fsh yüksek olanlar

Tatlim hayirli olsun tedavin vakit kaybetme bencede.o igneler zaten yumurta cogaltici ve buyutucu klomen ovulasyon olusturucu bi ilac hepsini bir arada kullanman olmaz bence dr una sor kafana gore ilac kullanma tatlim yumoslarin erken catlarsa tedavin iptal edilebilor

Ama ya iğneler işe yaramazsa diyosunuz ya klomen işe yarıyor bizde o yüzden diyorum ne yapayım bilemedim hoş bakalım tedaviye başlayabilecek mi artık inşallahhhhhhh

Yeni gelen dr da iyiydi. ..biesterona tekrar Başla dedi..incir kürü iyi geldi dedim ozaman yap gelecek ay gel bakalım dedi...kendim adet olmama şaşırdı. Eğer Kendin adet oluyor san bu daha menopoza gitmediğini gösterir dedi...araştırmaya ne kadar para odeyeceksin dedi 2500 falan dedim çok uygunmus dedi...fsh önemli değil dedi..follikul bulduğumuz anda klomene başlarız dedi..bende tüp bebek aşamasına kadar size gelsem sonra arastirmada tüp bebek yapsam olur mu dedim tabiki olur dedi.dr dan çok memnun kaldım kızlar çok iyiydi...umut verdi bana..

canım doktorunun iyi olmasına çok sevindim..bende her ay mutlaka adetin 3 günü kontrole gidiyorum..folükül birtanede görse doktorum hemen klomene başlatıyor...bence hiç aksatmadan gid doktoruna..birde şöyle bişey yaşıyorum ben her yaz canım.kışın mesela sonbahar kış çok güzel yumoş bitanede olsa var büyüyor ama yaz gelsin ilkbahar sonu yaz hiç yumoşum olmuyor nedense yazın hep dinlenme evresi oluyor banada..canım biyerde okumuştum bazı yumoşlar sıcağı sevmezmiş o yüzden yaz yumoşlar büyümezmiş canım..

Ama ya iğneler işe yaramazsa diyosunuz ya klomen işe yarıyor bizde o yüzden diyorum ne yapayım bilemedim hoş bakalım tedaviye başlayabilecek mi artık inşallahhhhhhh

canımcığım sakın doktordan habersiz başka bir ilaç kullanma hata bitkisel karışım bile kkullanma tedaviye başlayınca..klomeni kendi kafana göre kullanamasın ve iğnelerle birlikte kullanırsan erken çatlama ihimali var ve tedavin iptal olur canım..hadi canımcığım sıra sende güzel haberler vermen dileği ile ..Allahım yar ve yardımcın olsun...birsürü yumoşun büyüsün..Rabim hepsine can kan versin.. sağlıklı ikizlerin üçüzlerin olsun inşş....

Canım benim hadi bakalım inşallahh bu doktor sana vesile olsun diye gelmiştir vesilesi olur bebişinin inşallah kuzummmm Rabbim çok büyükkkk âmin, emoş bişey sorucaktım yarın inşallah başlarsak tüpe inşallah bir aksilik olmazsa başlarsak iğne verecek büyük ihtimal yumurtalar için eğer varsa ben artı klomen kullanayım diyorum sence olur mu? 5-9 günler günde 2 kez kullanayım ekstradan diyorum o işe yarıyormuş ya ne diyorsun

Amin tatlimmm...canım tüp bebek tedavisi Hassas olduğu için bence igne ve klomen bir arada olmaz eğer illa kullanacam diyorsan da dr a sor..ama kabul etmez bence tatlım...ikisi ayrı ayrı şeyler bir arada ALLAH KORUSUN FAZLA YAN ETKİLERİ FALAN YAPAR BOŞVER TATLIMM..yarın inşallah bir umut ta sen olursun canım benim..

canımcığım sakın doktordan habersiz başka bir ilaç kullanma hata bitkisel karışım bile kkullanma tedaviye başlayınca..klomeni kendi kafana göre kullanamasın ve iğnelerle birlikte kullanırsan erken çatlama ihimali var ve tedavin iptal olur canım..hadi canımcığım sıra sende güzel haberler vermen dileği ile ..Allahım yar ve yardımcın olsun...birsürü yumoşun büyüsün..Rabim hepsine can kan versin.. sağlıklı ikizlerin üçüzlerin olsun inşş....

