fsh yüksek olanlar

ARKADAŞLAR FSH YÜKSEKLİĞİ DURUMUNDA TEDAVİ İPTAL EDİLİYO MU
Fsh yüksekliğindinden değil ama tüp bebek tedavisi devam ederken oluşan yumurtan gerektiği gibi büyümezse tedavi sonlandırılıyor, ki bu benim başıma 2 kere geldi, Fsh 16 bende.Doktorum fsh 20 nin üstüne yapmıyoruz dedi.Başlamadan önce bu rakamla en az iki yumurta bekliyorum demişti bir tane oluştu ve gelişmedi.Yine denicem .Ama çok umudum yok rezerv azaldıkça yumurta kalitesi düşüyormuş,

Mrb tatlim.fsh cok degisken ve bence ilaclar fsh i daha cok yukseltiyor.benim fsh 16 idi doktora gittigimde.iki ay duzenli ilac verdi.fsh 58 su an.iki hafta once 34.onceki ay 54 cikti.boylesine inis cikis yasiyor ama cok yuksek.tahlil yapip gonderiyorm devamli doktoruma bir umut bulsa gel dicek ama yok.bugun yine 58 li fsh imi yollicamm yine bekle dicek biliyorm.tiptan uzaklasmiyim diyorm ama tıp benden uzaklasiyor sanirsam.senin ki cok yuksek degil takma sakin takinca artiyo bu illet.saglkla kal..

slm benim de fsh 16 bazen düşük çıkmasının bir çok sebebi varmış,başka hormanlar yükselip fsh ı baskılıyormuş,benim iki ay önce fsh 6 çıkmıştı sonra ögrendimki estradiol yüksekliği fsh düşürüyormuş,estradiol düşükse çıkan fsh doğru oluyormuş,daha önceki doktorum rezervin hızla azalıyor dedi mantıklı gelmemişti bir ay 6 bir ay 16 ,doktora detaylı sormak lazım eve gelip ağlamanın anlamı yok ki bu benim yaptığım bir şey:)yani bence ne içersek içelim rezervi değiştiremiyoruz geçici olarak baskılanıyor sanırım,allah hepimize yardım etsin...

Fsh yüksekliğindinden değil ama tüp bebek tedavisi devam ederken oluşan yumurtan gerektiği gibi büyümezse tedavi sonlandırılıyor, ki bu benim başıma 2 kere geldi, Fsh 16 bende.Doktorum fsh 20 nin üstüne yapmıyoruz dedi.Başlamadan önce bu rakamla en az iki yumurta bekliyorum demişti bir tane oluştu ve gelişmedi.Yine denicem .Ama çok umudum yok rezerv azaldıkça yumurta kalitesi düşüyormuş,

cevabın için sağol canım. benim de fsh 18 çıktı. e2 normal olduğu için endişelenme dediler. hsg filminden sonra heyet karar verecekmiş. çok korkuyorum iptal ederler diye.

cevabın için sağol canım. benim de fsh 18 çıktı. e2 normal olduğu için endişelenme dediler. hsg filminden sonra heyet karar verecekmiş. çok korkuyorum iptal ederler diye.

inşallah olumlu sonuç alırsın,ben bu ay ara verdim gelecek ay fsh kaç çıkar bilmem ama umudum çok azaldı,yumurtam oluşuyor ama büyümüyor doktor beklesek de bu yumurta yüzde 95 boş çıka dedi, olumlu sonuçlarını bekliyorum ,dua edicem.

inşallah olumlu sonuç alırsın,ben bu ay ara verdim gelecek ay fsh kaç çıkar bilmem ama umudum çok azaldı,yumurtam oluşuyor ama büyümüyor doktor beklesek de bu yumurta yüzde 95 boş çıka dedi, olumlu sonuçlarını bekliyorum ,dua edicem.

sağol canım Allah razı olsun. moralini bozma sende. neler neler okuduk şu internette. hatta bi blog var çok umut oldu bana. poyrazlı günler. bir bak istersen.

