FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Eee o zaman neden hormon tedavisi gorun diyorsun ya bekliyorum kurun tarifini
Iyi de cnm hormon tedavisi demek tup yaptrmak degil ki.dogal yollarla derken tup bebeksz dogal sekilde hamile kaldım demek istedim
Adet olmak icin hergun iciyordum
Vucudumda ostorojen progesteron eksikligi oldugu icin aliyodum
Eger sizde zaten adet olmuyorsanz doktorunuz size onerir
Ya aradm taradim kagidi bulamadim
Zihinimi yokladim iyice hatrladim ama sifa ayetlerini eksik hatrliyorum bulur bulmaz yazicam
1 kg hakiki bal
250 gr ogutulmus corek otu
100 gr ogutulmus isirgan tohumu
50 gr arisutu
100 gr ogutulmus antep fistigu
Bunlari iyicr karistrip enbiya suresi 72.âyet 71 defa
Saffat suresi 89.ayet bir kez
Şura suresi 100.ayet bir kez
Umarim yanilmiyorumdur bunlardi.istersen netten sifa ayetlerne bak
Bi seferlik okudum karstrdktan sonra
41 gun sabah aksam birer tatli kasigi yedim
Ayrica hacamat yaptrdim kaplicaya gittim
Incir yedim 40 gun.zeytinyağnda bekletlmis
Tabi bunlari bi seferde yapmadim
Ama hamile kaldgm ay macunu yedim sadece.oncesnde incir

Maşallah sana R ranyalya88 belki bir mucizen daha olur belli mi olur .. Böyle güzel umut dolu hikayeler ruhumuza şifa oluyor bir nevi. Bebeğinle sana sağlıklı bir yaşam dilerim dolu dolu..
Yumurta kalitesini hangi karışımla sağladın bende not almak isterim .
Sevgiler,
Teşekkürler
Siz de bebegnzi sağlıkla kucaginza alirsnz umarim
Insallah tabi bir mucize daha isterim
Olmayacak şey yoktur yeter ki umidimzi ve mucadelemzi birakmayalim gerisi kismet
Yukarda yazdim uyguladklarmi

Canım teşekkür ederim zaten birkaç ay kur uygulayacağım sonrasında tedaviye geçeceğini olmazsa ama bu ay sadece testere dişli aslan pençesi uyguladim ve ilk defa yumurtlama günümde ağrı çektim yani bu ay kendimi vücudumu çok dinledim bu bilmiyorum belki daha da yükselecek belkiyollardan olur deneyin demişler sen klomen catlatma iğnesi mi uyguladin istiyorum ki kur ne kullandım ilaç ne kullandin onları yaz ilk neden basladin
Canım teşekkür ederim zaten birkaç ay kur uygulayacağım sonrasında tedaviye geçeceğini olmazsa ama bu ay sadece testere dişli aslan pençesi uyguladim ve ilk defa yumurtlama günümde ağrı çektim yani bu ay kendimi vücudumu çok dinledim bu bilmiyorum belki daha da yükselecek belki dusece sen klomen catlatma iğnesi mi uyguladin istiyorum ki kur ne kullandım ilaç ne kullandin onları yaz ilk neden basladin

Son düzenleme:
Ben uyguladin sandım o yüzden yazdım siliyorum
Canim benim fsh ile sorunu yazdığım ta Mayıs ayıydi sonra ağustosta soran biri olmuş durum ne oldu diye oraya yazdım 3 e düşmüş diye . Ya ben zaten o hastanenin labaratuvarına hiç güvenmedim. Benim en büyük sorunum prolaktin yumurtamın çatlamasını engelliyor . Belki başka sorunda var bilmem artik bakalım ya suan istesemde tedavi olamam denemeye devam ta oluncaya kadar veya doktora görünecek zaman buluncaya kadar . Insallah hepimiz bebiş Haberlerimizi paylaşırız

Ayşegül Canim silinmiyor maalesef kusura bakma ben öyle hatirladim yanlış hatirlamisim
Problem degil yanlış yönlendirmek istemem sadece zaten kürlerden korkuyorum öyle sürekli denemedim 1 kez soğan suyu 10 gün içtim kist oldu bidaha yapmadım zaten arada bal çörek otu tarçın yaptım oda zaten zararı yok grip tedavisinde bile yapılıyor . İşte bi geçen ay denedim bide bu ay denemeye kalktım 3 gün bıraktım . Ablam hemşire ve bana ısrarla yapma diyor başka organlara veya başka bişeye zarar vermesinden korkuyor o da

Başka topiklere bakiyorum hayıt ve aslan pençesi çok hamile kalan var ya bilmiyorum nasip kısmet tabi ama uğraşmak gerekiyor tabi bende geri sayım başladı artık sende durumlar ne yumurtlamaya gectim mi

Teşekkürler ranyalya tarifin için sırayla denecez artık inş.herkese istediği kadar evlat nasip etsin allah

