- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Ben ilk tahliller için devlete gitmiştim şimdi ozele gidiyorum çünkü burda her zaman aynı doktoru denk getiremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testiyle garanti olmuyor canim ancak oki çizgide koyuysa,suphelenilebilirCanım işte ovulosyon testi ile silik çıktı ondan bilemedim ya
Yumurtlama zamaninda herkesin yasadigi agrilardir bunlar kasıkta agri sanci akinti bunlar her yumurtlamada olur merak etme canim demekki yumurtaliklarin çalışıyorArkadaşlar bugun yumurtlama günüm yumurta akı kıvamında akintim geldi ama kasiklarimda belimde ve yumurtalıklarım da adet olacak mısım gibi ağrı hissediyorum bu arada e vitamini ve testere dişli aslan pençesi ni kullanmaya devam ediyorum bundan öncesi nde yumurtlama günümde böyle bir ağrı hiç hissetmemistim bilgisi olan varmı acaba neden olabilir
Yumurtlama gününden 14 gun sonra aadet olunur canimCanım gelecek haftabeklemeye baslayacagim yani hangi gün geleceği belli değil 16 17 gibi bilmiyorum
Beyinsiz doktor bana dedi 29 yasindayim erken menopoz dedi bakalim bu ay kac cikacakHayır hiç oyle birsey denedi Canim hatta ben36yaşındayım bu yaşlarda olmaz dedi beslenme eksikliğinden ve stres hormono engeller dedi 6ay oncede dusuk yaptim ondan sonra sinirlerim bozulmuştu
Canim tavsiyem jormon tahlillerini duzenli olarak ayni hastanede yaptir tup bebek merkeziyle gorustuk bize onerisi buydu ve canini sikma yumurtlama bittikten 1_2 gun sonrada agri olabilirKonya merkezde hast.sikintisi olmaz hormon her yer e gidebilirim bilmiyorum ya
Inş istediğin gibi çıkar canim bende istiyorum iyi bir tup bebek merkezi ama izmitte nerde var bilmiyorumBeyinsiz doktor bana dedi 29 yasindayim erken menopoz dedi bakalim bu ay kac cikacak
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun izmit ve cevre illeei bi arastirin derimInş istediğin gibi çıkar canim bende istiyorum iyi bir tup bebek merkezi ama izmitte nerde var bilmiyorum
Tüp Bebekte kullanilan hormon ilaçları kisirlastiriyormus kadını daha Cok. Saraçoğlu bir programda söylemişti. Banada tüp bebek merkezine bile gitsen ısın zor demişti doktor. Ertesi ay hamileydim :)Canım birde kullandıklarını nasıl kullandım gün içinde yazar mısın