- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Sağ ol canım. Darısı başınıza inşallah.
Elann nerdesinn kiz.ozlettin kendini.durumun nasil?yoksa gebe kaldin diye bizi terk mi ettinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım. Darısı başınıza inşallah.
Hadi bakalm cnm insallh bol yumurtali haberler verirsin bize :)
Elann nerdesinn kiz.ozlettin kendini.durumun nasil?yoksa gebe kaldin diye bizi terk mi ettinnn![]()
Ben de cok merak ettim ayin 5 ine dogru kalp atisi icin gidecekti heyecanlidir simdi o.rabbim muvaffak etsin insallah her isini..ben de evdeyim daha netim yok o yuzden sk giremiyorum bebitom tam 7 haftalik oldu bugun teyzesi
günaydınn kızlaarrr... test sonuçlarımı netten öğrendimm öğleden sonra da doktora gösterecem.....
süt hormonu biraz yüksek gene ne olacak bu böle yav.....hayırlısı bakalım.
Beta-HCG
< 1.20 NEG
mlu/ml
0-5
Estradiol (E2)
27
pg/ml
FSH(Plazma follikulü stimule)
3.75
mIU/mL
LH (Pl. Lüteinizan Hormon )
2.28
mIU/mL
Prolaktin(PRL)
32.2
ng/ml
Ben de cok merak ettim ayin 5 ine dogru kalp atisi icin gidecekti heyecanlidir simdi o.rabbim muvaffak etsin insallah her isini..ben de evdeyim daha netim yok o yuzden sk giremiyorum bebitom tam 7 haftalik oldu bugun teyzesi
Masallah canim sonuclarin cok guzel fsh cok dusmus ne guzel.prolaktin ic8n ilac verecektir dr.hadi hayirlisi bu ay guzel haberler alacagiz insallah sendengünaydınn kızlaarrr... test sonuçlarımı netten öğrendimm öğleden sonra da doktora gösterecem.....
Beta-HCG
< 1.20 NEG
mlu/ml
0-5
Estradiol (E2)
27
pg/ml
3.75
mIU/mL
2.28
mIU/mL
Prolaktin(PRL)
32.2
ng/ml
emos bi dogsun fotosunu yukluycem fsh bebegi diye☺canım merhaba..yer teyzeleri onu..maşallahALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALDIRSIN İNŞALLAH..
BENDE ELANI MERKA EDİYORUM NİYE GİRMİYO Kİ..:44::44:
Bu aralar cok yiyemiyorum aksamlari sadece corba bulanti kusma simdilik yok bakalim ne zaman baslar cok halsizim farrah ya kolumu kaldirmaya halim yok esim oruc tutyo mecbur yemek yapiyorum ama zorla hic is yapmak gelmiyo icimdenOooyyy masallah yerler findigi.Artk yavas yavas kusmalarn baslayabilir aslnda hic olmasa daha iyi.ama genetik bu isler.umarmm sende olmaz.ben cok kotu gecrmistm.o donem tiksndgm kokulardan hala bulanirim.esimden bile midem bulaniyordu o derece :)
Bu aralar cok yiyemiyorum aksamlari sadece corba bulanti kusma simdilik yok bakalim ne zaman baslar cok halsizim farrah ya kolumu kaldirmaya halim yok esim oruc tutyo mecbur yemek yapiyorum ama zorla hic is yapmak gelmiyo icimden
günaydınn kızlaarrr... test sonuçlarımı netten öğrendimm öğleden sonra da doktora gösterecem.....
Beta-HCG
< 1.20 NEG
mlu/ml
0-5
Estradiol (E2)
27
pg/ml
3.75
mIU/mL
2.28
mIU/mL
Prolaktin(PRL)
32.2
ng/ml
Tatlim normal halsiz olman.malum caninda can buyuyor.yillarca biriktrdgin vitamini demiri kalsiyumu neyin var yok o kullaniyor:) istersen bisey yeme onun umrunda degil deponu kullaniyor :) dr elevit verdi mi cnm.vitamin iyi gelir halszlgine.ogle yemeginden sonra tatli bir uyku hem sana hem bebise iyi gelir.nedense o sirada uyumak vucuda bol oksijen verirms.bol meyve yogurt tuket canm.Bu aralar cok yiyemiyorum aksamlari sadece corba bulanti kusma simdilik yok bakalim ne zaman baslar cok halsizim farrah ya kolumu kaldirmaya halim yok esim oruc tutyo mecbur yemek yapiyorum ama zorla hic is yapmak gelmiyo icimden
merhaba canım..çok şükür fsh iyi çıkmış.prolaktin içinde dostinex verir büyük ihtimal..bu degerler yumurtlamada sıkıntı olmadığının gösteriyor..
hadi hayırlısı..
Masallah canim sonuclarin cok guzel fsh cok dusmus ne guzel.prolaktin ic8n ilac verecektir dr.hadi hayirlisi bu ay guzel haberler alacagiz insallah senden
emos bi dogsun fotosunu yukluycem fsh bebegi diye☺
Tatlim degerlern pek guzel.siradaki hamis sen olabilirsin hatta.:)
Yemeye calisiyorum ama bakalim.bu arada okuluma siradak8 ham8s yazmissin insallah hepiniz sirayla bi de seni ruyamda gordum farrahcim sen yaziyodun hamileyim diye haberin olsun sen den de gelebilir haberlerTatlim normal halsiz olman.malum caninda can buyuyor.yillarca biriktrdgin vitamini demiri kalsiyumu neyin var yok o kullaniyor:) istersen bisey yeme onun umrunda degil deponu kullaniyor :) dr elevit verdi mi cnm.vitamin iyi gelir halszlgine.ogle yemeginden sonra tatli bir uyku hem sana hem bebise iyi gelir.nedense o sirada uyumak vucuda bol oksijen verirms.bol meyve yogurt tuket canm.
