FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Ben ilk tahliller için devlete gitmiştim şimdi ozele gidiyorum çünkü burda her zaman aynı doktoru denk getiremiyorum

Canım benim kasiklarima birşey yüklenmiş gibi ara ara agriyor kızlar yumurtlama zamanimda geçti giriyor çıkıyor korkmaya basladim

Form doldurmuştum cider derneğine bugün aradılar yumurta rezerviniz azalmıştır kurleri sonra deneyin zaman kaybetmeden tüp bebeğe gidin dedin çok kafam karıştı ve yine umutsuzluğa dustum

Iyide zaten fsh yüksek de tup bebek bile yapmazlar canim moralini bozma sen dedigim gibi adetinin3 gününe gide bilirsen tekrar bir doktora git devlete nerde oturuyor sen

Arkadaşlar bugun yumurtlama günüm yumurta akı kıvamında akintim geldi ama kasiklarimda belimde ve yumurtalıklarım da adet olacak mısım gibi ağrı hissediyorum bu arada e vitamini ve testere dişli aslan pençesi ni kullanmaya devam ediyorum bundan öncesi nde yumurtlama günümde böyle bir ağrı hiç hissetmemistim bilgisi olan varmı acaba neden olabilir
Yumurtlama zamaninda herkesin yasadigi agrilardir bunlar kasıkta agri sanci akinti bunlar her yumurtlamada olur merak etme canim demekki yumurtaliklarin çalışıyor

Hayır hiç oyle birsey denedi Canim hatta ben36yaşındayım bu yaşlarda olmaz dedi beslenme eksikliğinden ve stres hormono engeller dedi 6ay oncede dusuk yaptim ondan sonra sinirlerim bozulmuştu
Beyinsiz doktor bana dedi 29 yasindayim erken menopoz dedi bakalim bu ay kac cikacak

Konya merkezde hast.sikintisi olmaz hormon her yer e gidebilirim bilmiyorum ya
Canim tavsiyem jormon tahlillerini duzenli olarak ayni hastanede yaptir tup bebek merkeziyle gorustuk bize onerisi buydu ve canini sikma yumurtlama bittikten 1_2 gun sonrada agri olabilir

Fsh tamamen stress ile alakalı bir hormon. Hiç takılmayın. Bende ilk duyduğumda kafamı dağlara taşlara vurmak istemiştim , bir daha çocuğum olmayacak sandım . 3 ay önce gebeydim fsh duyduğumda üstelik. Bebeğim karnımda ölmüştü, ben gece gündüz ağlamıştım. Tan toparlanacağim derken adet olmadım 2 ay. Üzüntüden dedim. Primolot sayesinde adet oldum hormon testim yapıldı falan bir baktı doktor Fsh 23 . Senin çocuğun tüp Bebekle bile olmaz , hamile bile kalsan düşük yaparsın dedi. Yahu ben yeni hamileydim üstelik değerlerim normaldi dedim. Yok yumurtan bitmiş, sana yardımcı olamam dedi. Gittim devlette aynı testi yaptırdım bu defa 13 küsur çıktı . Ağla ağla mahvoldum yine.
Sonra kendime inandım. Adetim düzelsin diye soğan kürü yaptım. Başka bir şehirde kadın doğum hastanesinde çalışan arkadaşım önerdi. Soğn kürü yapan Kadın menapoza girmezmiş :) neyse aynı Zamanda folik asit devam ediyodum
Hergun omega3, arısütü bal polen kullandım.hayıt suyu içtim. Soğan suyu sayesinde adet olmuştım yumurta çatlama gününe kadar devam ettim buraktım. Aynı ay hamile kaldım zaten. O malum doktora gittim dosyamla 4 ayımda. Hemşiresinin yanımda utandırdım onu. Hayatımın 1 ayını 10sene gibi geçirdim onun yüzünden .
Uzun oldu kızlar velhasıl kelam uzun lafın kısası fsh falan hikaye.

Hemen pes etmeyin lütfen. Siz stress yaptıkça hormonlar alt üst oluyor. Bol bol dua edin kafanızı başka işle meşgul edin kendinize inanın, deneyin ne olacak ki.

Umut oldun canım gelecek hafta adet gelecek testleri yaptırıp değerleri paylaşacağım sizlerle ama bu ay hiç olmayan belirtiler oldu bende yumurtlama günümde buda bana hem endişe hem de rahatlık verdi canım işi ticaret e dökmüşler hemen tüp bebek diyorlar yüklüyor lar hormonları iyice vücudumuzun düzeni bozuluyor inş.kullandigimiz alternatif tıp işe yarar

Canım birde kullandıklarını nasıl kullandım gün içinde yazar mısın
Tüp Bebekte kullanilan hormon ilaçları kisirlastiriyormus kadını daha Cok. Saraçoğlu bir programda söylemişti. Banada tüp bebek merkezine bile gitsen ısın zor demişti doktor. Ertesi ay hamileydim :)
Hayıt suyu içtim hergun. Folik asiti zaten kullanıyordum dusukten sonra devam etmiştim. İyi bir markanın omega 3 tabletini aldım. Aksu vital 'in arı sutu bal polen aldım tahta kasıkla hergun sabah aksam aç karnına yedim. Bunlar yumurtanin kalitesini artırıyor. Birde ovulasyon testi kullandım 12. Gun poziifti. Demekki yumurtam oluşmuştu ve catlamisti. İliskinin çocuk amaçlı olmaması lazım. Bu yüzden esime catlama gününden bahsetmedim. Ona koyu bir kahve yaptım evvela :) spermleri hareketlendiriyormuş . Hemen ayağa kalkmadım birde. Belime yastık koydum o gun. Adetime 5 gun kalada test yaptım pozitifti. İlk denemede cok şükür gebe kaldım. Bu yazdıklarımı hep araştırmalarım sonucu yaptım. Gece gündüz bilgi topluyordum her forumdan. Adetin düzenliyse soğan kürüne gerek yok. Ben adetim sokulsun diye yapmıştım. Hemen tüp bebek stressine girme. Bana hamile kalman imkansız dEmıştı son gittiğim doktor.

Back
X