• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Canım eğer soğan veya yasmin hapı etki etmişse bu ay dusuk çıkması gerek ama ben stres uzak kalamıyorum kafamda deli sorular hiçbir şey mutlu etmiyor artık beni sürekli bu hastalığı araştırıyorum inş.ikimizide iyi gelir aslan pençesi bitkisi birde Saraçoğlu dengeler dedi hemen arkasına incir ve havuç yap ben öyle yapcam inş.sonuc istediğim gibi olursa daha da yükselmesinden korkuyorum.herkeste çocuk sorup duruyor sanki dogursam onlar bakacakresimde ben seni çocuk için mi sevdim evlendim üzülme diyor ama oda bir sure sonra özlem çekecek
ya işte bu kürler zarar verebiliyor mesela benım prolaktın sorunum varken incir kürü yapamam . bende bir dönem sürekli araştırma yapıyordum saatlerce bakıyordum ne bulurum diye ama kendini yıpratmaktan başka bişey degıl bu bosver evliliğin tadını çıkar hersey bebek degıl böyle bakıyorum artık. önceden ne büyük derdim var diye düşünürdüm sımdı ıse ne derdi bu bir hastalık degıl organ kaybı degıl nasıl evlilik kaderse bebekde kader .

hayatta hiç bir sorun çözümsüz değil dert etme .. Allah ölüm dışında dert vermesin . bende eşime çok yansıtıyordum ve sonra farkettim ki o benden daha çok üzülüyor. bu ikinizin kaderi bebek olmaması senın sucun degılkı çift olarak bir sınav vermek gerek .. sakin ol ve cidden araştırma yapma

Doğru diyorsun en azından kimseye muhtaç değiliz sağlıklı sıhhatliyiz..belki zamanla düşüncelerim değişecek bilmiyorum
değişecek inan bana 10 yıl belki daha fazla bekleyen insanlar var bebeğini çocuğunu kaybedenler var o sebeble rahat ol ye iç gez eşinle vakit geçir zamanı var belli ki. ne zaman olacaksa o zaman olsun ve o vakıt gelene kadar bekleme sabrı ver diye dua ediyorum hep .. çok taktıkça hormonlar daha fena etkileniyor . ya mesela ben çalışan biriyim gecen arkadaşım bakıcısı bakmaktan vazgecmıs kadın ağlıyordu ne yapacam diye sonra dedım kı ben ne rahatım ya ohh dedım ınsan hep kendınde olmayanı istiyor ama iste bebek sahibi olmakta hayırlısı ise olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlar Allah hepimize nasip etsin.

Öyle tabii ama korkum su Ayşegül çok seviyor beni yaa çocuk olmadığında onuda kaybedersem sogursa benden bilmiyorum işte deli deli şeyler dusunuyorum

Öyle tabii ama korkum su Ayşegül çok seviyor beni yaa çocuk olmadığında onuda kaybedersem sogursa benden bilmiyorum işte deli deli şeyler dusunuyorum
saçmalama insanlar sadece çocuk olsun diye mi evlenir böyle düşüncelerle kafanı bulandırma bir seyi ne kadar düşünürsen o olsun diye ona zemın hazırlarsın yapma bak ınan seni çok iyi anlıyorum aynı seylerı yasadım bende ya yıne üzülüyorum arada burnumun direği sızlıyor bebek yok mu dıye sorduklarında amann daha düşünmüyorum diyip gülüyorum. ayrıca sorun esınde olsa ne olacak sen sevmekten vazmı gececeksın? ayrıca suan net bi sekılde sende sorun var çocuk olmuyor diye bisey mı var ortada yapma şükret herşey için inan çok daha kötü seyler yasayanlar var

Tüp bebek için değerlerimde uygun değil zaten maddiyatimda.bende çalışıyordum bıraktım işi eşim sen merak etme onuda deneriz para mesele değil yeter ki yüzün gülsün diyor bu ay bekle inan bana sonuç güzel olacak diyor bakalım bu arada aslan pençesi kasıkta ağrı yapar mı bilgisi olan yardımcı olsun lutfen

Tüp bebek için değerlerimde uygun değil zaten maddiyatimda.bende çalışıyordum bıraktım işi eşim sen merak etme onuda deneriz para mesele değil yeter ki yüzün gülsün diyor bu ay bekle inan bana sonuç güzel olacak diyor bakalım bu arada aslan pençesi kasıkta ağrı yapar mı bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
maşallah esıne bak ne güzel söylemiş. bizimde maddi olarak sorun olmasada ama suan tüp bebeğe gidecek durumda degılız iş nedeni ile .. hersey yolunu bulur eger Allah size bebek nasip görmüşse inan o parada bulunur yeterki canını sıkma esınede iyi davran ki o da bunalmasın zorla aklına bebek olmuyor fikrini sokma . sen gerilince eline ne geçecek valla bende 11 gün içtim aslan pencesı bilmem ki agrı yapabılır bu otlar. ama sen belirti arama benım her ay hamıllelık belirtileri oldu ama sonuç hep negatif kasıklar agırır normal benımde suan arada agrı giriyor . adetıne ne kadar var

