Fsh düşüklüğüne çare ? 😔

Kellebek321

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
163
87
13
31
Kızlar hanimlar hatunlar !!! Benim sosyal bacilarim konu başlığından anladığınız üzere derdim fsh hormon azlığı bu yüzden yumurtaliklarim çalışmıyor adet olamıyorum ancak ilaçla olabiliyorum ama ilacin hamilelige hiç etkisi yok
Belki sizin de başınıza gelmiştir çevrenizde duymussunuzdur bildiğiniz bir macun kür var mı hormonu yukseltip hamile kalan var mı??? (Aslanpencesi kürü demeyin onu denedim tadı çok aci ve çok az yukseltiyor etkisi çok az ) tedavi olmam lazım ama durumumuz suan el vermiyor:(

Hayit yuksek olani indiriyor az olani cikartiyor bi kac ay bi kullansaniz ama yinede tibbi yonunude bi araştirin danisin
Kac mesela fsh niz.

çok afedersiniz yanlış anlamayın ama sorununuzun çözümü için tedavi olmanız gereken, maddi imkansızlıklar yüzünden tedavi olamıyorsunuz.Bu maddi sıkıntıda çocuğu yapıp bakmayı nasıl karşılayacaksınız? Allah rızkını verir falan hikaye çünkü.

Ya bu gibi durumlarda riskler var doktor kontrolunde olunsa daha iyi gibi. Daha kolay ve kisa bi yol bulunur belki.devlet hastsnesine filan gidip danistinizmi

Geçmiş olsun kardeşim benimde hormonlarımda sorun çocuk istiyoruz ama henüz olmadı tavsiye üzerine kullanmaya yeni başladığım bir macun var istersen adını mesaj olarak gönderebilirim pek çok kişi faydasını görmüş allah hepimizin şifasını versin

Instagram'da bı macun satılıyor ben yumurta geliştirici etkisi olduğu için aldım memnun kaldım..FSH içinde etkisi iyi diyenler var.bi takip edin okuyun.c-life bitkisel macun ismi.insallah şifa olur.

Instagram'da bı macun satılıyor ben yumurta geliştirici etkisi olduğu için aldım memnun kaldım..FSH içinde etkisi iyi diyenler var.bi takip edin okuyun.c-life bitkisel macun ismi.insallah şifa olur.

Bende onu kullanıyorum ama reklam gibi olmasın diye yazmadım ne kadar süredir kullanıyorsunuz?sizde çocuk için mi başladınız?

Bende onu kullanıyorum ama reklam gibi olmasın diye yazmadım ne kadar süredir kullanıyorsunuz?sizde çocuk için mi başladınız?
Evet çocuk için. üç aydır kullaniyorum,düzensiz kullandığım halde güzel etkileri oldu.bazen adetim vaktinde olmazdı.kullaninca vaktinde olmaya başladı.

çok afedersiniz yanlış anlamayın ama sorununuzun çözümü için tedavi olmanız gereken, maddi imkansızlıklar yüzünden tedavi olamıyorsunuz.Bu maddi sıkıntıda çocuğu yapıp bakmayı nasıl karşılayacaksınız? Allah rızkını verir falan hikaye çünkü.
Çevremde benim gibi insanlar var ona rağmen ikinci çocuğu sevinçle karşılıyorlar demekki insanlar bi şekilde caresini buluyorlar bizde buluruz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun kardeşim benimde hormonlarımda sorun çocuk istiyoruz ama henüz olmadı tavsiye üzerine kullanmaya yeni başladığım bir macun var istersen adını mesaj olarak gönderebilirim pek çok kişi faydasını görmüş allah hepimizin şifasını versin
Gonderirsen çok sevinirim teşekkürler ilgin için Allah isteyen herkese nasip etsin aaminnn

Benim ilaçlarım pahali ve o ilacı yumurta buyuyene kadar defalarca kullanman gerek bi ay için aşağı yukarı 10 kutu kullanıyorsun sonrasi aşılama tüp bebek vs.
Himm.. yumurta gelistirici ilaclardanmi bahsediyorsunuz.
Iğnesini hapini vs? Allah yardimciniz olsun
Inşallah bi yolu bulunur.

Back
X