• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH Seviyesi 12.17

Saçmalama 😂saçmalama 😂
Kim diyor bunu Allahtan başka kim bilebilir benim Fsh değerim 5 bende 2 yıl doldu öyle hamile kalabildim diğer değerlerim de normalken.
Biraz eş faktörü var bizde.
Değerleri bana göre dengesiz olan bi arkadaşım 6 ayda hamile kaldı.
Bence senin doğal olcak ama sen bunu büyütürsen olacağı varsa da olmaz bi dene 7 -8 ay olmazsa öyle doktora gidersin sen şuan gitsen sana diyecek ki git 6 ay dene öyle gel.
Büyük ihtimalle hemen hemen her ay yumurtluyorsundur bi yumurta bi spermlik iş bu.
Değerlerim iyiyken amh ım normalken doktora gittim yumurta sayını beğenmedim iyi görmedim dedi ağlattı beni o ay hamile kaldım.
9 haftada kaybettim ama en azından hamşle kalabiliyormuşum diyorum.
Bende senin gibi koştura koştura doktor doktor gezdim baştan bişe de çıkmadı kendimi strese doktuğumla kaldım gene panikten düşük olursa diye diye de kendime çektim.
Rahat ol gamsız ol 40 45 yaşında kadınlar hamile kim bilir değerleri kaç Allah bilir.
Sen bence bunları hiç düşünme bi 6 ay normal akışına bırak olur görürsün
İnşallah inşallah diyorum çok teşekkür ederim olumlu yorumları düşünüp stresten uzak durucam inşallah bi şekilde. Ovülasyon testini önerir misiniz peki

İnşallah inşallah diyorum çok teşekkür ederim olumlu yorumları düşünüp stresten uzak durucam inşallah bi şekilde. Ovülasyon testini önerir misiniz peki
3 ay normal dene adet bitiminden itibaren 1 dolu 1 boş olacak şekilde tutar Allahın izniyle hiç bişey araştırma aklına hamilelik getirme.
Nasıl hamile kaldım anlatim normalde asla aklımdan çıkarmam çalışırken bile adet tarihimi bekler dururum.
O ay eniştem vefat etti oraya gittim 1 hafta kaldım arkadaşım eşinden boşanmaya kalkıştı ona kafayı taktım o ara tutmuş inanır mısın kafadan çıkarmadan olmuyormuş onu anladım.

3 4 ay normal dene sonra yaparsın istersen 8 aydır nasılsan kafa olarak öyle devam et

Bugün gittim 1 saat sonraya randevu buldum ama kötü bi hastane Amh testi için yapmıyorlarmış. Sağ olsun doktor tenezzül edip odasında bile bakmadı 15.50di randevu çıkma saatleri yakındı sonuçlarıda gösteremedim. Kapının önünde fhs değerimi söyleyebildim sadece. sigortam yok diyede 300 tl istediler ben doktora bi soru sorabildim sadece şehir hastanesine git dedi zaten kadın doğum muayenesine oraya gitmiştim ordan randevu bulup tekrar gidicem. Ama baya kötüyüm bırakın stres yapmamayı dokunsalar ağlıcam içim kötü içim sıkılıyor keşke hiç bu horman testini yaptırmasaydım bile diyorum
Öyle düşünmeyin benimde hastane imkanım çok yok sizi en iyi ben anlarım siz randevu alıp normal bir devlet hastanesine gidin

İnternette yazılanlara göre çocuğum olmayacak son yumurtalarım gibi hiç bilgim olmadığı için de neye inanacağımı bilmiyorum. Gerçekten hemen bu testleri yaptırdığım için çok pişmanım keşke akışa bırakıp biraz deneseydim diyorum. Birde sanki o ay hamile kalacakmış gibi 8 ay bekledim ama öyle olmuyormuş işte. İnşallah dediğiniz gibi olur içim biraz rahatlıyor bu yorumları okuyunca
Saçmlaam lütfen son yumurtam falan deme git doktora kaç adet folikülüm var önce ona baktır olmaz deme hiçbirşey için dahada yolun başı bu rahim filmi va eşinin testi var bir tek sen tek başınayapmıyorsun bu bebeği

Saçmlaam lütfen son yumurtam falan deme git doktora kaç adet folikülüm var önce ona baktır olmaz deme hiçbirşey için dahada yolun başı bu rahim filmi va eşinin testi var bir tek sen tek başınayapmıyorsun bu bebeği
Rahim filmi tam olarak ne oluyor onuda yaptıriyim ben alttan muayene oldum rahim filmi o değil dimi

3 ay normal dene adet bitiminden itibaren 1 dolu 1 boş olacak şekilde tutar Allahın izniyle hiç bişey araştırma aklına hamilelik getirme.
Nasıl hamile kaldım anlatim normalde asla aklımdan çıkarmam çalışırken bile adet tarihimi bekler dururum.
O ay eniştem vefat etti oraya gittim 1 hafta kaldım arkadaşım eşinden boşanmaya kalkıştı ona kafayı taktım o ara tutmuş inanır mısın kafadan çıkarmadan olmuyormuş onu anladım.
Allah rahmet eylesin. Evet nerde okursam herkes aynı şeyi diyor beklemediği anda ihtimal vermediği anda düşünmediği anda oluyormuş inşallah böyle olmaya çalışacam bende

Back
X