Benim de fsh 9. doktorum biran evvel bebek yapın dedi. Ben de saraçoğlu nu denemeye başladım. demek istedigim hazır paketini almadım da soğanı uyguluyorum şu anda, pazartesi bitiyor. sonra hocanın sss bolumunde yazdığı üzere testeredişli aslanpençesi kürünü uygulayacağım ama nasıl bilmiyorum.
onu araştırırken rastladım size.
sena82 bence odemene fazla para diye bakma, cunku hoca ciddi anlamda calışıyor, diğerleri gibi değil bence.
emek var sonucunda.
sabredip hepsini dene ve sonra fsh olçtür, inşallah düşmüş çıkacak değerin. gör o zaman bizdeki mutluluğu:)
bende şu testeredişli aslanpençesi kürünün nasıl uygulandığını bir bulsam, ona devam edip ardından incir yapıcam.
sonra da yeniden test, bakalım ne olacak?
bu arada sana bitki çayını nasıl kullanmanı söyledi ve ne bitkisiymiş o, yazar mısın ?
Allahtan şifa isteyelim
inş canım bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
benimde 9 ay önce doktor hatası yüzünden düşük oldu, 7 aydır da fsh ile uğraşıyorum
bende ya olmazsa diye çok korkuyorum,çok stres yapıyorum.
doğru dürüst doktorda bulamadım,konyada gitmediğim doktor kalmadı , hiçbirinden memnun kalmadım
yarın fsh ölçtüreceğim sonucu bildiririm
telefon biraz zor düşüyor ama aramak istersen yardımcı olurum
ben ilk aradığımda telefona çıkan bayan 1 hafta sonraya telefonda randevu veriyoruz ama hoca şuan müsait dedi görüştürelim dedi görüştük ,ben görüştüğümde aşılama yapılmıştı sonucu bekliyordum,kendisine söyledim aşılama sonuçlanınca tekrar ara dedi,size ulaşmak zor oluyor dedim bana sitesindeki tel numaralarından farklı numara verdi o numaradan görüşüyorum istersen verebilirim
inş canım bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
benimde 9 ay önce doktor hatası yüzünden düşük oldu, 7 aydır da fsh ile uğraşıyorum
bende ya olmazsa diye çok korkuyorum,çok stres yapıyorum.
doğru dürüst doktorda bulamadım,konyada gitmediğim doktor kalmadı , hiçbirinden memnun kalmadım
yarın fsh ölçtüreceğim sonucu bildiririm
telefon biraz zor düşüyor ama aramak istersen yardımcı olurum
ben ilk aradığımda telefona çıkan bayan 1 hafta sonraya telefonda randevu veriyoruz ama hoca şuan müsait dedi görüştürelim dedi görüştük ,ben görüştüğümde aşılama yapılmıştı sonucu bekliyordum,kendisine söyledim aşılama sonuçlanınca tekrar ara dedi,size ulaşmak zor oluyor dedim bana sitesindeki tel numaralarından farklı numara verdi o numaradan görüşüyorum istersen verebilirim
bende saraçoğlu hocanın çayını içiyorum.inş. olumlu sonuç alıcaz.
Senacim cooook memnun olurum, Allah razi olsun derimkaydirigubbakcemile5
Ben surekli numaralari ariyorum ama ya acan olmuyor ya da hep mesgul.
hocaya bi acip halimi anlatmak istiyorum, acikcasi digerleri bana cok uckagitci geliyor.
Allahtan hayırlısını niyaz ediyorum.:CüvCüv:
Nasil alabilirim senden numarayi?
mrb canım bende konyadayım benimde prolaktin sorunum var sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun?
mrb canım bende konyadayım benimde prolaktin sorunum var sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?