İSTEMİYORUM SENDE ZAMAN KAYBETME BU AY DENE SONRA HEMEN GİT

ben bu ay tekrar baktırıcam fsh daha sonra hemen dr.gidicem ama inancım hep iyi olacagından yana kim bilir.ama kendi dr.bana sadece hamile kalmaya bak dedi yani yüksek olunca nasıl bir sorun yaşayacagımdan bahsetmedi.Tesadüf hormonlara bakarken kriterin üst sınırında oldugu için dikkatimi cekti ve araştırdım.tahlil sonuclarımı almasam haberim bile olmıcaktı

merhaba arkadaşlar benim fsh 13.35 çıktı drum yaşına göre normal dedi 26 yaşındayım ama kafama takıldı fsh 13 olup hamiş kalnınız varmı yada nasıl tedavi oluyosunuz

yaşım 35 ve 45 fsh ile normal hamile kaldım. 2 ay içinde. bence inanmak ve sakin olmak lazım. üzüntüyü bırak yaşamaya bak.

2007 ağustos ayında hormon testi yaptırdım ve fsh 28 çıktı...doktor beni tüp bebek merkezine gönderdi..tüp bebek merkezindede fsh 15 altında olmadan tüp bebek yapılmaz dediler...dünya başıma yıkıldı...eylül ayında tekrar hormon testlerimi yaptırdım.tabi başka bi doktora başka bi hastaneye gittim... fsh 5 çıktı....doktor bana normal yoldan bile hamile kalabileceğimi söyledi..düşünün bir ay önce tüp bebek merkezinde bile tüp bebek yapmıyoruz size dediler...ve arkadaşlar 22 temmuzda yani bugün sezeryan olacağım....bi kızım olucak inşallah....bence fsh stres ile yükseliyo...ben hamile kalamadım diye baya bi heyecan yapmıştım....sizlerede tavsiyem stresten ve üzüntüden uzak durun...Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

aynen bende fsh 16 ile tüp bebekte bile zor ihtimal verildi ve ben tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra normal yolla hamileyim daha dün öğrendim..ne olur biraz sakin olun ve stresten uzak durun..

kızlar stres yapmayın neolur yaaaaaaaaaaaa benimde yasıma göre fsh cok yüksek cıkmıstı tedavi süresince önce 7 sonra 8 sonra 9 sonra 11 sonrada 13 dr yasıma göre cok yüksek olduğunu söylemişti ve bana asla hiç bişeyi kafama takmamamı gezip tozmamı evde asla durmamamı söyledi bebk fikrinden uzaklas dedi ve ilaç verdi aynı ilacı gene verdi ve ben o ay dr tüm dedikerlini yaptım ve fsh 1.65 düştü dr sonucu gördüğünde bana süpersin diyorum baska bişey dem,iyorum dedi.şükür suan hamileyim.ve hersey insanın kendinde btiyomus sizde takmayın hatta gerekiyosa unutun bebeği

EDAKAYA canım hangi doktora gittin sen benimde fsh 45 ben hamile kalamadım ve adette olamıyorum. ilaçla adet oluyorum. sen kaç yaşındasın edacım.tüp bebekmi oldu senin.cevap yazarsan sevinirim canım

EDAKAYA canım hangi doktora gittin sen benimde fsh 45 ben hamile kalamadım ve adette olamıyorum. ilaçla adet oluyorum. sen kaç yaşındasın edacım.tüp bebekmi oldu senin.cevap yazarsan sevinirim canım

NAZLIM28 canım doktor hangi lacı verdi sana peki. sen başka birşey içiormuydun peki hayıt tohumu falan fsh düşsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…