benim de fsh 7,59
on aydır bekliyoruz ama benim yumurtalarım gelişmiyor
onu yakın zamanda tespit ettik, bu ay tekrar baktırıcam yumurtalarıma bakalım ne olacak?
kızlar lh 5.49 sizce normal mi yoksa düşük mü?
dilerim bizimde yüzümüz güler ....baksana ne güzel örnek var acaba bizde o mucizeyi yaşayabilecekmıyız...
inş canım ama ben korktum açıkçasıııııııııııııııııııııı
ahhh tatlım....=fakelove .....
ben yıllardır korkular içindeyim... bu korkumda sanırım gerçeğe dönüşmeye başladı... baksana olsaydı olurdu şimdiye kadar...
benim üzerime kimler kimler hamiş oldu... hatta doğurdu ve ikinciye hamile....:1no2:
sen ne zamandır istiyosun canım bildiğim kadarıyla birtane çocuğun var o tedaviylemi olmuştu canım ben 4 senelik evliyim ve hala bişe yok aslında fsh ın yüksek olduğunu tam olarak bilmiyodum doktor sitesine hormon tahlillerini yazdım ve bana direk hemen tüpbebek yaptırmalısınız yazmıştı sonra panik oldum işte yoksa doktorum çok önemli değil ve yaşına göre çok yüksek değil dedi ama bilmiyorum hep korku var içimde
ewet tatlım bi kızım var benim.... 9 yaşında... ve ben kızımdan sora neredeyse hiç korunmadım... benim fsh da soradan başıma musallat oldu... kızıma tedavisiz haile kalmıştım....ve süpriz yapmıştı bize.... kısmet herhalde yaaa.. rabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu versin... ne diyim yıllardır paralıyorum kendimi ama gelişme yok her ay regli olunca ağlıyorum... ağlasamda ağlamasamda bebek yok işte.... kafamçokkarıştı
Mrb Benimde 13,09 Cikti .bende 24 Yaşindayim.dr.mümkün Oldugunca çabuk Hamile Kalmaya Bak Dedi Sanki Benim Elimdeymiş Gibi Hamilelik.ocak Ayindada Kürtaj Olmuştum Kalp Atimi Olmadigi Için 9 Haft.ti.bazi Doktorlara Mail Attim Ve Dedikleri 1 Yada 2 Ay Sonra Adetin 3.günü Tekrar Fsh Baktir.eger Yine Yüksekse Tüp Bebek Merkeziyle Irtibata Geç Dediler.moralimi Bozdular.ama Inaniyorum Bu Ay Beklicem Kismet Birazda.üzülmek Istemiyorum Artik.
ewet tatlım bi kızım var benim.... 9 yaşında... ve ben kızımdan sora neredeyse hiç korunmadım... benim fsh da soradan başıma musallat oldu... kızıma tedavisiz haile kalmıştım....ve süpriz yapmıştı bize.... kısmet herhalde yaaa.. rabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu versin... ne diyim yıllardır paralıyorum kendimi ama gelişme yok her ay regli olunca ağlıyorum... ağlasamda ağlamasamda bebek yok işte.... kafamçokkarıştı
CANIM BENDE DÜN GİTTİM DR FSH 13 OLDUĞU İÇİN ZAMAN KAYBETMEDEN TÜPBEBEK MERKEZİNE GİT DEDİ BAŞKA ŞANSIM YOK ZAMANDA KAYBETMEK İSTEMİYORUM SENDE ZAMAN KAYBETME BU AY DENE SONRA HEMEN GİT
merhaba arkadaşlar benim fsh 13.35 çıktı drum yaşına göre normal dedi 26 yaşındayım ama kafama takıldı fsh 13 olup hamiş kalnınız varmı yada nasıl tedavi oluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?