merhaba canım bende kaan beye mail atmak istiyorum banada mail adresini verirmisin peki sen bu degerlerimi yazdında sana böyle cevap yazdı tam olarak ne yazdıgınıda bana yazarmısın bide ben yazıyım bakalım ne diyecek.arkadaslar kaan beyden mesaj geldi cok uzuldum ya ne yapicaz simdi
Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. İlaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. İsterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr.Kaan
merhaba canım bende kaan beye mail atmak istiyorum banada mail adresini verirmisin peki sen bu degerlerimi yazdında sana böyle cevap yazdı tam olarak ne yazdıgınıda bana yazarmısın bide ben yazıyım bakalım ne diyecek.
canım biz henüz ona gitmedik ama bende bizim hormonları yazzsam cevap verirmi
sagol canım öpüyorum.
arkadaslar kaan beyden mesaj geldi cok uzuldum ya ne yapicaz simdi
Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. ılaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. ısterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr.Kaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?