fsh yüksek olanlar

Okulum arabanız hayırlı olsun canm inşallahh bebek koltuğu almak da nasip olurrr :)) kızlar ben dün gittim doktora 2 tane yumurta vardı 11 ve 12 mm adetimin 6. Günüydü güzel dedi doktor cuma bi daha gidicem bakalım hayırlısı 7 folikül ne oldu anlamadım 2 tane kalmış :(( yurtdışında olan doktoruma mail attım o da yazmış ki aşılamaya çok güvenme senin gibi hastalarda çok olumlu olmayabilir kesinlikle tüp lazım sana zaman kaybetme dedi ama napiyim elimde olmayan sebeplerden oldu bu ay :((
sağool cANIM benim ALLAH razı olsuun.. olumusuz düşünmemeye çalış nasipse her türlü olurr canım..

Merhaba kizlar iyi aksamlar.ben bi kac gundur hastayim ya agir grip geciriyorum insallah bebisime gecmez .sizler nasilsiniz

oyy canım geçmiş olsun ALLAH ım şifa versiinn dkkat et kendin.ee......ballı süt iç sabah akşam...

Merhaba kizlar iyi aksamlar.ben bi kac gundur hastayim ya agir grip geciriyorum insallah bebisime gecmez .sizler nasilsiniz

Geçmiş olsun bebeğim istirahat et bol bol...ıcını ferah tut..benim bir hastam penicilin kullanıyor dişi çok kötü. ..hamile ama ne yapsın dayanamıyor. ..bişey olmaz antibiyotik grupları var gebeler için sen içini rahat tut..inşallah gerek kalmaz tatlimm...çorba ballı süt bide parol icebilirsin gebelere onu yazıyoruz. .

Tatlm sebepleri nedenleri dusunup vucuduna negatif enerji yukleme.pozitif ol pozitf dusun ki bize pozitfli habrler ver.su an boyle olmasi gerekiyormus demek ki.bilemezsn ki hayrini.elbet Allahin bir hesabi var.Tevekkul ediyorsn ama bos degilsin asilama da bir sebep sonucta.hem bence tutacak rezervlern kotu degil.fsh in yuksek degil zor hasta degilsin.bir de soyle dusun asilama yaptrabilme sansina sahipsin.birak asilamayi tup bebek sansin bile yok denip kapilar yuzune kapanan zor hasta gruplari var.kendini yipratma iyi dusun iyi olsun

Evet cnm doğru söylüyosunn her şey Rabbimdennn çok sağ ol tatlım iyi geldi yazdıkların Mevlam ol dedikten sonra gerisi boş inşallahh hepinizden özür dilerim kızlarrr :( şımarıklık yapıyorum galiba yumurtam var dediğin gibi şükür Rabbimm yardımcınız olsun doktorum olumsuz konuşunca kötü oldum işte ben de ama Allahım bu günümüzü aratmasın en kısa ve hayırlı zamanda hepimize hatırlı evlatlar versinnn inşallahhhh

aranıza bugün katılıyorum tesadüfen gördüm bu sayfayı...arkadaslar ben 07 ocakta dogum yaptım 6 ay 10 günlük bir oglum var ve emziriyorum 2 aydır ek mamaya basladım ama cok az veriyorum öyle doyurucu degil tadımlık daha tam ogun yapmadım o yüzden cok SIK emiyor benim oglum...adette görmüyorum emzirdigimden dolayımıs.....artı ilk 3 ay cerazette dogum kontrol hapı ile korundum o hap ilede adet görülmeyebilir demisdi doktor bana...10 mayısda hapı bıraktım....08 temmuzda hormonlarıma baktırdım FSH 12,69 cıktı doktor cok yüksek daha adet olman 1 seneyi bulur dedi :( FSH emzirdigim icin ve adet olmadıgım icin böyle yükselmisdir degilmi sorun yoktur degilmi ?? doktor cok bilgilendirmedi beni acıkcası ne sorsam ters ters cvp verince bende girdigimle cıktıgım bir oldu doktorun yanına tek sunu hatırlıyorum oooo FSH yüksek sen daha 1 sene adet olmayabilirsin dedi...ben birde 2 cocuguda istiyorum oglumla kardesinin arasında cok yas olmasın istiyorum artı kendimde 28 yasındayım benimde yasım cok gecmeden bir cocuk daha istiyorum ama bu durumda cok zor degilmi ama anormal bir duurm yoktur degilmi kan vermeden önce yumurtalıklarıma rahime baktı hersey normal dedi birde hormonlara bakalım dedi baktı sonra 2 dakikada cok yüksek bu bir sene sürebilir degip basından attı beni :( cvp verirseniz cok sevinirim...

Evet cnm doğru söylüyosunn her şey Rabbimdennn çok sağ ol tatlım iyi geldi yazdıkların Mevlam ol dedikten sonra gerisi boş inşallahh hepinizden özür dilerim kızlarrr :( şımarıklık yapıyorum galiba yumurtam var dediğin gibi şükür Rabbimm yardımcınız olsun doktorum olumsuz konuşunca kötü oldum işte ben de ama Allahım bu günümüzü aratmasın en kısa ve hayırlı zamanda hepimize hatırlı evlatlar versinnn inşallahhhh
Amin cnm.doktorlari takma umut vermek istemzler hep olumsz konusrlar.son soz Allahin elbet.bana tup bile olmaz demsti bi dr kibrisi gostermisti hatta.ne oldu evet tup olmadi dogal yoldan verdi Allah.en kisa zamnda guzel haberlerini almak dilegyle..

