• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

amın Allah razı olsun . kesınlıkle doktor cok onemlı doktorun söyledıklerı bile hormonları etkiliyor. bal+corek otu+tarçın denedım 1 kez ama bayağı dıkkatlı davrandım hemde günde 2 kez aldım 14 gün boyunca ama tık yok. soğan suyu ıctım tık yok. ama aslan pencesı aldım 2-3 gün kullanabildim o ay hastaydım hem antibiyotik hem aslan pencesı hemde bal +çörek otu karışımı agır gelır dıye bıraktım . bakalım adet olunca deneyeyım olmazsa onuda sen ne zaman içmeye başladın aslan pençesini pekı adetın kaçıncı günü ve kadar sürdü kullanman

canım ben ıkısınede adetın 4.yanı son gunu basladım ; sabah bal küründen ac karnına tatlı kasıgı aksamda 1 su brdgı caydan ıctım ayın 18.batıma 4 gun kala hamıle oldgmu ogrnn ce bıraktm hemen kuzum

canım ben ıkısınede adetın 4.yanı son gunu basladım ; sabah bal küründen ac karnına tatlı kasıgı aksamda 1 su brdgı caydan ıctım ayın 18.batıma 4 gun kala hamıle oldgmu ogrnn ce bıraktm hemen kuzum
anladım birde böyle deneyeyım bakalım olmadı artık tüp bebek için doktora gitme vakti demektir.

Arkadaslar Merhaba suan üzüntüden mahvoldum bana bir akıl verin . 10 aydır çocuk deniyoruz olmadı 6 ay evvel düşük yapıyorum sanıp doktora gittik hormon testleri yapıldı prolaktin yüksekti diğerleri iyiydi sonra bir daha gitmedim. Bu sürede bebek olmayınca 2 ay önce tekrar gittim yine hormon bakıldı prolaktin yüksekti diğerleri için bişey demedi doktor o ay ilk kez dostinex kullanmaya basladim ve klomen ile catlatma ignesi vuruldum sonuç olumsuz sonra sağ yumurta da kist olduğunu söyledi doktor ve geçen ay fsh 14 çıkmış dedi yüksek dedi ki hiç bahsetmemiŞti neyse bu ay sadece primolut n verdi içtim 3 gün sonra regl oldum hormon verdim yine dün prolaktin bayagi düşmüş ama bukez fsh 27 olmuş hastanenin çalışma aralığı 0-134 diyor bu durumda çok mu yüksek . Sitelerde 10 un üstünde olmamalı hatta 25 üstünde olanlar tüp bebek yapılamaz diyor ya kafam allak bullak 14 e yüksek diyen doktor 27 ye ne der çarşamba görüncem şimdi anne olamayacakmiyim bu ne yaa çok üzülüyorum stresden mi oldu acaba kist ten mi bilemedim . Benim gibi olanlar ne olurrr yazın ne olur
Canim benimde fsh 15.75 di ustelik amh da dusuk 0.91 di. Dhea kullandim kimsyasal gebelik yasadim.
Uzerinden 4 5 ay gecti. Gecen ay tekrar amh fsh testi yaptırdım. Fsh 3.8 amh 1.3 olmus. Normale donmus. Ama dhea nin etikisi hala varmiydi 4 ay sonra yoksa yokmuydu bilmiyorum.
Doktora dhea ilacini sor.

Canim benimde fsh 15.75 di ustelik amh da dusuk 0.91 di. Dhea kullandim kimsyasal gebelik yasadim.
Uzerinden 4 5 ay gecti. Gecen ay tekrar amh fsh testi yaptırdım. Fsh 3.8 amh 1.3 olmus. Normale donmus. Ama dhea nin etikisi hala varmiydi 4 ay sonra yoksa yokmuydu bilmiyorum.
Doktora dhea ilacini sor.
teşekkür ederim