Screenshot_2016-10-09-18-13-17.webp

Başka topiklere bakiyorum hayıt ve aslan pençesi çok hamile kalan var ya bilmiyorum nasip kısmet tabi ama uğraşmak gerekiyor tabi bende geri sayım başladı artık sende durumlar ne yumurtlamaya gectim mi
Valla bu ay günlerimide saymayı düşünmüyorum yumurtlama takibi yapmayı da . Yaptığım aylar bişey olmadı bu ayda bi yapmayayim bakalım ne olacak ama suan kasiklarim hafif ağrımaya başladı akintim var bakalım artık nasip canım biz 2015 temmuzda başlamıştık tabi arada ara verdigimiz de oldu mesela yaz tatilinde 2 ay ara verdik 1 yıldır takip ettim saydim günleri belirti aradım olmadı bide yokmuş gibi davranayim bakalım ne olacak sende durumlar nedir günün yaklaşıyor sanırım az kaldı adetine

Valla bu ay günlerimide saymayı düşünmüyorum yumurtlama takibi yapmayı da . Yaptığım aylar bişey olmadı bu ayda bi yapmayayim bakalım ne olacak ama suan kasiklarim hafif ağrımaya başladı akintim var bakalım artık nasip canım biz 2015 temmuzda başlamıştık tabi arada ara verdigimiz de oldu mesela yaz tatilinde 2 ay ara verdik 1 yıldır takip ettim saydim günleri belirti aradım olmadı bide yokmuş gibi davranayim bakalım ne olacak sende durumlar nedir günün yaklaşıyor sanırım az kaldı adetine
Ben de bu ay ne yumurtlama günü ne de başka şey takip edeceğim bu ay saldim çayıra mevlam kayira hesabı zira iki yildir bozdum artık kafayı doktora gitme fırsatı da bulamıyorum zaten

Ben de bu ay ne yumurtlama günü ne de başka şey takip edeceğim bu ay saldim çayıra mevlam kayira hesabı zira iki yildir bozdum artık kafayı doktora gitme fırsatı da bulamıyorum zaten
Aynen suan doktora gitme durumu yok yaşadığım yerde bu imkan yok gidinceye kadar deneyelim dedik biraz daha kafam rahatladı ne yapalım ya düşün düşün hasta olacağız yoksa . 2 yıldır mi deniyor sunuz sizde

Kızlar 20 gün bugün bundan sonra her an gelebilir bilmiyorum artık geri saymaya başladım 22 günde geldiğinde olmuştu valla kızlar içimde birşeyler oluyor ama bende anlamiyorum bende bekliyorum artık ara ara ağrılar giriyor ama ben hiç hamilelikte filan diye dusunmuyorum olursa da sürpriz olur hepimiz için her gün dua ediyorum inş.olacak allahım in izniyle

Aynen suan doktora gitme durumu yok yaşadığım yerde bu imkan yok gidinceye kadar deneyelim dedik biraz daha kafam rahatladı ne yapalım ya düşün düşün hasta olacağız yoksa . 2 yıldır mi deniyor sunuz sizde
Benim de olduğum yerde hastanenin h si yok ve eşim de ben de çalışıyoruz ve gidemiyorum evet canın iki yildir olmuyor senin de mi iki yildir fsh da yüksek dedi bir doktor diğeri normal dedi tsh sorunum var var Allah var yani icim sıkılıyor hiç anne olamayacağımı düşündükçe:(

Kızlar 20 gün bugün bundan sonra her an gelebilir bilmiyorum artık geri saymaya başladım 22 günde geldiğinde olmuştu valla kızlar içimde birşeyler oluyor ama bende anlamiyorum bende bekliyorum artık ara ara ağrılar giriyor ama ben hiç hamilelikte filan diye dusunmuyorum olursa da sürpriz olur hepimiz için her gün dua ediyorum inş.olacak allahım in izniyle
Hayırlısı canım yeterki Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin bosver belirti arama inşallah kist falan olmadı da yumurtalarin büyüdü catladi vede döllendide ondan ağrıların oluyordur

Benim de olduğum yerde hastanenin h si yok ve eşim de ben de çalışıyoruz ve gidemiyorum evet canın iki yildir olmuyor senin de mi iki yildir fsh da yüksek dedi bir doktor diğeri normal dedi tsh sorunum var var Allah var yani icim sıkılıyor hiç anne olamayacağımı düşündükçe:KK43:
Canim bende aynı durumdayım doktora gidemiyorum . 1 yıldır deniyoruz bizde valla benim prolaktin sorunum var o kesin o sorun cepte ama Mayıs gibiydi başıma bi fsh çıktı sonra temmuzda baktırdim düşmüş artık bilmiyorum durum ne oldu

Prolaktin kolay hallolur canım onu takma ama fsh ve tsh illet:( amh yaptırmadım ben sadece fsh ölçüldü 8.64 çıktı bi doktor sorun yok derken diğeri erken menopoz dedi anlamadım:( senin kaç çıkmıştı

Canım lh hormonun fsh hormonundan yüksekse polikistik over olursun erken menopoz olman için değerlerinin 10 dan yüksek olması gerek

Son düzenleme:
Ama troid hormonunu dusurmek gerek Saraçoğlu nu izle onun için videolarda vardır belki yardımcı olur

Back
X