fsh yüksek olanlar

Rezeneyi, adet bitiminde her gün bir veya iki kupa sallama rezene çayı içtim.sabah aksam.5 gün içiyordum.sonra hiç içmiyordum.adetten adete.

Rezeneyi, adet bitiminde her gün bir veya iki kupa sallama rezene çayı içtim.sabah aksam.5 gün içiyordum.sonra hiç içmiyordum.adetten adete.

tmm cnm bende denemeye başlıcam tekrardan
hayatımda birçok yenilik yaptım kola sigara nescafe yok
çayı azalttım herşeye dikkat ettim ama demekki bir zamanı var onu bekliyor nazlı bebekler
dualarını eksik etme bizlere

kızlar cok cok ozur dılerm bebek ıcın arastırıdgım rezene cayını yazmısım yanlıskla şimdi farkettim ADACAYI ICILECEK 5 GUN BOYUNCA REZENE BEBEK ICIN BI CAY.ADACAYINI MARKETLERDEN BILDIGIMZ YESIL KAPAKLI ADACAYI SICAK SUYA KOYUN AGZINI BES DK KAPATIN DEMLENSIN SONRA ICIN BEN HEP OGLEN 12 GIBI ICTIM.ADET BITIMI BASLIYORSUNUZ BES GUN ICIPP BIRAKIYORSUNUZ.AMAN AMAN YANLISLIK OLMASIN HEMEN DUZELTIYORUM HATAMI CUNKU BUNLARIN HEPSI BIR OLUNCA ETKISI OLUYOR.VE SIZLERDEN RICAM BENIM GIBI BU KURLE HAMILE KALANLAR LUTFEN BANA YAZIN IYI HABERLERINIZI BEKLIYORUM.

teşekkürler canım benimki de caymadan yaptırsa idi biirr... siz iii vermişiniz bi arkadaş 180 yazmıştı yerine göre değişiyoor demekkiii...öncesinde yapılması gereken bişey yok demiii.. 3 günn den az 7 günden fazla perhis olmamalı imişş ..
oyy ne güzel maşALALHH BENDE ELTİMİN BEBİĞİNİ İLK DOĞDUĞU GÜN ALMIŞTIM KUCAĞIMAA ALLAH ım bize de nasip et demiştim o zamanalr yeni düşünüyorduk sorunlardan hiç haberimiz yoktu....

canm ürolaga gtsın urolog sperm testıne yonlendırınce daha uygun oluyo fıyatlar.

yoksa dıretk test vermeye geldım deyınce dansmaya fıyat artıyo sanrm
perhızde 3 gun cınsel perhız 4. gun test vermıstık.

anneliğin nasıl bı duygu oldugunu bılmeyınce hamılelıge ozenıyordum sadeece.

ama bebeği gorunce sonrasının cok daha guzel oldugunu gördum

kızlar buldum e2 46.2 diyor hiç anlamıyorum testlerden çokda sabırsızım

canım e2 n gayet normal bence

KIZLAR SON KEZ ANLATMAM ISTENDI EN BASTAN BASLAYIM...

oncelıkle adetın 6.gunu adacayı ıcıyorsunuz oglen 12 de. bes gun kullann bırak!

lahana beyaz olanından her gun oglen yencek yıyebıldıgın kadar ye.fsh ıcın cok etkılı

spor yap yada bol bol temızlıge vur kendını

hayıt touhumunu aktardan alıp bır cay bardagı yada yarım dan fazla ıcmeye basla fakat adetken bırak

en onemlısı hakıkı polen ve bal karısımını her sabah ac karnına bır kasık ıkı kasık ye!

cevız zamanı yas cevızı bol tuketın

gebelık testı asla almayın.elınızın altında olunca psıkoljınıızıde bozuyor

kendınıze 3 ay tanıyın ve guzel sonuclar alın:)

canım allah bağışlasın uzun ömür versin inşallah...gözlerim doldu gibi oldu yazdığına tuttum kendimi..çok güzel birşey ya benim
62 tane falan var burda kucagıma alıyorum o duygu anlatılmaz..başkasının olsa bile..benim olsa kim bilir nasıl olur..:14::43::43:

aynen canm oyle guzelkı.

uyurken kulağına fısıldadım "benım bebeğimi gördün mu ne zaman gelecek" diye:43:

gülümsedi küçük kuzum benım.

