Tatlım hamileliğin ılk belırtileri adet belirtisıyle aynıdır korkma,folik asit gebe kalmadan önce başlanıyor sen cok geç kalmadan başla tabı Dr una Danış önce,yukarı uzanmaktan ağır kaldrmaktan kaçın onlemını al yeter kısmetınde varsa yüksekten düşsen bile birşey olmaz,hareketlerini kısıtlamaya gerek yok,ezgi ye de söylemiştim sana da diyim bu süreci doğal yasa devamlı yatmaktan kaçın canın ne çekerse ye,cok detaylara inip kafa bulandırmaya gerek yok,yakın bır arkadasım var ilk hamileliğiydı tabı cok heyecanlı ve tedirgindi çay kahve içmezdi zararlı olur diye canı çok çikolata çekmişti ikram ederken yemedi zararı olur dedi çikolataya olan bakışını unutamam..9 ay yattı nerdeyse düşükten korktuğu için,kızı doğduğunda kalp ana damarlarının nerdeyse hepsi tıkalıydı 3gunlukken bypass oldu bebek(kalp ameliyatı) neler çektiler neler..şimdi iyi şükür,yaradanın hediyesıne yaradandan çok sahip çıkmaya çalıştım tevekkül etmedim dersimi aldım der,geçenlerde ıkıncı çocuğunu doğurdu evet hamileliğinde daha akıllanmıstı kısıtlamadı kendini canı çektiği ıcın sigara kulu bile yedi :) gayet sağlıklı bir bebeği oldu

unutma canın ne çekersem bebeğinin ve vücudunun ona ihtiyacı var demek bunun için aşeren annelere çok önem verilir..sağlıklı gebelık geçirmen dileğiyle...