tedavini atlama dedim ya şeker. Sana komik bi hikayem var onu anlatayı. Aşılamaya geçtik geçen mart ayında. Pregon iğnelerimi her akşam oluyoru ve neler olacağını bilmiyorum ilk aşılama heycan dorukta.perşembe günü kontrole gittim ne kadar iğne tedavim olucağınıda bilmiyorum neyse eşim izin alamadı yalnızda gittim dr um demezmi tamam her şey çok iyi c tesi çatlatma iğneni yapıyoruz salı 12 de aşılaman var. ben bunu duydum gerisini hatırlamıyorum bi 12 lafları falan geçti ama vız gelmiş bana. c tesi oldu öğlen 11.50 de poliklinikteyim hemşire bayana bekleyin tam 12 de dedim bekledim tam 12 saniye geçmeden iğnemi oldum: eve gitim eşim doyamı inceliyor hassas davranıyorum ya dosyadaki notu gördü burda az önce yapılan iğne için 24.00 da yazıyor dedi bende bir panik dr umu aradım telaşla anlattım durumu salı günü 12 de gittik dr bir panik hemen alalım diye aşılamam yapıldı ama bütün ekip gülüyor ve dr um dediki yani bunca yıl her şey gördüm ama gece 12 ile öğlen 12 yi karıştıranı ilk sen oldun literatüre girersin diye. Çok heyecan yapmamak lazım yani şeker kısacası.
ay ablacım ya inanmıyorm gerçekten komikti :roflol:güldüm vala ha nasıl da yanlış anlamışsın yaa ekibide güldürmüşsün hah hayyy ALLAH seni ama ben bunu duydum gerisini hatırlamıyorm demişsin ya var koptum orda yaaa evet heyecan yapmamak gerek yanlış anlamalara yol açıyor aman dikkat et bundan sonra heyecan falan yapma ii olmuyo bak ay şu 12 de sana dert olmuş hay ALLAHIM ya :roflol: