düşük olması lazım yüksek olunca adet olamıyorsun yumurtaların kaltesi düşüyor benim küçülmüş yumuratalrım ve adet olamıyorum bebeğim olamıcak benim yani
kızlar benim tahlil sonucuna bi bakın .yaş 36
fsh- 10,55
Lh-4,98
e2-36,21
kızlar bu değerler nasıl eylülde tüp bebeğe başlıcam
Bence hiç kötü değil tüp bebekde rahatlıkla hamile kalırsın hatta normal yollardan bile kalırsın başka bir problemin yoksa.Sadece doğal yollardan hamile kalmak için 10-12 derler üst sınıra ama bence fsh de tek başına kriter değil baksanıza çok çok yüksek fsh ile doğal yollardan hamile kalan arkadaşlarımız var bence yumurtalıklardaki foikül sayısı belirliyor yumurtalık rezervi hakkında bilgiyi diye düşünmeye başladım ben yoksa fsh inip çıkan dalgalanan birşey bu yumurtalık rezervini en iyi belirlemenin yolunu antral folikül saydırmak ama tabi düzenli adet görmekde önemli.
Merhaba cnm hangi ilaclari kullandın nasıl bir yol izledin bana yardımcı olursan çok sevinirimyaşım 35 ve 45 fsh ile normal hamile kaldım. 2 ay içinde. bence inanmak ve sakin olmak lazım. üzüntüyü bırak yaşamaya bak.
Merhaba çok sevindim sizin adınıza. Ek olarak başka bisey yapmadınız mı acaba ?merhaba kızlar 0,16 amh ve 20 fsh ile normal yolla 3 ay içinde hamile kaldım. sadece stres olmadım ve oluruna bıraktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?