Rabbim tez zamanda saglık hamılelıkler saglıklı evlatlar nbasıp eder ıns.

aynen canm oyle guzelkı.

uyurken kulağına fısıldadım "benım bebeğimi gördün mu ne zaman gelecek" diye:43:

gülümsedi küçük kuzum benım.

Rabbim tez zamanda saglık hamılelıkler saglıklı evlatlar nbasıp eder ıns.

Canim merhaba yigenin olmus sanirim hayirli olsun.rabbim Anali babali buyutsun tez zamanda sanada nasip etsin.benim test gunum cuma canim gunler gecmiyor gibi gecerken de stres oluyorum korku basiyor.sen de iyisin insallah

KIZLAR SON KEZ ANLATMAM ISTENDI EN BASTAN BASLAYIM...

oncelıkle adetın 6.gunu adacayı ıcıyorsunuz oglen 12 de. bes gun kullann bırak!

lahana beyaz olanından her gun oglen yencek yıyebıldıgın kadar ye.fsh ıcın cok etkılı

spor yap yada bol bol temızlıge vur kendını

hayıt touhumunu aktardan alıp bır cay bardagı yada yarım dan fazla ıcmeye basla fakat adetken bırak

en onemlısı hakıkı polen ve bal karısımını her sabah ac karnına bır kasık ıkı kasık ye!

cevız zamanı yas cevızı bol tuketın

gebelık testı asla almayın.elınızın altında olunca psıkoljınıızıde bozuyor

kendınıze 3 ay tanıyın ve guzel sonuclar alın:)

Tavsiyeleri not aldim saol tatlim rabbim bebegine saglik uzun omur versin.bizlerde tadariz insallh

kızlar cok cok ozur dılerm bebek ıcın arastırıdgım rezene cayını yazmısım yanlıskla şimdi farkettim ADACAYI ICILECEK 5 GUN BOYUNCA REZENE BEBEK ICIN BI CAY.ADACAYINI MARKETLERDEN BILDIGIMZ YESIL KAPAKLI ADACAYI SICAK SUYA KOYUN AGZINI BES DK KAPATIN DEMLENSIN SONRA ICIN BEN HEP OGLEN 12 GIBI ICTIM.ADET BITIMI BASLIYORSUNUZ BES GUN ICIPP BIRAKIYORSUNUZ.AMAN AMAN YANLISLIK OLMASIN HEMEN DUZELTIYORUM HATAMI CUNKU BUNLARIN HEPSI BIR OLUNCA ETKISI OLUYOR.VE SIZLERDEN RICAM BENIM GIBI BU KURLE HAMILE KALANLAR LUTFEN BANA YAZIN IYI HABERLERINIZI BEKLIYORUM.

Tavsiyelern icn tesekkurler allah tamamina erdrsin.uc yildr fshin icindeyim o kadar cok arastrdim k sen rezene diyince sasirdim hayret nasil duymamisim diye.neyse ki adacayiymis rahatladim :) evet adacayi ostorojen kaynagiymis benim de kurlermde var.rezene de bebekler icin cok iyi.bence bebegine icirmektense kendin iç gunde iki uc bardak hem sute geciyor zaten.ayrica sutu oldukca arttiyor.ben öyle cok faydasni gormustum..

benim eşim olsa idi karıştırdıkça sorun çıkarıyosun derdi bana..bende ne olumsuzluk düşünsem başıma geliyooorr..belki o yüzden engelleniyordu bilinmezx ki..ama serbets tsh gibi bişeyler filan mı var farahhcım. beni,m geçen aykinde yazıyo du bişeyler dee..hayırlısı bakalıımm yaaa...ben by ayy hayıt hapına başladıım...

