- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
merhaba,yazarsan sevinirim,en çok da yumurta çoğaltıp,kaliteli olmasaı için ne yapabilirimm,sende macunu yazarsan sevinirim,,,
Tabi canm.corek otu,tarcin, karanfil, zencefil zerdecal,nane ,kekik ,keten tohumu ,meyan koku.hayit tohumu.meyan koku 50 gr.digerleri 100 gr olacak ve hepsi toz halinde olacak.aktardan toz haline getreblirsn toz olmayanlari.butun bu karisimi bi miktar pekmezle karstriyosun iyice, pekmezin miktarini hatrlamiyorm goz karari koyarsn.biraz da zeytinyagi koyuyosn guzelce karstrdktan sonra macun hazir.sabah aksam ac karnina iki kasik yiyiyosn.ben sulandrp ta iciyodum bazen.istersen oyle yaparsn.macun kati olursa pekmezini arttrabiliyosn.canm bu teyze cok nur yuzlu eli yuzu cok temiz bi kadin yillarca cocuk sahibi olamayanlara hic parasz yardmci oluyo bnm teyzem de bunun sayesnde hamis kaldi.teyzem bes yil ugrasti tibben bi sorunu yoktu sadece bi kac kisti oluyoms.bu teyzeye gitti elle gobege muayene etms rahmin ters donmus demis ve duzeltms bi de bu macunu yapmis.iki ay sonra teyzem hamile kaldi.bana da rahmin hava almiyo ondan yumurta calismiyo demisti ara ara gel duzeltim demisti de benm o zaman pek inancm yoktu boyle seylere ondan pek gitmedm.ama gidicem yine.her yolu denmk lazm.sen de ye macunu bi cok kisi sifa bulmus allahn izniyle sana da iyi gelecek insallh