FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Aslan pençesi yle arı sütü nu kullan hayiti vucudun kaldirmadiysa bide öyle dene istersen
evet sanırım hayıt ı kaldırmadı vücudum ama aslan pencesını içerken böyle birşey olmamıştı bakalım bu ay degilde artık bir dahaki ay denerim. evet canım yumurtanın çatlamasından bi kac gün önceki ilişki hamile kalma ihtimalini artırıyor ya gercı eskiden mıllet yumurtlama gününü mü bilirdi veya millet evleniyor ilk geceden hamıle kalıyor bunu ayarlamıyorlar ya. artık nasip biz her ay bebek olacak fikri ile yapıyoruz ya ondan olmuyor

Canım senin bildirimler gelmiyor bana mailime dusmuyor
Bilmiyorum canım dediğin gibi kafaya takıyoruz ondan birde millet su hamile kaldı bu hamile kaldı sende ne var ne yok demiyorlar mi dün artık birine dedim çocuk için evlenmedik sevdiğimiz için evlendik olsada olur olmasa da olur dedim gectim en yakın bildiklerim durumumu bilenler nispet yapar gibi çocuklarinin fotolarını koyuyorlar ben olsam görür uzulur diye koyamam en yakın arkadaşımi sildim artık

Gorunce dayanamadim
Hanimlar ben 98 fsh la dogal gebe kaldim
Lütfen uzulmeyin Allahtan umidnzi kesmeyin
Doktorunuzu ve kurlernzi ihmal etmeyin

Tecrübelerme dayanarak diyebilirm ki hayit fsh ta yalanci bi dususten oteye gitmiyo
Fsh nz yuksekse yani ostorojen azsa ve herhangi bir hormon replesman kullanmıyorsanz soğan kuru size zarar.rahmi inceltyor
Önerebilcgm kurler corekotu bal arisutu ısırgan tohumu aslan pencesi
Hormon replesman kullanin mutlaka.eger fsh cok yuksekse ve adet olamiyosanz
Herkese bu yolda bol sabir diliyorum

Bebeğiniz hayırlı olsun. Her bünye hormon tedavisini kaldıramıyor malesef. Sizin değerleriniz çok yüksekmiş yaşınız sanırım genç olduğu için fayda sağlamışsınız. Hormon ilacı kullanırken hamileliği önermeyen yada bişey olmaz diyen doktorlar var. Tesadüf araştırmalar sonucu faktör 5 geni taşıdığımı öğrendim . Hormon tedavisi görmek kalp ve damar rahatsızlığı geçirme riskimi cok daha fazla arttırıyormuş. Bana yaşadığım yerde hormon ilacı vermek istediler ben kabul etmemiştim tedaviyi. Soğan kürü kullanıp adet oldum. Rahimi inceltip adet olmayı sağlıyor diğer adet söktürücülerde aynı işe yarıyor zaten. Hormon ilacı kullanırken aynı Zamanda bitki kürü yapmakta birbirine olumlu yada olumsuz etki edebilir. Neye göre kür ve tedaviyi uyguladınız bende merak ettim. Hormon değerlerini dengeleyelim derken sağlığımızdan da olmayalım.
Sevgiler,

Son düzenleme:
Bulupta yazarsan sevinirim çünkü burda bilmediğimiz çok şey öğrendik.ben adet oluyorum her ay şükür adet gecikmesi felan da yok yani hemen hormon tedavisine başlamakta istemiyorum doğal yolları deneyim diyorum bu ay vücudunda hiç olmayan şeyler oldu on gün içinde adetimi bekliyorum hormon testleriylede bakcam neticeye.mesela ben omega3 kullanmıyordum gelecek ay ona başlayacam yani çıkan değerlere göre hareket edeceğiz

