- Konu Sahibi sebnemyagiz
-
Merhaba Keroessa, çok teşekkür ederim ilgine.Bu klomen doktor kontrolünde olmalı değil mi. Yani bildiğim kadarıyla adetin 5. günü falan başlanıyor. Ama sonrasında yumurta takibi nasıl oluyor? Bir de incir ve havuç kürünü nasıl yapmalıyım? Ben her zaman rabbime şükrediyorum ,Allahım Hepinize yardımcı olsun. İnşallah hepiniz bir gün bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok içten diliyorum bunu.
2 yıldır ikinci bebeğime hamile kalamıyorum, 6 yaşında bir oğlum var. tek tüpüm dış gebelikten dolayı alındı. ama oğluma tek tüple doğal yoldan hamile kalmıştım. şimdi ise yaşım 35 ve fsh geçen yıl 15 iken bu yıl 27 olmuş. hiç ilaç kullanmadım. özel bir tüp bebek merkezinde vakit kaybetmeden direk tüp bebek uygulamasına geçmem gerektiği söylendi maddi olarak bunu karşılayamıyoruz ikinci çocuk olduğundan sanırım devlet katkı sağlamıyor.Devlet memuruyum. devlet hastanesindeki DR. enson bir dahaki sefere klomene başlayalım dedi.bu klomen nasıl kullanılır, devamında neler yapılır, sizce şansım var mı, deneyebileceğim kürler, neler tavsiye edersiniz, yıkıldım, hiçbişey yapamıyorum, buraya da yeni üye oldum, yazdıklarıma cevap gelmiyor, nerede yanlış yapıyorum bir yardımcı olun arkadaşlar allah rızası için....
Fsh normal çıktı, aslında ortada bir sebep yok. Miyomum rahim duvarında, bebeğin olmaması için engel değil diye biliyorum. Bizde yaş faktörü var. Doktor tüp bebeğe geçin diye ısrar ediyor. İlk defa bu ay yumurtlama tedavisi olacağım. Çok sıkıntılıyım, ağlamaktan fenalık geçirdim. Zor bir süreç, eşim yanımda değil. Allahım yardım etsin...
canım çok geçmiş olsun konuyla bi alakam yok ama yine de allah şifanı versinbende senin gibi dış gebelik mağduruyum benim de sağ tüpüm de alındı yazın çok ilgimi çekti ama sen benden daha şanslısın hemen hamile kalabilmişsin ben hala kalamadım tadavi görüyorum hem aksilik işte tüpün olmadığı taraftan yumurtlıyorum nasip değil daha demek ki
sen nasıl hamile kalabildin canım tadaviyle mi oldun canım çok sorudum lütfen kusura bakma
Allahım cümlemize yardım etsin inşaallah.Benim de bildiğim miyom öyle çok büyük sorun değil.Ne kadar zamandır deniyorsunuz, yaş kaç bu arada? ağla ağla nereye kadar? bi ara ben de böyleydim, artık galiba takmıyorum..tabi sizin durum da zor. ama bişey diyeyim mi bu fsh öyle bir şey ki düşünsene ya yumurtlamıyorsun ya da kalitesiz yumurtan döllenemiyor.neredeyse menapoza girecem 35 yaşımda( bir arkadaşım 7 yıldır neler denedi, kaç tüp bebek, kaç aşılama, gitmediği yer kalmamıştı, tonlarca para....moral .....ve 1-2 gün önce öğrendim testleri + çıkmış, büyük ihtimal de ikizmiş. Rabbim ne zaman OL derse o zaman. Her şeyde bir hayır var bizim bildiğimiz ne ki...
tabi onun sorunu eşindeydi neredeyse hiç sperm yoktu.yeni bir yöntemmiş. izmirde bir özel hastane.adını çok duyduğum bir dr. isterseniz paylaşırım... bu arada çok yoğunum geç cvp veriyorum, kusura bakma...Acil şifalar...
asla umudunuzu kaybetmeyin 27 fsh çok değil üstelik birde çocuğunuz varmış biraz psikolojik birazda takviye gerekiyor sanırım ben 52 fsh ile hamile kalmayı başardım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-dogal-yoldan-hamile-kaldim.html#post29051665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?