Kontrole gittim geçen gün 1 ay önce yumurtalarin çok iyi süper diyen doktor bu kez yumurtan hiç yok dedi benim prolaktin yüksekti ılac verdi ilk ay ve klomen ile catlatma ignesi verdi o ay kist oluştu sonra primolut n verdi bana ve hastalandım çarşamba gittim işte kontrole fsh 27 çıkmış prolaktin 3 e düşmüş ve bana direk dedi ki yumurtan yok doğal yolla asla kalamazsin hamile tup bebek bir ihtimal dedi ama muayene ederken 3 tane yumurta vardı bakti ölçtü not aldı ama bana hiç yok dedi .amh istedi ama beni moralmen bitirdi 3 ay oldu daha gideli ve ilk ay hersey süperdi hormonlar falan sonra ne oldu . Araştırdım tabi hemen klomen catlatma ignesi dostinex ve Promolut n hepsi hormon ilaçları ve laboratuvar sonuçlarını etkileyebilrimis . Doktor primolut n ilacını neden verdiğini bile bilmiyor sen ılac mi kullandin drdi fsh ondan çıkmış dedi evet siz verdiniz dedim yok ozaman ılac değil dedi ama ılac zaten ovülosyonu baskılarmis e kist de vardı yanj hormonun normal çıkmasını nasıl bekleyebilir ki. Umarım amh iyi çıkar ama ona da guvenmiyorum ki ankaraya yollayacaz dedi doktor ama yanlış da çıkabilirmış sonuç sonuçta bir yerden başka yere gidiyor . Doktorlara bize umut versinler diye gidiyoruz ama 5 dk muayene edip yüzüne bile bakmadan direk çocuğun olmaz diyip yolluyorlar ben okadar üzüldüm ki daha 28 yaşındayım ve çocuğun olmayacak demek ne direk bu kadar mı imkansız fsh 27 çıkmış bittimi yani hersey millet ne imkansizliklarda çocuk sahibi oluyor iki tüpü kapalı olduğu halde hamile kalan var ya .. Üstelik hastenenin fsh çalışma aralığı en yüksek 134 diyor ve aralıkta çıkmış benimki milletin 60 90 çıkıyor da imkansız demiyor lar canım çok sıkkın ama yinede umudumu kaybetmeyecegim Allahtan başka kimse bilmez yeterki o nasip etsin . Doktor seçimi okadar önemli ki insanı denek gibi kullanıyorlar her ilacı verip en uygun olanı bulmaya çalışırlar ama o geçen sürece mi yazık diyelim paraya mi beklemeye ümit etmeye mi bilemedim .Rabbim şu mübarek ayların hürmetine bebek isteyen herkese nasip etsin

lütfen dr acil değiştir ,

yakın bir akrama dr cocugun olmaz raporu verdi şimdi kızı 3 yaşında rabbim yeterki istesin ,

Çok duygulandım okurken İnan bana sonunda ise senin adına çok sevindim.yazdığın için teşekkürler . Benim fsh 13,94 tü en son yani 1 ay önce zaten bir kere yaptırdım o testi . 3 ay olacak bebiş istiyoruz . Sende yukarda benim hikayemi okumuşsundur elbet. Bu gün Regl günüm duş ediyorum ama umudum pek yok. Allah sana bebişini görmeyi nasip etsin

Arkadaslar Merhaba suan üzüntüden mahvoldum bana bir akıl verin . 10 aydır çocuk deniyoruz olmadı 6 ay evvel düşük yapıyorum sanıp doktora gittik hormon testleri yapıldı prolaktin yüksekti diğerleri iyiydi sonra bir daha gitmedim. Bu sürede bebek olmayınca 2 ay önce tekrar gittim yine hormon bakıldı prolaktin yüksekti diğerleri için bişey demedi doktor o ay ilk kez dostinex kullanmaya basladim ve klomen ile catlatma ignesi vuruldum sonuç olumsuz sonra sağ yumurta da kist olduğunu söyledi doktor ve geçen ay fsh 14 çıkmış dedi yüksek dedi ki hiç bahsetmemiŞti neyse bu ay sadece primolut n verdi içtim 3 gün sonra regl oldum hormon verdim yine dün prolaktin bayagi düşmüş ama bukez fsh 27 olmuş hastanenin çalışma aralığı 0-134 diyor bu durumda çok mu yüksek . Sitelerde 10 un üstünde olmamalı hatta 25 üstünde olanlar tüp bebek yapılamaz diyor ya kafam allak bullak 14 e yüksek diyen doktor 27 ye ne der çarşamba görüncem şimdi anne olamayacakmiyim bu ne yaa çok üzülüyorum stresden mi oldu acaba kist ten mi bilemedim . Benim gibi olanlar ne olurrr yazın ne olur

