Erkek İnfertilitesi FSH ve Total testosteron hormonu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ssahin83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
387
4
118
Ankara
kızlar kaan hoca eşimden FSH ve Total testosteron hormonu testlerini istedi bunun için hangi bölüme gitmesi gerekir testleri mail atacağız .yardımcı olurmusunuz???

kaan hoca aynı testleri bizdende istemişti canım üroloji bölümü diye biliyorum sizin sorununuz neydi?
ankara üniversitesi hastanesinde yaptırabilirsiniz sonuçlarda akşam 5 de hemen belli oluyor.

kaan hoca aynı testleri bizdende istemişti canım üroloji bölümü diye biliyorum sizin sorununuz neydi?
ankara üniversitesi hastanesinde yaptırabilirsiniz sonuçlarda akşam 5 de hemen belli oluyor.

sağol canım yaptırdık testleri bugün.eşimin ileri hızda sorunu var bir de dna hasarı var siz de hangi sorunlar var ?allahım hepimize acil şifalar verir inşallah...

bizdede azosperm var tese yapıldı ve bulunan spermdede şekil bozukluğu olduğu için kaan hoca ilaç tedavisi başlattı bakalım artk eylülde filan tekrar m.tese yapılcak rabbim inş.o gün geldiğinde bzmde yüzümüzü güldürcek sonuçlar alırız...size de mi tese uyguluycak kaan hoca??

yok bize ilaç tedavisi uyguluyor bizim ileri hızda sorun var ve dna ları hasarlı çıktı.bakalım dün kan verdi eşim yarın alıcaz sonuçları mail atıcaz neler diyecek kaan hoca bilemiyoruz.ilk gittiğimizde 6 ay tedavi etmeye çalışalım sonra aşılama veya tüpe geçeriz demişti.hayırlısı olsun bakalım...

hayırlısı olsun canım inş.emeklerimizin karşılığını rabbim verir peki kaç yıllık evlisiniz :)

canım ben de bu hormona bakılması gerektiğini burda kızlardan öğrendim bilmiyorduk doktor da bir şey demedi ama. Bizim de ileri hareket sıfır çıktı. Ama bu bakterilerden ya da ne bileyim enfeksiyondan da olabilirmiş. Tekrar yapılması gerk sanırım. Siz nasıl yaptınız

günaydın tatlımm sonuçlarınızı aldınız mı ? :)

merhabalar kızlar, bizde kaan hocanın hastasıyız, 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz ama malumunuz olmadı eşimde sperm düşüklüğü var 5 milyon civarında bir aydan beri kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyor. dna hasarı istemişti dün çıkmış sağlıklı sperm %0 yani hiç sağlıklı spermimiz yok malesef. Bu yüzden çocuk olmuyor dedi, eşimin içtiği ilaçlara ilave olarakta klomen verdi bir ay kullan sonra fhs ve testosteron testini tekrar yaptırın dedi.4 ay tedavi olmamız gerekiyormuş. çok üzgünüm hele eşim yıkıldı. moral vermeye çalışıyorum bende, nolcak bilmiyorum. aşılama olmazmı bize acaba, aşılama için değerlerin ne olması gerekiyor

arkadaşım, her şeyden önce üzülme. her şeyin iyi kötü bir çaresi bulunuyor. asıl soru senin eşinde varikosel var mı? eşin şu ana kadar neler kullandı?

arkadaşım, her şeyden önce üzülme. her şeyin iyi kötü bir çaresi bulunuyor. asıl soru senin eşinde varikosel var mı? eşin şu ana kadar neler kullandı?

eşimde özel hastanede çektirdiğimiz filmde varikosel çıktı, ama kaan hoca kendi muayene etti ve varikosel olmadığını söyledi. yaklaşık 1 aydır prexeed plus (toz), sudamed ve endol içiyor, bunun yanında yiyeceklerinede dikkat etmeye çalışıyoruz. Dündeki mailinde bunların yanında klomene başla dedi. 1 ay sonra tekrar test isticekmiş, kaan hocaya çok güveniyorum ama bir an öncede olsun artık istiyoruz 3 yıllık evliyiz

film dediğin renkli doppler mi çekildi yoksa ultrason mu?

