Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaan hoca aynı testleri bizdende istemişti canım üroloji bölümü diye biliyorum sizin sorununuz neydi?
ankara üniversitesi hastanesinde yaptırabilirsiniz sonuçlarda akşam 5 de hemen belli oluyor.
üroloji bolumunden canımmmm
bizdede azosperm var tese yapıldı ve bulunan spermdede şekil bozukluğu olduğu için kaan hoca ilaç tedavisi başlattı bakalım artk eylülde filan tekrar m.tese yapılcak rabbim inş.o gün geldiğinde bzmde yüzümüzü güldürcek sonuçlar alırız...size de mi tese uyguluycak kaan hoca??
yok bize ilaç tedavisi uyguluyor bizim ileri hızda sorun var ve dna ları hasarlı çıktı.bakalım dün kan verdi eşim yarın alıcaz sonuçları mail atıcaz neler diyecek kaan hoca bilemiyoruz.ilk gittiğimizde 6 ay tedavi etmeye çalışalım sonra aşılama veya tüpe geçeriz demişti.hayırlısı olsun bakalım...
merhabalar kızlar, bizde kaan hocanın hastasıyız, 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz ama malumunuz olmadıeşimde sperm düşüklüğü var 5 milyon civarında bir aydan beri kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyor. dna hasarı istemişti dün çıkmış sağlıklı sperm %0 yani hiç sağlıklı spermimiz yok malesef. Bu yüzden çocuk olmuyor dedi, eşimin içtiği ilaçlara ilave olarakta klomen verdi bir ay kullan sonra fhs ve testosteron testini tekrar yaptırın dedi.4 ay tedavi olmamız gerekiyormuş. çok üzgünüm hele eşim yıkıldı. moral vermeye çalışıyorum bende, nolcak bilmiyorum. aşılama olmazmı bize acaba, aşılama için değerlerin ne olması gerekiyor
![]()
arkadaşım, her şeyden önce üzülme. her şeyin iyi kötü bir çaresi bulunuyor. asıl soru senin eşinde varikosel var mı? eşin şu ana kadar neler kullandı?
eşimde özel hastanede çektirdiğimiz filmde varikosel çıktı, ama kaan hoca kendi muayene etti ve varikosel olmadığını söyledi. yaklaşık 1 aydır prexeed plus (toz), sudamed ve endol içiyor, bunun yanında yiyeceklerinede dikkat etmeye çalışıyoruz. Dündeki mailinde bunların yanında klomene başla dedi. 1 ay sonra tekrar test isticekmiş, kaan hocaya çok güveniyorum ama bir an öncede olsun artık istiyoruz 3 yıllık evliyiz
film dediğin renkli doppler mi çekildi yoksa ultrason mu?
canım şu an tabiki aşılama olmaz ama kullandığınız ilaç sonucu sağlıklı sperm bulunursa aşılama olabilir inş.belki kullandığın ilaç sonucu sağlıklı sperm çıkar doğal yoldan hamile bile kalabilirsin :)bizde hiç sperm yok ancak teseyle bulundu az sayıda ondada şekil bozukluğu olduğu için kaan hoca bizede ilaç tedavisi werdi canımm
ultrason çekildi canım ama biz hiç memnun kalmadık oradan, çünkü sperm testinide çok farklı değerler çıkardılar. 2-3 tane sperm falan yazıyodu. sonra ankara üniversitesinde yaptırdı tekrar eşim sperm sayısı 5 milyon gözüküyodu