Bende de fsh yüksekliği vardı.Tüp bebek yaptırmak istediğim doktor 13-15 arası olursa yapmıyorum dedi.Ben de düşürmek için son zamanlarda Tüp bebek tedavisi ile beraber tavsiye edilen akupunktura başladım ve 1 ay içinde fsh ım 19 dan 9 a düştü.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Çok duygulandım okurken İnan bana sonunda ise senin adına çok sevindim.yazdığın için teşekkürler . Benim fsh 13,94 tü en son yani 1 ay önce zaten bir kere yaptırdım o testi . 3 ay olacak bebiş istiyoruz . Sende yukarda benim hikayemi okumuşsundur elbet. Bu gün Regl günüm duş ediyorum ama umudum pek yok. Allah sana bebişini görmeyi nasip etsin

Bende de fsh yüksekliği vardı.Tüp bebek yaptırmak istediğim doktor 13-15 arası olursa yapmıyorum dedi.Ben de düşürmek için son zamanlarda Tüp bebek tedavisi ile beraber tavsiye edilen akupunktura başladım ve 1 ay içinde fsh ım 19 dan 9 a düştü.Şiddetle tavsiye ediyorum.

kilon mu vardı peki. canım en son baktırdığım yerde fsh iyiydi değer bilmiyorum bir daha baktırmak gerek

Fsh 13-15 arası doktor tüp bebek yapmıyorum demiş peki neden ? Düşebilir diye mi yoksa başka bi neden mi oluyor? Benim de en son baktırdığımda 13 tü?

mrb arkadaşım bende fsh maduruydum ama yılmadım hiç bi zaman sana bi önerim olacak
15 ( gün incir kürü)+30(gün aslanpencesi)+15(gün incir kürü)+30( aslanpencesi)ALLAHIN izni ile hem fsh düşecek hem yumurtan olacak sonuca inanamayacaksın . ben ramazanda önce iğne ile yumurta geliştrimek için iğne oldum sadace bir yumurtam oluştu ama sonuç negatif iki ay sonra incire başladım aynı zmada doktorda ilaç verdi serophone diye onu ve inciri kullandım iki yumurtam oluşmuş heyecandan havalara uçtum şimdi ilişki günleri verdi inşallah bu ay pozitif sonuç alırım ama bu kürü mutlaka uygula derim

mrb arkadaşım bende fsh maduruydum ama yılmadım hiç bi zaman sana bi önerim olacak
15 ( gün incir kürü)+30(gün aslanpencesi)+15(gün incir kürü)+30( aslanpencesi)ALLAHIN izni ile hem fsh düşecek hem yumurtan olacak sonuca inanamayacaksın . ben ramazanda önce iğne ile yumurta geliştrimek için iğne oldum sadace bir yumurtam oluştu ama sonuç negatif iki ay sonra incire başladım aynı zmada doktorda ilaç verdi serophone diye onu ve inciri kullandım iki yumurtam oluşmuş heyecandan havalara uçtum şimdi ilişki günleri verdi inşallah bu ay pozitif sonuç alırım ama bu kürü mutlaka uygula derim
Hadi ınsallah bakalım ya benim prolaktin sorunum var incir kuru yapamam ama fsh daha sonra tekrar baktırdıgımda 3 e düşmüştü belkide hep öyledi. Daha evvel de hormon bakılmıstı ama prolaktin dışında diğer hormonlar çok iyiydi bana fsh kötü diye sonuç çıkaran doktora kadar o hastanede benim gibi vakalar çokmus ya fsh yüksek çıkmış bir kişinin apar topar başka hastaneye gitmiş bir sorun çıkmamıs değer ıyiymis en son 2 ay falan önce gittim başka doktora 3 çıkti fsh ve yumurta kaliten çok iyi dedi sağ yumurta sadece sorunlu biraz dedi ama en büyük sorun prolaktin dedi o doktorda bu ay aslan pençesi denedim suan beklemedeyim

Arkadaşlar geçen ay doktora gittim fsh 8.15 lh 12.1 di.yumurta tembelliği var dedi bana korunma hapi yasmin verdi neyse kullandım onun yanında soğan kurude uyguladim 15 gün geçen hafta adet oldum değerlerim fırlamış fsh 15.65 lh 19.7 olmuş bana hemen bir tüp bebek merkezi ne gitmen gerek menopoz giriyorsunuz dedi şok oldum geçen ay ilaç tedavisine gerek yok diyen kadın bu ay menopoz giriyorsunuz dedi neyse ağlaya ağlaya çıktım başka bir hastanede olcturdum aynı gün 25.53 çıktı literatüre Gore menopoz girmisin ama ben her ay adet görüyorum nasıl olur hocam dedim bisey değişmez adet gormenle alakalı değil dedi.eve geldim girdim nete Araştırma ya başladım testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım bakalım inşallah sonuç güzel olur duser bu arada kasiklarimda ağrı var galiba etki ediyor ama moralmen bitmiş durumdayım