Tatlim normal halsiz olman.malum caninda can buyuyor.yillarca biriktrdgin vitamini demiri kalsiyumu neyin var yok o kullaniyor:) istersen bisey yeme onun umrunda degil deponu kullaniyor :) dr elevit verdi mi cnm.vitamin iyi gelir halszlgine.ogle yemeginden sonra tatli bir uyku hem sana hem bebise iyi gelir.nedense o sirada uyumak vucuda bol oksijen verirms.bol meyve yogurt tuket canm.
Hadi ya ne guzel ruyaymis insallah ezgim ya inan ki kendm icin degil cok sukur rabbim bana anneligi yasatti kizim icin cok istyorm.bu ara hele hep evde orucum diye cikartamiyorm da anne niye kardesm yok bi kardesm olsa aksama kadar onla oynardm boyle sıkılmazdm diyor onun icn cok uzluyorm oyle dedkce kendmi suclu hissedyorumYemeye calisiyorum ama bakalim.bu arada okuluma siradak8 ham8s yazmissin insallah hepiniz sirayla bi de seni ruyamda gordum farrahcim sen yaziyodun hamileyim diye haberin olsun sen den de gelebilir haberler![]()
Elevit degil de once tahlil varmis canim kan ve hormonlara bakacak sanirim ne hormonuna bakacak ki fsh ye bakmaz insallahondan sonra yazacak biseyler su an folic plus iciyorum vitamin ve folik asit varmis haftaya imom diye bisey yazdi ona basliycam balik yagi ekstresiymis
Ayyy konus tabi tecrubelerini aktar bana yumurtam ve yogurdum daima dogaldir bben de cok dikkat ederim hazir almam.meyve cok yiyorum dikkat etmeye calisiyorum aklina geldikce tecrubelerini aktar farrahcim seve seve dinlerim ve okurum☺Hadi ya ne guzel ruyaymis insallah ezgim ya inan ki kendm icin degil cok sukur rabbim bana anneligi yasatti kizim icin cok istyorm.bu ara hele hep evde orucum diye cikartamiyorm da anne niye kardesm yok bi kardesm olsa aksama kadar onla oynardm boyle sıkılmazdm diyor onun icn cok uzluyorm oyle dedkce kendmi suclu hissedyorum.hatrlarsan ilk ezgi hamile kalcak yazmistm burda.oyle hissetmistm oyle oldu.umarm senin ruyan da tutar cnm...
Ilahi ezgi artk fsh senin golgenden gecmez alt ettin onu :) balik yaginda zaten vitamin filan da var halszlgini alir dinclestrir seni.ama mumkun oldgnca dogal yollardan da al vitamini proteini.hele koy yumurtasi bulursan kacirma ye hergun.yogurdun da dogal olsn hazir yogurt alma mumkunse kendn yap.ben yogurt peynir lor tereyagi yaparm.kisin da boza yaparim bagsklk sistemi icn.dogalliktan yanaym.mumkunce hazir gidalrdan kacin.makyaj ve kremlerden ozellkle yuz kremnden uzak dur ilk uc ay.biraz zor ama tlfonla arana mesafe koy artk.tlfon calnca hemn kulagna goturme ac bi iki sn gecsn oyle koy kulagina.kapatrken yine oyle.en yogun radyasyon acar acmz ve kapatrken yayiliyor.kulaklk kullnsan daha iyi aslnda.ayy cok konustm yine![]()
Kiyamaz ezgi teyzesi onaaaa rabbim gunahsiz meleginin duasini kabul eder insallah bi kardes verir ona nasilda sevinor.ben annem kardesime hamileyken nasil mutlu olmustum havalara ucuyordum kardes sevgisi de bambaska tlrabbim tek koymaz insallah mimik prensesiniHadi ya ne guzel ruyaymis insallah ezgim ya inan ki kendm icin degil cok sukur rabbim bana anneligi yasatti kizim icin cok istyorm.bu ara hele hep evde orucum diye cikartamiyorm da anne niye kardesm yok bi kardesm olsa aksama kadar onla oynardm boyle sıkılmazdm diyor onun icn cok uzluyorm oyle dedkce kendmi suclu hissedyorum.hatrlarsan ilk ezgi hamile kalcak yazmistm burda.oyle hissetmistm oyle oldu.umarm senin ruyan da tutar cnm...
Ilahi ezgi artk fsh senin golgenden gecmez alt ettin onu :) balik yaginda zaten vitamin filan da var halszlgini alir dinclestrir seni.ama mumkun oldgnca dogal yollardan da al vitamini proteini.hele koy yumurtasi bulursan kacirma ye hergun.yogurdun da dogal olsn hazir yogurt alma mumkunse kendn yap.ben yogurt peynir lor tereyagi yaparm.kisin da boza yaparim bagsklk sistemi icn.dogalliktan yanaym.mumkunce hazir gidalrdan kacin.makyaj ve kremlerden ozellkle yuz kremnden uzak dur ilk uc ay.biraz zor ama tlfonla arana mesafe koy artk.tlfon calnca hemn kulagna goturme ac bi iki sn gecsn oyle koy kulagina.kapatrken yine oyle.en yogun radyasyon acar acmz ve kapatrken yayiliyor.kulaklk kullnsan daha iyi aslnda.ayy cok konustm yine![]()