film dediğin renkli doppler mi çekildi yoksa ultrason mu?

ultrason çekildi canım ama biz hiç memnun kalmadık oradan, çünkü sperm testinide çok farklı değerler çıkardılar. 2-3 tane sperm falan yazıyodu. sonra ankara üniversitesinde yaptırdı tekrar eşim sperm sayısı 5 milyon gözüküyodu

canım şu an tabiki aşılama olmaz ama kullandığınız ilaç sonucu sağlıklı sperm bulunursa aşılama olabilir inş.belki kullandığın ilaç sonucu sağlıklı sperm çıkar doğal yoldan hamile bile kalabilirsin :)bizde hiç sperm yok ancak teseyle bulundu az sayıda ondada şekil bozukluğu olduğu için kaan hoca bizede ilaç tedavisi werdi canımm

canım peki bizdede tese yoluyla veya başka bir yolla sağlıklı sperm bulunabilrmi acaba, keşke doğal yolla kalsak ama çok zor, ben yine her ay umutlanıyorum olmayacağını bile bile

canım kullandığımız ilaçlara umutlanıp her ay bende inş bu ay hamileyimdir diyorum ama tabi bu biraz zor hatta bu ay midem bulandı baş dönmem oldu buna bile ne kadar sevindm hamilelik testi aldım sonuç tabiki negatiftansiyonum düşmüş meğer...canım ama senn durumun bizimkinden daha iyi en azından hiç sperminiz yok değil inş.tez zamanda bizmde bebişimz olur :))))

nevracım tabiki düzenli kullandığınız ilaçlar sonucu tesenizde sağlıklı sperm çıkma olasılığı fazla 1 tane sağlıklı sperm çıkması bile yeterli oluyo hamilelik için

şimdi tatlım kaan hoca çok kıymetli bir hoca burada bir çok kişi sayesinde şifa buldu biz de zamanında görüştük. ama siz ne olur ne olmaz varikosel var mı yok mu tam olarak öğrenmek için bence bir doppler çektirin. varikosel sperm dnasını, sayısını, hareketini her şeyini bozan bir şey. eğer varsa hani ona göre yol alın. ki size muhakkak ama muhakkak at kestanesi kullanmanızı tavsiye ederim. benim eşimde varikosel var ve kaan hoca bize de ameliyat olmadığınız sürece bu düzelmez ama hormon içeren ilaçlarla ve takviyelerle (klomen vs) sperm sayısını ve dnasını "bir miktar" düzeltiriz, normal yolla yine çocuk sahibi olamazsınız ama aşılama ve tüp bebekte şansınız artar demişti. biz hocayı dinlemedik hormon içeren ilaçlardan kaçındığımızdan dolayı (ki bence bir şeyi düzeltirken başka bir şeyi bozuyorlar) böyle bir tedaviyi kabul etmedik. kendi kendimize başka takviyelerin yanında at kestanesine başladık ve sayımız 3 ay bile dolmadan 2,5 milyondan 50 milyona çıktı. tüp bebek için şansımızı artırmaya çalışırken bugün normal yolla bir şansımız oldu. ha sadece sayı olarak da yükselmedi. hızlı ileri %36, morfoloji de %12 oldu.

ha doppler çektirdiniz varikosel olmadığı ortaya çıktı. size proxeed'in yanına kullanacağınız 3 tane takviye söyleyeyim. birincisi eşin muhakkak omega alsın. zaten her halükarda kullanmasında fayda var çünkü proxeed'in içinde var olan bazı takviyeler yağda çözüldüğünden dolayı etkisini artırıyor. ikinci olaraktan da "taurine" diye bir anti oksidan var. gnc, solgar gibi markalarda bulursunuz sanırım. yapılan sürüyle deneyde sperm dna sına iyi geldiği tespit edilmiş, üçüncüsü muhakkak beta karoten yani A vitamini alması gerekiyor. Bir de olabildiğince çok likopen alması için bol bol domates yedireceksin.(sirkeli suyla yıkamayı ihmal etme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…