Canım adetim yarın bitmiş olacak iki gündür iciyorum iki gündür ağrı yapıyor anlamadim eğer adetim gelmezse artık hamileyim diye dusunmem menopoz mu hızlandı diye aklima gelecek..o kadar psikoloji mi bozdu ki doktor

hayır menapoz diye düşünme suan teşhis netlesmemıs ki. banada menapoz dedı mayısta ama her ay düzenli adet oldum takma bunu. yumurtaların büyüyor ozaman . 1 gün ara ver istersen agrı gecıyormu bak. yumurtlama testi kullan takip et bakalım ha ben bıde 11 gün kadar bal+cörek otu+tarcın denedım bunuda dene istersen gün aşırı ilişki yapın bakalım bu ay ne olcak. adet olursan hormon ver istersen yine .

Zaten adet olur olmaz hormon testi yaptircam bal çörek otu tarçın kullanmayım diyorum çünkü Saraçoğlu iki kur bir arada uygulamayin dedi ama bilmiyorum su an sadece e vitamini aliyorum

Ayşegül Saraçoğlu nun merkezini aradın mi aramadiysan tavsiye ederim değerlerini söylüyorsun ona göre ne yapacağını nasıl bir kur uygulayacağını söylüyor

yok aramadım bakalım ya kürler biraz kendımı oyalamak için başvurduğum yöntem esasında inanmıyorum kürlere . hayırlısı artık inşallah burda güzel haberlerimizide paylasırız

Olur mu sonuçta verdikleri ilaçlarda bitkilerden yapılıyor sen doğal olarak bitki aliyorsun ki bana doktorun dediği bu ilaçla tedavi edilemez yapabileceğimiz birşey yok dedi.. Saraçoğlu değerleriniz dusmezse tüp bebekte olmaz para kazanmak için yapıyorlar diyor bence pes etme

yok pes etmiyorum ama kürlerin zararlı olabileceğini de biliyorum örneklerı var çünkü o sebeble çok bel bağlamak istemiyorum kürlere

Mrb Ayşegül bende Kürler sayesinde fayda görüp hamile kalan biriyim bir oğlum var ve ikinci cocuk düşünüyoruz ve yine bitkilere yöneldim yumurta geliştirici iğne kullandım sadece bir yumurta oluştu iki ay sonra incir kürü uyguladım iki adet yumurta oluştu bence bitkilerden daha ii sonuçlar almak mümkün problemin tam olarak ne bilmiyorum ama fayda görenleri dinlemelisin

Merhabq kizlar benimde fsh sorunum var aslindaben en hec 2 ayda bir hormon tahlillerimi yaptirirdim ama hic boyle birsey cikmadi gecen ay 12 gun onceden adet oldum fsh 15 cikti bu ay normal zamanda adet oldum fsh 19 cikti asistan erken menopoz dedi insan yıkılıyor zaten o anda kac gündür kendime gelemedim uzman doktorda bir sonraki ayda tekrar bakalim dediler yasim 29 bu arada.
Aslan pencesi cayini icmissiniz bende yarin aktarlari bi gezeyim insallah fayda buluruz

Sevda bir ilaç filan kullanmis miydin ben bir haftadır kuru uyguluyorum inş.sonuc güzel olur buraya yazacağım sonucu

Merhabq kizlar benimde fsh sorunum var aslindaben en hec 2 ayda bir hormon tahlillerimi yaptirirdim ama hic boyle birsey cikmadi gecen ay 12 gun onceden adet oldum fsh 15 cikti bu ay normal zamanda adet oldum fsh 19 cikti asistan erken menopoz dedi insan yıkılıyor zaten o anda kac gündür kendime gelemedim uzman doktorda bir sonraki ayda tekrar bakalim dediler yasim 29 bu arada.
Aslan pencesi cayini icmissiniz bende yarin aktarlari bi gezeyim insallah fayda buluruz
Canim fsh her ay değişkenlik gösterebilir canını sıkma daha da yükselmesin. Testere dişli aslan pençesi iceceksin zaten saracoglunun videoları var nasıl yapıldığı ile ilgili bende bu ay 11 gün yaptim bu kürü bakalım bekliyorum sonucu

Back
X