Bebeğiniz hayırlı olsun. Her bünye hormon tedavisini kaldıramıyor malesef. Sizin değerleriniz çok yüksekmiş yaşınız sanırım genç olduğu için fayda sağlamışsınız. Hormon ilacı kullanırken hamileliği önermeyen yada bişey olmaz diyen doktorlar var. Tesadüf araştırmalar sonucu faktör 5 geni taşıdığımı öğrendim . Hormon tedavisi görmek kalp ve damar rahatsızlığı geçirme riskimi cok daha fazla arttırıyormuş. Bana yaşadığım yerde hormon ilacı vermek istediler ben kabul etmemiştim tedaviyi. Soğan kürü kullanıp adet oldum. Rahimi inceltip adet olmayı sağlıyor diğer adet söktürücülerde aynı işe yarıyor zaten. Hormon ilacı kullanırken aynı Zamanda bitki kürü yapmakta birbirine olumlu yada olumsuz etki edebilir. Neye göre kür ve tedaviyi uyguladınız bende merak ettim. Hormon değerlerini dengeleyelim derken sağlığımızdan da olmayalım.
Sevgiler,
Tesekkur ederim
Benim yaş 28 5 yil önce fsh im yuksek cikmaya basladi ve erken menopoz dendi.bebegim 7 aylik simdi.
Cnm hormon replesman kullanmasan da kalp damar hastalıkları ve kemik erimesi vs basliyor ostorojen hormonu cok onemli kadında o salgilanmadgnda saydgm raharsLklarn yani sira vücudunz cokuse geciyor.ostorojen bitince zaten menopoza giriliyor ve vucutta hastalıklar basliyor
Erken yaştaki menopoz tabi ki daha uzun vadede zarar veriyor onun icin illa ki disardan hormon almak gerekiyor.evet o hormonlarin rahim ve meme kanseri riskini arttirdgi da bir gercek.asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali el mahkum kullanıyorsun ki ben 5 yila yakin kullandim
Eger ostorojen salgılnmiyorsa zaten rahim incelip küçülüyor sogan kuru bu inceltmeyi daha cok arttiriyo.
Hamilelik icin istenmeyen bir durumdur bu
Illa yapilacksa hormon da alinmali.eger ilacsz adet olamayacak seviyedeysnz
Ben bi ara ilaci da birakmistm soğan kuru yaptim ve dr muayenesnde rahmimim 1mm oldugunu küçülip cok cok inceldgni ve kotu durumda oldugunu ogrendim.tekrar ilaca başladım ve toparlandi rahmim
Ben bu surecte cok kur yaptim ama ust ust karistrarak değil
Bu ay bir kur yaptim oteki ay baska
Cok fazla karistrilmasni onermiyorum
Ama bu surecte edindgm tecrübelerden yola cikarak diyebilirm ki bitkisel kurler evet etkili ama dogru kullanilmali
Ve tekrar ediyorum hormon uretemeyeck seviyeye gelmisse vucut illa ki ostorojen +progesteron tedavisi olmali
Sormak istedklernz varsa yardmci olurum.

Canım teşekkür ederim zaten birkaç ay kur uygulayacağım sonrasında tedaviye geçeceğini olmazsa ama bu ay sadece testere dişli aslan pençesi uyguladim ve ilk defa yumurtlama günümde ağrı çektim yani bu ay kendimi vücudumu çok dinledim bu bilmiyorum belki daha da yükselecek belki dusecek Ayşegül arkadaşımız var topigi açan dusurdu mesela kurlerle fsh ini normal yollardan olur deneyin demişler sen klomen catlatma iğnesi mi uyguladin istiyorum ki kur ne kullandım ilaç ne kullandin onları yaz ilk neden basladin

5 yıla hormon tedavisi uzun ve zor bir süreç. ilk Bebekte tüp Bebekte ssk geçiyor neden denemedin belki daha çabuk kavuşurdun bebeğine? Bebeğin doğduktan sonra emzirme sürecinde tedaviye devam edemezsin, yine devam edecekmisin tedaviye? Hormon ilaçları beni korkutuyor ailemde yakın derece meme ca var pıhtılaşma değerlerimde izin vermiyor tedaviye. Bugün düşündüm de menapoza girsem ne yapacağim diye. O yüzden hemen bir çocuk daha deneyip oluruna bırakacağim sanırım.
Bana soğan kürünü kadın doğum hemşiresi olan bir arkadaşım önerdi. Yanında çalıştığı doktoru adet olmayan hormonları yüksek olan hastalarına öneriyormuş dene dedi. Saraçoğluna da güvendiğim için bir ay denedim sadece . İlaçsız adetimi söktü, yumurta geliştirmesi için arı sütü bal polen ve omega3 aldım sadece folikasitle beraber.

