- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Aslan pençesi yle arı sütü nu kullan hayiti vucudun kaldirmadiysa bide öyle dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sanırım hayıt ı kaldırmadı vücudum ama aslan pencesını içerken böyle birşey olmamıştı bakalım bu ay degilde artık bir dahaki ay denerim. evet canım yumurtanın çatlamasından bi kac gün önceki ilişki hamile kalma ihtimalini artırıyor ya gercı eskiden mıllet yumurtlama gününü mü bilirdi veya millet evleniyor ilk geceden hamıle kalıyor bunu ayarlamıyorlar ya. artık nasip biz her ay bebek olacak fikri ile yapıyoruz ya ondan olmuyorAslan pençesi yle arı sütü nu kullan hayiti vucudun kaldirmadiysa bide öyle dene istersen
Cnm ben bi yerden okumustum burdaydi sanirim macun yaptım bunlari 41 gun yedim ve hemen hamile kaldim macun biter bitmez.eger kullancksan arar bulurm tam tarfini yazarimCanım sen bu kurleri nasıl uyguladim ilk hangisinden başladım yazarsan sevinirim bekliyorum
Tesekkur ederimBebeğiniz hayırlı olsun. Her bünye hormon tedavisini kaldıramıyor malesef. Sizin değerleriniz çok yüksekmiş yaşınız sanırım genç olduğu için fayda sağlamışsınız. Hormon ilacı kullanırken hamileliği önermeyen yada bişey olmaz diyen doktorlar var. Tesadüf araştırmalar sonucu faktör 5 geni taşıdığımı öğrendim . Hormon tedavisi görmek kalp ve damar rahatsızlığı geçirme riskimi cok daha fazla arttırıyormuş. Bana yaşadığım yerde hormon ilacı vermek istediler ben kabul etmemiştim tedaviyi. Soğan kürü kullanıp adet oldum. Rahimi inceltip adet olmayı sağlıyor diğer adet söktürücülerde aynı işe yarıyor zaten. Hormon ilacı kullanırken aynı Zamanda bitki kürü yapmakta birbirine olumlu yada olumsuz etki edebilir. Neye göre kür ve tedaviyi uyguladınız bende merak ettim. Hormon değerlerini dengeleyelim derken sağlığımızdan da olmayalım.
Sevgiler,
Cnm ben kurun tarifini bulur bulmaz yazicam.olculeri vardi cunkuCanım teşekkür ederim zaten birkaç ay kur uygulayacağım sonrasında tedaviye geçeceğini olmazsa ama bu ay sadece testere dişli aslan pençesi uyguladim ve ilk defa yumurtlama günümde ağrı çektim yani bu ay kendimi vücudumu çok dinledim bu bilmiyorum belki daha da yükselecek belki dusecek Ayşegül arkadaşımız var topigi açan dusurdu mesela kurlerle fsh ini normal yollardan olur deneyin demişler sen klomen catlatma iğnesi mi uyguladin istiyorum ki kur ne kullandım ilaç ne kullandin onları yaz ilk neden basladin
Ya bir de her kur her ilaç her bunyede farkli tepkiler gösteriyor. Bana yaramadi mesela soğan kuru ama sana yaramistr.ama genel olarak degerlendrdgmzde benim gibi ilacsz adet olmayack kadar hormonlari dusen kisilerde onermem sahsen5 yıla hormon tedavisi uzun ve zor bir süreç. ilk Bebekte tüp Bebekte ssk geçiyor neden denemedin belki daha çabuk kavuşurdun bebeğine? Bebeğin doğduktan sonra emzirme sürecinde tedaviye devam edemezsin, yine devam edecekmisin tedaviye? Hormon ilaçları beni korkutuyor ailemde yakın derece meme ca var pıhtılaşma değerlerimde izin vermiyor tedaviye. Bugün düşündüm de menapoza girsem ne yapacağim diye. O yüzden hemen bir çocuk daha deneyip oluruna bırakacağim sanırım.
Bana soğan kürünü kadın doğum hemşiresi olan bir arkadaşım önerdi. Yanında çalıştığı doktoru adet olmayan hormonları yüksek olan hastalarına öneriyormuş dene dedi. Saraçoğluna da güvendiğim için bir ay denedim sadece . İlaçsız adetimi söktü, yumurta geliştirmesi için arı sütü bal polen ve omega3 aldım sadece folikasitle beraber.
Evet cnm kendilgmden hamile kaldim.tup filan degil yani.ustelik o ay sadece bir kez olmustu o is:)Sadece doğal yollarla mi hamile kaldım anlamadim