- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Arkadaslar Merhaba suan üzüntüden mahvoldum bana bir akıl verin . 10 aydır çocuk deniyoruz olmadı 6 ay evvel düşük yapıyorum sanıp doktora gittik hormon testleri yapıldı prolaktin yüksekti diğerleri iyiydi sonra bir daha gitmedim. Bu sürede bebek olmayınca 2 ay önce tekrar gittim yine hormon bakıldı prolaktin yüksekti diğerleri için bişey demedi doktor o ay ilk kez dostinex kullanmaya basladim ve klomen ile catlatma ignesi vuruldum sonuç olumsuz sonra sağ yumurta da kist olduğunu söyledi doktor ve geçen ay fsh 14 çıkmış dedi yüksek dedi ki hiç bahsetmemiŞti neyse bu ay sadece primolut n verdi içtim 3 gün sonra regl oldum hormon verdim yine dün prolaktin bayagi düşmüş ama bukez fsh 27 olmuş hastanenin çalışma aralığı 0-134 diyor bu durumda çok mu yüksek . Sitelerde 10 un üstünde olmamalı hatta 25 üstünde olanlar tüp bebek yapılamaz diyor ya kafam allak bullak 14 e yüksek diyen doktor 27 ye ne der çarşamba görüncem şimdi anne olamayacakmiyim bu ne yaa çok üzülüyorum stresden mi oldu acaba kist ten mi bilemedim . Benim gibi olanlar ne olurrr yazın ne olur