Fsh testi

Slm kızlar test sonucu aldım dr daha görmedi ama ben çok iim 68den 20ye düştü fsh aslan pençesi işe yarıyor demekki

Çok güzel canım..inşallah hepimiz düzeliriz..bende bugün doktora gittim yumurta yok dedi hafta ya tekrar gel dedi

Merhabalar. Bende aynı sebeplerden tedavi görüyordum tüp bebekle hamile kaldım. Benim amh değerim 0.8 di fsh ise ilk ölçüde 32ydi. Erken menopoz demişti doktorum. Benimde genetik annem 42sinde teyzem ve anneannem 38 inde menopoza girmiş. Benim yaşım 27 ve rezerv azlığı mevcut. 3ay ilaç tedavisi gördüm. Kendiliğimden adet oluyordum ama arası 35 gün üzerine çıkmıştı. Cyclo progynova BIOSteron dhea ve qenzim 10 vitamin kullandım. Gece karanlıkta yatın beslenmenize dikkat edin her gün yürüyüş yapın ailen az yarım saat. En önemlisi stres hormonları yükseltiyor. Testere dişli aslanpençesi kürünü ve incir kürünü uygulayın. Ben faydasını çok gördüm fsh 14 e düştü ve tüp bebeğe başladık. 7 yumurtam oluştu. 4ü kaliteliydi. Döllendi 2 sini dondurduk. Umudunuzu kesmeyin. 1 yumurta bile yeter bizim için.
Amh ım 0.010 dan 0.06 ya düşmüş:(

Bise yumurta transfer olabilirsin diyo bana başkasının yurmutasını istesem nie uğraşayım

Bilmiyorum çok moralimi bozdular..moralimi bozanlar da doktorlar..dün başka biri doktor iyi ce moralimi bozdu yumurta olsa ne olacak dedi bürsürü aptalca şeyler söyledi
Haşa onlar Allah tan daha mi iyi biliyor.Allah ol dese olur bir yumurta bir sperm yeterli.çok yüksek FSH ile kendiliğinden gebe kalan da var .umudunu yitirme

Kızlar benimde fsh 17 çıktı daha 26 yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum iki yıldır çoçuk istiyoruz olmadı malesef bende çikolata kisti var aşılama yaptırdım tutmadı doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi amh testi yaptırdım bugün sonuç bi kaç gün sonra çıkacakmış doktor ilk önce laporoskobi sonra direk tüp bebek dedi bu fsh nasıl düşer bana da yardımcı olun lütfen

Kızlar benimde fsh 17 çıktı daha 26 yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum iki yıldır çoçuk istiyoruz olmadı malesef bende çikolata kisti var aşılama yaptırdım tutmadı doktor yumurtanın bağırsaklara yapışık olduğunu söyledi amh testi yaptırdım bugün sonuç bi kaç gün sonra çıkacakmış doktor ilk önce laporoskobi sonra direk tüp bebek dedi bu fsh nasıl düşer bana da yardımcı olun lütfen
Laparoskopi neden istendi

Yumurtalıklar bağırsaklara yapışık dedi hareket etmiyor dedi tüp bebek bile olsa tutmayabilir dedi o yüzden laporoskobi istedi
Allah kolaylık versin.Ben aktardan hayit tozu aldım kullandım.aslanpencesi civanpercemi de kullandım fsh 30 dan 12 ye indi.doktor bitkilerin gücüne inanmasada ben bunlarla alakalı olduğunu düşünüyorum.o şekilde tedaviye basladik

Back
X