Arkadaşlar geçen ay doktora gittim fsh 8.15 lh 12.1 di.yumurta tembelliği var dedi bana korunma hapi yasmin verdi neyse kullandım onun yanında soğan kurude uyguladim 15 gün geçen hafta adet oldum değerlerim fırlamış fsh 15.65 lh 19.7 olmuş bana hemen bir tüp bebek merkezi ne gitmen gerek menopoz giriyorsunuz dedi şok oldum geçen ay ilaç tedavisine gerek yok diyen kadın bu ay menopoz giriyorsunuz dedi neyse ağlaya ağlaya çıktım başka bir hastanede olcturdum aynı gün 25.53 çıktı literatüre Gore menopoz girmisin ama ben her ay adet görüyorum nasıl olur hocam dedim bisey değişmez adet gormenle alakalı değil dedi.eve geldim girdim nete Araştırma ya başladım testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım bakalım inşallah sonuç güzel olur duser bu arada kasiklarimda ağrı var galiba etki ediyor ama moralmen bitmiş durumdayım
canım hiç üzülme bende benzer durumlar yaşadım hiç bir sorunum yokken doktor bir sürü ilaç verdi verdiği ilaçı neden verdiğini unuttu hormonlar acayip sinsi herseyden etkileniyor beslenme , stres , iklim banada fsh kötü çıkınca tüp bebek dedi hatta ona bile ihtimal vermedi. bir daha gitmedim o doktora zaten bebek içinde ara verdik 2 ay kadar önce farklı sehirde farklı bir doktora göründüm fsh dan bahsetmedım hiç ve sonuç 3 çıkmış şok oldum yumurta kalıten sol taraftaki cok ıyı dedı sag tarafta biraz tembellik var dedı ve en önemlisi prolaktın sorunum var buda zaten stres hormonu . soğan kürü senin değerlerini etkilemiş olabilir ya ben çok duyuyorum soğan suyu içiyorum sende iç diyen bende 1 kez denedım ve kist oluşturdu bende ayrıca rahim duvarını inceltme ve miyom kist gibi seylere sebeb olabiliyor evet biliyorum kullanan bazı kişilere iyi geliyor ama çoğu kişiye zarar veriyor soğan suyu. sakin olmakta fayda var bende bu ay aslan pençesi içtim ama bir daha içmeyeceğim bebek isterken başka organlara bu kez zarar vericez ne bilim. doğal yolla olmadımı tüp bebek yaptırırız ne yapalım .. korkma tıp artık bu konuda çok başarılı hiç yumurtası olmayan kişilere bile rahimden alınan dokularla yumurta oluşturuyorlar . zaman ya eger Allah nasip etmişse bebegımız olur ya doğal yolla ya tüp bebek ile hepsi nasıp kısmet ama hiç birsey sağlığımızdan önemli değil bebek bile. bu oyle tuhaf bir sey ki çok kafamı yordum buna ama eger olması gereken zaman degılse kendını parçalasan da boş.eger Allah nasip etmişse olacaktır onun bize nasip görmediği seyi zorla alamayız ya. dua et bekle sabır göster

Katılıyorum Ayşegül cüm sana kesinlikle dert etmeyelim arkadaşlar Bebek konusunu kafamızdan atalım duyuyorum stres çok etkiliyormuş hiç bi sağlık sorunu olmayana bile stres sorun yaratıyor. Ben zamana bıraktım ara sıra Aslan pençesi suyu içiyorum ve hergün folic acit kullanıyorum bu kadar o da zaten ilaç değil vitamin. Akışına bırakalım Can'lar . Bide böyle deneyelim

Canım eğer soğan veya yasmin hapı etki etmişse bu ay dusuk çıkması gerek ama ben stres uzak kalamıyorum kafamda deli sorular hiçbir şey mutlu etmiyor artık beni sürekli bu hastalığı araştırıyorum inş.ikimizide iyi gelir aslan pençesi bitkisi birde Saraçoğlu dengeler dedi hemen arkasına incir ve havuç yap ben öyle yapcam inş.sonuc istediğim gibi olursa daha da yükselmesinden korkuyorum.herkeste çocuk sorup duruyor sanki dogursam onlar bakacakresimde ben seni çocuk için mi sevdim evlendim üzülme diyor ama oda bir sure sonra özlem çekecek

Back
X