Aynen cnm ben de oyleyim.kim sana dedi git baktr ya.hasimato! Isme bak.esim diyor dedin dedin bak cins bi hastalik buldun kendine :) canm tsh degerleri serbest tsh diye yazar t3 t4 var.onlar normal cikiyor ama tsh azcik yuksek oldu mu anti tpo degerlerne bakiliyor karisik isler.aman allah kimseyi dusurmesn de hastanelere.fakat bu genc yasta boyle hastaliklarmn olmasi bazen esime su deyimi soyletyor."kara bahtim kem tahilim tasa bassam iz olur 15 in de kiz sevsem 100 yasinda olur" :))

canım allah bağışlasın uzun ömür versin inşallah...gözlerim doldu gibi oldu yazdığına tuttum kendimi..çok güzel birşey ya benim
62 tane falan var burda kucagıma alıyorum o duygu anlatılmaz..başkasının olsa bile..benim olsa kim bilir nasıl olur..:14::43::43:

aynen canm bazen hayal edemıyorum arkamda dolaşan bi miniği.
yoksa rabbim hiç vermeyecek mı de hayal ettirmiyor diyorum
o kadar cok alışmısım kı yokluğuna gelişi bayram olur sanrm bana. ve kucagıma alana kadar da ınanmam sanrm.

Canim merhaba yigenin olmus sanirim hayirli olsun.rabbim Anali babali buyutsun tez zamanda sanada nasip etsin.benim test gunum cuma canim gunler gecmiyor gibi gecerken de stres oluyorum korku basiyor.sen de iyisin insallah

amın canm cumlemıze.
az kalms canm o gunler gecmez sımdı Rabbım sonunu guzel eder ınsallah.

benım de cuma gunu adet gunum bakalm bismillah deyıp asılamaya baslayacagız. hafta sonu doktora gıderım sanrm cuma olursam

Kizlar hacamat yaptrdim bugun nihayet.igrenc pihtili siyah bi kan cikti.kendimi cok hafiflems hissedyorm.ayrica bu kadin rahime filan da bakiyorm dedi.bu kadinlara gitmislgm var bizim burda cok var.ama ben duzenli gitmemistm.rahmimi kaldirdi dusmus dedi.uc gun ust uste gelip yapicak rahmimi.kuyruk sokumu agrim vardi epey.bizim burda poc dusmesi derler.kuyruk sokumu kemigi egrilmis.kadin duzeltti.hic agrim kalmadi.bakalm bu sefer ki kadini sevdim eli hafif, ne derse yapicam.duzenli yaptricam..

Aynen cnm ben de oyleyim.kim sana dedi git baktr ya.hasimato! Isme bak.esim diyor dedin dedin bak cins bi hastalik buldun kendine :) canm tsh degerleri serbest tsh diye yazar t3 t4 var.onlar normal cikiyor ama tsh azcik yuksek oldu mu anti tpo degerlerne bakiliyor karisik isler.aman allah kimseyi dusurmesn de hastanelere.fakat bu genc yasta boyle hastaliklarmn olmasi bazen esime su deyimi soyletyor."kara bahtim kem tahilim tasa bassam iz olur 15 in de kiz sevsem 100 yasinda olur" :))

😊😊😊😊😊haha ilahi kiz valla bende yaptirmiyorum yaptiirsam cikar biseyler. Rutin kontrolde smear testi yapacakti dr dedim kalsin simdi ordamda bisey cikar kaldiramam cok agir olur diye😊

Kizlar hacamat yaptrdim bugun nihayet.igrenc pihtili siyah bi kan cikti.kendimi cok hafiflems hissedyorm.ayrica bu kadin rahime filan da bakiyorm dedi.bu kadinlara gitmislgm var bizim burda cok var.ama ben duzenli gitmemistm.rahmimi kaldirdi dusmus dedi.uc gun ust uste gelip yapicak rahmimi.kuyruk sokumu agrim vardi epey.bizim burda poc dusmesi derler.kuyruk sokumu kemigi egrilmis.kadin duzeltti.hic agrim kalmadi.bakalm bu sefer ki kadini sevdim eli hafif, ne derse yapicam.duzenli yaptricam..
Caniiiim rabbim kabul etsin.efendimizin sunnetini yaptin.sifa olur insallh

😊😊😊😊😊haha ilahi kiz valla bende yaptirmiyorum yaptiirsam cikar biseyler. Rutin kontrolde smear testi yapacakti dr dedim kalsin simdi ordamda bisey cikar kaldiramam cok agir olur diye😊

