Kontrole gittim geçen gün 1 ay önce yumurtalarin çok iyi süper diyen doktor bu kez yumurtan hiç yok dedi benim prolaktin yüksekti ılac verdi ilk ay ve klomen ile catlatma ignesi verdi o ay kist oluştu sonra primolut n verdi bana ve hastalandım çarşamba gittim işte kontrole fsh 27 çıkmış prolaktin 3 e düşmüş ve bana direk dedi ki yumurtan yok doğal yolla asla kalamazsin hamile tup bebek bir ihtimal dedi ama muayene ederken 3 tane yumurta vardı bakti ölçtü not aldı ama bana hiç yok dedi .amh istedi ama beni moralmen bitirdi 3 ay oldu daha gideli ve ilk ay hersey süperdi hormonlar falan sonra ne oldu . Araştırdım tabi hemen klomen catlatma ignesi dostinex ve Promolut n hepsi hormon ilaçları ve laboratuvar sonuçlarını etkileyebilrimis . Doktor primolut n ilacını neden verdiğini bile bilmiyor sen ılac mi kullandin drdi fsh ondan çıkmış dedi evet siz verdiniz dedim yok ozaman ılac değil dedi ama ılac zaten ovülosyonu baskılarmis e kist de vardı yanj hormonun normal çıkmasını nasıl bekleyebilir ki. Umarım amh iyi çıkar ama ona da guvenmiyorum ki ankaraya yollayacaz dedi doktor ama yanlış da çıkabilirmış sonuç sonuçta bir yerden başka yere gidiyor . Doktorlara bize umut versinler diye gidiyoruz ama 5 dk muayene edip yüzüne bile bakmadan direk çocuğun olmaz diyip yolluyorlar ben okadar üzüldüm ki daha 28 yaşındayım ve çocuğun olmayacak demek ne direk bu kadar mı imkansız fsh 27 çıkmış bittimi yani hersey millet ne imkansizliklarda çocuk sahibi oluyor iki tüpü kapalı olduğu halde hamile kalan var ya .. Üstelik hastenenin fsh çalışma aralığı en yüksek 134 diyor ve aralıkta çıkmış benimki milletin 60 90 çıkıyor da imkansız demiyor lar canım çok sıkkın ama yinede umudumu kaybetmeyecegim Allahtan başka kimse bilmez yeterki o nasip etsin . Doktor seçimi okadar önemli ki insanı denek gibi kullanıyorlar her ilacı verip en uygun olanı bulmaya çalışırlar ama o geçen sürece mi yazık diyelim paraya mi beklemeye ümit etmeye mi bilemedim .Rabbim şu mübarek ayların hürmetine bebek isteyen herkese nasip etsin