Canm ya inşallahhhhhhhhhhh hepimizin olsunnnnnnn canm çok dua edin ne olur bana kızlar dostlar

Amin tatlimmm...canım tüp bebek tedavisi Hassas olduğu için bence igne ve klomen bir arada olmaz eğer illa kullanacam diyorsan da dr a sor..ama kabul etmez bence tatlım...ikisi ayrı ayrı şeyler bir arada ALLAH KORUSUN FAZLA YAN ETKİLERİ FALAN YAPAR BOŞVER TATLIMM..yarın inşallah bir umut ta sen olursun canım benim..

Sağ olun kızlar o zaman ben bi doktora sorayım da önce ona göre bakarım artık Allah razı osun hepinizden bacılarım ne olur çok dua edin lütfennnnn yarın çoooookkk güzel haberlerle geleyim inşallahhhhh hepimizz

Emos tatlim yeni gordum gelmissin dr dan tatlim uzuldun biliyorum ama bize dusen sey sabir .bizim gibi hastalar sabredip o tek yumurtayi bulmak icin her ay kontrol olmali diger kadinlar hamile kalmadan dr yuzu bile gormuyorlar fakat rabbimiz tarafindan bize tayin edilen bu.sukur ki iyi bir dr anlayisli bi drun var artik sabirla her ay gidip baktir.biesteron dhea konusunfa kesinlikle katiliyorum bende cok ise yaradi .hic unutmam onu dr un receteye yazip bana aci aci bakip iste bi umut veriyom demesini .tatlim hepsinin ni zamani var sabret bak guzel seyler olacak insallah

Inşallah ezgi yoruldum inan ki...aglamadım ilkdefa...Çünkü artık iyi birsey duymayali okadar çok zaman oldu ki...
bişey soracam ezgi..biesteron 123 tl mis zam gelmiş. .ama dhea markası var dışı mavi 85 tl di önceden onu kullanmıştım. ..ikiside aynı dedi adam ama biesteronun KDV si yüksek ondan dedi..hangisini alsam ki ya 123 tl çok geldi bana..

canım doktorunun iyi olmasına çok sevindim..bende her ay mutlaka adetin 3 günü kontrole gidiyorum..folükül birtanede görse doktorum hemen klomene başlatıyor...bence hiç aksatmadan gid doktoruna..birde şöyle bişey yaşıyorum ben her yaz canım.kışın mesela sonbahar kış çok güzel yumoş bitanede olsa var büyüyor ama yaz gelsin ilkbahar sonu yaz hiç yumoşum olmuyor nedense yazın hep dinlenme evresi oluyor banada..canım biyerde okumuştum bazı yumoşlar sıcağı sevmezmiş o yüzden yaz yumoşlar büyümezmiş canım..

Bende her adette giderim inşallah bu Dr a..çok pozitifti. ..Belkide öyledir tatlım yazın yumurta uretmiyoruzdur. .hayırlısı her ay YENI BIR UMUT YENI BIR HUSRAN. ..

Kızlar dua istiyorum yarın gidicem inşallah güzel haberlerle geleyim size artık başlayayım tedaviye bir ay daha gitmesin lütfen Allahımmmmm lütfen lütfennnnn Rabbim lütfen bu güzel ayı hepimize vesile kıl mevlam aminnnn

Cnm epeydr yoktun.dua edicem bugun iftarda hepinize.dun yine hoca diyordu ki baskasina ettginz dua gunahsz agiz olur dua kabul olur diye.ihmal etmeyelm bu mubarek gunlerde dua edelm birbirmze.hadi insallh guzel haberler verirsn.benm de adetmin 3.gunu bugun cok erken oldum bu sefer.bugun gidip fsh ve ultrason baktracaktm vazgectm ilaclarm tam bitmedi.15 gunluk daha var.gidip te moralimi bozmiyim dedm.ilaclarn tam bitmesni beklicem.artk bebislermize kavusalm insallh.once hic anne olmayan sonra da cocuguna kardes isteyen bana ;)