Canım teşekkür ederim zaten birkaç ay kur uygulayacağım sonrasında tedaviye geçeceğini olmazsa ama bu ay sadece testere dişli aslan pençesi uyguladim ve ilk defa yumurtlama günümde ağrı çektim yani bu ay kendimi vücudumu çok dinledim bu bilmiyorum belki daha da yükselecek belki dusecek Ayşegül arkadaşımız var topigi açan dusurdu mesela kurlerle fsh ini normal yollardan olur deneyin demişler sen klomen catlatma iğnesi mi uyguladin istiyorum ki kur ne kullandım ilaç ne kullandin onları yaz ilk neden basladin
Cnm ben kurun tarifini bulur bulmaz yazicam.olculeri vardi cunku
Bir de üzerine bazi sifa ayetleri okunuyodu
Klomen çatlatma yapmadm hiç yumurta yoktu cunku

5 yıla hormon tedavisi uzun ve zor bir süreç. ilk Bebekte tüp Bebekte ssk geçiyor neden denemedin belki daha çabuk kavuşurdun bebeğine? Bebeğin doğduktan sonra emzirme sürecinde tedaviye devam edemezsin, yine devam edecekmisin tedaviye? Hormon ilaçları beni korkutuyor ailemde yakın derece meme ca var pıhtılaşma değerlerimde izin vermiyor tedaviye. Bugün düşündüm de menapoza girsem ne yapacağim diye. O yüzden hemen bir çocuk daha deneyip oluruna bırakacağim sanırım.
Bana soğan kürünü kadın doğum hemşiresi olan bir arkadaşım önerdi. Yanında çalıştığı doktoru adet olmayan hormonları yüksek olan hastalarına öneriyormuş dene dedi. Saraçoğluna da güvendiğim için bir ay denedim sadece . İlaçsız adetimi söktü, yumurta geliştirmesi için arı sütü bal polen ve omega3 aldım sadece folikasitle beraber.
Ya bir de her kur her ilaç her bunyede farkli tepkiler gösteriyor. Bana yaramadi mesela soğan kuru ama sana yaramistr.ama genel olarak degerlendrdgmzde benim gibi ilacsz adet olmayack kadar hormonlari dusen kisilerde onermem sahsen
Ben dogum yaptim bebegm 7 aylik.hala adet olmadm emzrdgm icin de evet ilac Kullanamiyorum ve sanirim hiç olmicam artik.fsh 15 ten yukari olunca tup bebek yaptrmiyolar.kac yere gittim ama fsh im hep yuksekti en dusuk 60 yani dusun.bir de zaten hiç mi hiç folikul yoktu.tup bebek yaptrmk hayaldi yani.

Maşallah sana R ranyalya88 belki bir mucizen daha olur belli mi olur .. Böyle güzel umut dolu hikayeler ruhumuza şifa oluyor bir nevi. Bebeğinle sana sağlıklı bir yaşam dilerim dolu dolu..
Yumurta kalitesini hangi karışımla sağladın bende not almak isterim .
Sevgiler,

Canım benim fsh kürle düşmedi kendiliğinden düştü o ay bana üst üste bir sürü hormon ilaçları verdi doktor vede o dönemler cidden zor bir süreç içindeydim hepsi etkiledi ama söyle bişey var hastanenin laboratuvarı zaten sorunluymus sonradan duydum . Benim taa mayısta en son fsh yüksek çıkmıştı bir daha baktırmadim en son temmuzda baktırdim 3e düşmüştü o sürede kur yapmadım daha geçen ay 11 gün denedim okadar . Bide soğan suyu içmistim geçen yıl ekim ayında bende kiste sebeb oldu bir daha denemedim ısrarla kürler ters etki yapabilir derken bunu kastediyorum bu ayda Hayıt tohumu aldım ama içemedim yani herhangi bi ot falan icmeyecegim artık sadece folik asit alıyorum bide arı sütu poleni okadar

Back
X