Arkadaşlarım kötü haberle geldim size.Bebeğimin kalbi durmuş.2 haftadır hiç gelişmemiş. 1 hafta daha bekleyip kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım. Perşembe belli olacak. Her şey Rabbimden. Inancım sonsuz. Yaşasa bile sakat olabilirmiş. Mide bulantilarim fazlasıyla devam ediyor çok fazla ayrıntıya giremiyorum. Allah'a emanet olun.

Arkadaşlarım kötü haberle geldim size.Bebeğimin kalbi durmuş.2 haftadır hiç gelişmemiş. 1 hafta daha bekleyip kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım. Perşembe belli olacak. Her şey Rabbimden. Inancım sonsuz. Yaşasa bile sakat olabilirmiş. Mide bulantilarim fazlasıyla devam ediyor çok fazla ayrıntıya giremiyorum. Allah'a emanet olun.
Caniiiiii8m ne diyecegimi bilmiyorum.basiniz sagolsun o da kucuk bir kalpti yavrucagin inan o kadar uzuldum ki.gozlerimden bosaldi yaslar.tek tesellimiz inancimiz veren rabbim alan rabbim .dedigin gibi yasasaydi saglikli olmayacakti daha cok uzulecektiniz onun icin.rabbim insallah yine guldurur yuzunu tatlim ....rabbim saglikli evlatlar versin

caanıımm ALALH rahmet eylesiinn..çok üzülüdm ALALH ım sana sağlık versin ..ahietten sizi bekleyecek annesii ..ALLAH ım yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Canm ya cok uzuldum:( boylesi hayirliymis demek.diyecek birsey yok.melek olup uctu cennete size de orda yer yapack insallh...

Elannnncçok üzüldüm yaaa gerçekten inanamadım belki yanlış okumusumdur dedim ama hayırlısı
be tatlımm. .sen zor olanı basardin gebe kaldın gene kalırsın inşallah. .ama dikkatimi çekti farrahdiba yla
siz karışım kullaniyordunuz değilmi yyanlis mi hatırlıyorum? Ikınizde de düşük oldu acaba bu karisimdan mi?:44:

Caniiiiii8m ne diyecegimi bilmiyorum.basiniz sagolsun o da kucuk bir kalpti yavrucagin inan o kadar uzuldum ki.gozlerimden bosaldi yaslar.tek tesellimiz inancimiz veren rabbim alan rabbim .dedigin gibi yasasaydi saglikli olmayacakti daha cok uzulecektiniz onun icin.rabbim insallah yine guldurur yuzunu tatlim ....rabbim saglikli evlatlar versin

Ezgi ayin 3 de adet oldum.hic follikul yoktu..klomen kullandım ya...şimdi dün gece sol kasık ağrısı
bugunde şiddetli sağ kasık ağrısı var ne yapacam yaaa....

Ezgi ayin 3 de adet oldum.hic follikul yoktu..klomen kullandım ya...şimdi dün gece sol kasık ağrısı

Bi dr a gitme imkanin var mi emos belki sonradan buyumustur yumurtan biz de sonradan da buyuyebiliyor oyle rutin gostermek icin bi gorun

Bi dr a gitme imkanin var mi emos belki sonradan buyumustur yumurtan biz de sonradan da buyuyebiliyor oyle rutin gostermek icin bi gorun

Bilmiyorum ezgi orucum çok sıcak hastane uzak ne yapayım bilemedim. .follikul bile yoktu hiç sanmıyorum ama merak ta ediyorum..yarın çocuk acilde nobetciyim gece 12 e kadar. ..bugün gidemezsem yarın nobetciyim zaten girerim ultrasona. .

Bilmiyorum ezgi orucum çok sıcak hastane uzak ne yapayım bilemedim. .follikul bile yoktu hiç sanmıyorum ama merak ta ediyorum..yarın çocuk acilde nobetciyim gece 12 e kadar. ..bugün gidemezsem yarın nobetciyim zaten girerim ultrasona. .
Insan yine de merak ediyor iste ya varsa diye ben de mesela sonradan buyuyordu ve kist oluyordu catlamayinca.o zaman yarin bi gir ultrasona tatlim

Insan yine de merak ediyor iste ya varsa diye ben de mesela sonradan buyuyordu ve kist oluyordu catlamayinca.o zaman yarin bi gir ultrasona tatlim

Inşallah canım bende çok merak ediyorum. Ama hep olumsuz cevap almaktan yoruldum.bensana özelden msj gönderdim 2 defa geldimi..yada msj kutun mu dolu acaba?

Inşallah canım bende çok merak ediyorum. Ama hep olumsuz cevap almaktan yoruldum.bensana özelden msj gönderdim 2 defa geldimi..yada msj kutun mu dolu acaba?

Olabilir su an copluk gibi.baktim yoktu senin mesajin tekrar atar misin canim

Tatlım benimmm Rabbimin sevdiği kul olduğunu bil tamam mı çünkü enelli çocuklar düşük oluyormuş inşallah ahirette seni bekleyen bi yavrun olucak sakın üzme kendini inşallahhhhhh en kısa zamanda yeniden bebişin gelicek sana

Emoşşş canm bnm ne olur ne olmaz sen yine de görün bi doktora sürpriz yapmıştır inşallahhhhh yumoşların

Bugün doktora gittim yine 2 yumurtam güzel büyümüş çok şükür Rabbime yarın akşam çatlatma iğnemi vurucam inşallahh pazartesi de aşılamam yapılacak kızlar arkadaşlarım bol bol dua istiyorum hepinizden inşallahhh tutar da sürpriz yapar bana hepimize canlarım

Back
X