Cnm epeydr yoktun.dua edicem bugun iftarda hepinize.dun yine hoca diyordu ki baskasina ettginz dua gunahsz agiz olur dua kabul olur diye.ihmal etmeyelm bu mubarek gunlerde dua edelm birbirmze.hadi insallh guzel haberler verirsn.benm de adetmin 3.gunu bugun cok erken oldum bu sefer.bugun gidip fsh ve ultrason baktracaktm vazgectm ilaclarm tam bitmedi.15 gunluk daha var.gidip te moralimi bozmiyim dedm.ilaclarn tam bitmesni beklicem.artk bebislermize kavusalm insallh.once hic anne olmayan sonra da cocuguna kardes isteyen bana ;)

İnşallahhh canm inşallahh pek giremiyorum Mete o yüzden yokum arada bir uğruyorum bakalım inşallah güzel haberlerle dönelim birbirimize tatlım aminnnnn

Inşallah ezgi yoruldum inan ki...aglamadım ilkdefa...Çünkü artık iyi birsey duymayali okadar çok zaman oldu ki...
bişey soracam ezgi..biesteron 123 tl mis zam gelmiş. .ama dhea markası var dışı mavi 85 tl di önceden onu kullanmıştım. ..ikiside aynı dedi adam ama biesteronun KDV si yüksek ondan dedi..hangisini alsam ki ya 123 tl çok geldi bana..
Ben de 125 e aliyordum canim disi mavi degil hatirlamiyorum ama kirmizi yada turuncuydu kutusu sadece dhea degil biesteron dhea yaziyordu.

Amin insallah.bu arada tecrubene ihtiyacim var.dun kan ve idrar tahlillerim vardi sukur hicbirsey cikmadi hersey guzel dedi dr.11.haftama denk gelen haftaya gun verdi 2.li test tarama icin bu down sendromu icin degil mi sen yaptirmiiydin bu testi tatlim bir de 1 haftada cikiyormus sikinti basti birden beni bisey cikmaz insallah bebegimde

Amin insallah.bu arada tecrubene ihtiyacim var.dun kan ve idrar tahlillerim vardi sukur hicbirsey cikmadi hersey guzel dedi dr.11.haftama denk gelen haftaya gun verdi 2.li test tarama icin bu down sendromu icin degil mi sen yaptirmiiydin bu testi tatlim bir de 1 haftada cikiyormus sikinti basti birden beni bisey cikmaz insallah bebegimde

Yok kuzum korkacak bisey yok.aman ha germe kendini de bebisi de.ben de yaptrdim.evet onun icin istyorlar.onlem amacli hamilelere yaptriyorlar mecburi degil.takdiri ilahi tabi Allah bilir ama tup bebekte oldkca dusuk ihtimaldr bu durum.tevekkelu birakma yeter caninmcm.

Son düzenleme:

Gecen yil 80 e almistm ithal oldgndan zamlanmis epey.esim 90 a aldi bu sefer ama.normalde 120 imis.tanidk eczane indrmi aldk :) sifa olsun yumos olsun catlasin bebis olsun :)

Ezgi canım rahat ol inşallah temiz çıkacak. Down Sendromu için bakiyolar. Yaptırmak zorunda değilsin. Benim bazı hastalar yaptirmiyor aldirmayacagim için yaptirmaninda bir anlamı yok dıyolar. ..inşallah güzel çıkar tatlım sakin ol çok şükür ALLAH BÜYÜK. .

Gecen yil 80 e almistm ithal oldgndan zamlanmis epey.esim 90 a aldi bu sefer ama.normalde 120 imis.tanidk eczane indrmi aldk :) sifa olsun yumos olsun catlasin bebis olsun :)

Dhea markası var adam aynı dedi biesteronla. Onu alacam 85 tl fiyati. .bakalim inşallah yararı olur tatlım yaaa...ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN. .AMINNM

Dhea markası var adam aynı dedi biesteronla. Onu alacam 85 tl fiyati. .bakalim inşallah yararı olur tatlım yaaa...ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN. .AMINNM
Emel hayir ilaclarin benzer olmasi ayni olmasi demek degil biesteron dhea al kuzum.

Emooooos ilacini aldin mi canim
ben de kutu varmis istersen gonderebilirim bosuna almazsin bu ay adresini gonder ozelden

Emooooos ilacini aldin mi canim
ben de kutu varmis istersen gonderebilirim bosuna almazsin bu ay adresini gonder ozelden

Ezgi canım çok sağol tatlım ya yok zahmet etme boşver yaa bu sıcakta. Bakayım almaya çalışacağım biesteronu. ..çok teşekkür ederim.

Back
X