Caniiiim rabbim kabul etsin.efendimizin sunnetini yaptin.sifa olur insallh

Sagol cnm insallah sifa olur.aman cnm ben de smear testi verdim yakin tarihte.10 gun sonraydi sonuc.ama ne cektim o 10 gunde.rahim kanseri olmusum da esime kiyamam soylemem diyorum.direk bosanalm diyecem guyya.sonra kizimi dusundum eyvah uvey annenin elinde kalicak diye.sacma sapan oturup agladim.kendimi bosa strese soktum.neyse ki temiz cikti zaten.bosa aglamalarm stresim bana kaldi :)

Sagol cnm insallah sifa olur.aman cnm ben de smear testi verdim yakin tarihte.10 gun sonraydi sonuc.ama ne cektim o 10 gunde.rahim kanseri olmusum da esime kiyamam soylemem diyorum.direk bosanalm diyecem guyya.sonra kizimi dusundum eyvah uvey annenin elinde kalicak diye.sacma sapan oturup agladim.kendimi bosa strese soktum.neyse ki temiz cikti zaten.bosa aglamalarm stresim bana kaldi :)

😊😊😊ayyy valla paranoyak oldumk
esim bana diyor amma hastalik hastasisin diye.gercekten de oyleyim yalniz senin senaryo ne oyle ya smear testi zaten bisey ciksa bile cerrahi olarak mudahele ediliyomus erken teshis bi nevi tatlim

Canım benim üzülme hiççç doktorlar çok acımasız her şey söylüyorlar ama bilmiyorlar ki Allahımız her şeyden herkesten çok büyük dua et elinden geleni de uygula madem bekatsın her ilaç kullanabilirsin

çok sağol canım. RAbbim nasip ederse olur inşallah. ilaçlar da zarar veriyor yumurtalara diye kullanmak istemiyorm

😊😊😊ayyy valla paranoyak oldumk
esim bana diyor amma hastalik hastasisin diye.gercekten de oyleyim yalniz senin senaryo ne oyle ya smear testi zaten bisey ciksa bile cerrahi olarak mudahele ediliyomus erken teshis bi nevi tatlim
Iste soyle canm turk filmleriyle buyuduk ne yapalim :) sonra test temiz cikinca esim dedi ki ne oldu uzuldun galiba.tuh bak o kadar ugrastn ekmek cikmadi sana :) galiba hakli ben de paronayak oldum.ya aslinda saka maka vucudumuzu bu kadar dinlememz hic iyi degil kafa gidcek ha.

Canım hosgeldin aramıza. ..hepimiz seninle aynı dertteyiz. .24 yasinda menopoza girdim bende.3 yıllık evliyim. .yasim 26..fsh 89 u gördü adetliyken. ..😢
Dr lar tüp bebek bıle olmaz diyor suan...okadar acı çekiyorum ki kendimde ebeyim hergun gebe bebek çocuklarla uğraşıyorum canım okadar yanıyor ki...
Biran önce evlenip tüp bebek yapmaya çalış erteleme evlılıgı. ..hayıt tohumu aslan pençesi iç. ..benim hayıt tohumuyla fsh bu ay 7 e düştü. Ama dr yumurtam olmadığı için tüp bebek yapmıyor. .
Bizimde kader imiz buymus ne yapalım aglamaktan başka elimizden birşey gelmiyor😢😢
Olmazsa evlatlık alacağız galiba.BU ARA LAR çocuk esirgemeyle çok sıkı fıkıh. Gönüllü aileyiz şimdilik. ...hayırlısı ALLAHIM BÜYÜK. ..üzme tatlı canını vardır bundada bir hayır. ..

allah razı olsun canım. hoşbulduk. doktor yüzüme karşı hormonların yaşlılar gibi çalışıyor dediğinde zaten bıraktım kendimi hiç bu kadar ağlamamıştım. eylülde kpss ye gireceğim sevgilim bile yok sınav yüzünden. hiç bişeyle uğraşmak istemyorum hep üst üste geldi :( bu kürleri nasıl uygulayacağım peki. hepsini birlikte içsem zarar verir mi? Allahım sana da sabır versin işin çok zor bu da bizim sınavımız sabreden kullardan oluruz inşallah

Back
X