Bende aslanpençesi kullanıyorum canım bu ay düzenli sayılır en azından ger gün 1 bardak içiyorum, kaynamış suya 1 tutam atıp 1-2 dk kaynatıyorum, öyle 5 dk kaynarsa rengi bayağı koyulaşıyor çünkü. Allah şifa versin
adetliyken mi başaladın? adete uakın da içiyomusun cnm ya? ben de içiyiorum seninki gibi yaptım iki gündür. hayıtla ikisini birlikte demlesem zararı olur mu ki? ayrı ayrı mı içsem?başka bişey kullanıyomusun fsh kaçtı bir ayda ne kadar düşürdü?

nasıl kullanıyorsun * ben de aldım ama başlamadım. adete yakın mı başlıyosun bu hapa ya da herhangi bir zman mı başlanıyo? fsh düşürmede etkili mi acaba?
canım ben şubatta hormon testi yaptırmıştım fsh 14.50 çıkmıştı ben soğan kürü ve aslan pençesiş kürü yapmıştım buarada prolaktinde yüksektii.. fsh ım bi -- daha hiç yüksek çıkmadı ..normal seviyede çıktı ama prolaktinim indi çıktı hep bende prolaktin için hayıt duydum hapı varmış dediler içmeye başladım.adetin 1. günü başladım 3 ay ara vermeden kullanacam bakalım ne olacak..geçmiş olsun canımm..

agnucaston fsh düşürmeye de yarar mı ki acaba? sen aslanpençesi yapınca mı düştü fsh? hayıt hapına adetin herhangi bir günü başlansa olmuyo o zaman? adetin ortasındayım şuan.dün içtim bitane o zaman içmiyim adetle içerim yada,?

cylo prognova kullanan var mı kızlar? bu hapı adet düzenli olsn ve fsh düşsün diye verd doktor ama bırakınca adet düzeni bozulanlar olmuş. agnucastonla ikisini birlikte kullanan var mı ??

merhaba en kötüsü bekar olup fsh yüksekliğini öğrenmek olsa gerek . 29 yaşındayım karıyer derken evliliği erteledik... adet sancısı ve düzensizliği için özel hastaneye gittiğimde fsh 20 çıktı ve direk doktor yüzüme erken menepoz görünüyo bu durumda ancak tüp bebekle ilerde hamile kalabilirsin dedi. çok moralim bozuldu ve bir sonraki ay özel bir doktora gittim. baktırdım devlet hastanesinde yaptırdım testleri ve fsh 7 çıktı. diğer hormonlarda normaldi doktor gayet sağlıklı bir insan hormonların var ama diğer ay tekrar yaptıralım dedi. ve diğer ay yine aynı yerde yaptırdım bu seferde 35 çıktı. çıldırıcam nasıl bu kadar dengesiz çıkabilir.. şimdi doktorum özel labaratuar da yaptırtacak bakıcaz.... bu arada ben testere dişli aslanpençesi ve civan perçemine başladım.... bu bitkilerle düşüren varmı fshı.. birde sormak istediğim ben normal adet oluyorum hani fsh ı yüksek olup adet olmayanlarda var kafam karıştı... fsh düşürenler lütfen yardım

merhaba en kötüsü bekar olup fsh yüksekliğini öğrenmek olsa gerek . 29 yaşındayım karıyer derken evliliği erteledik... adet sancısı ve düzensizliği için özel hastaneye gittiğimde fsh 20 çıktı ve direk doktor yüzüme erken menepoz görünüyo bu durumda ancak tüp bebekle ilerde hamile kalabilirsin dedi. çok moralim bozuldu ve bir sonraki ay özel bir doktora gittim. baktırdım devlet hastanesinde yaptırdım testleri ve fsh 7 çıktı. diğer hormonlarda normaldi doktor gayet sağlıklı bir insan hormonların var ama diğer ay tekrar yaptıralım dedi. ve diğer ay yine aynı yerde yaptırdım bu seferde 35 çıktı. çıldırıcam nasıl bu kadar dengesiz çıkabilir.. şimdi doktorum özel labaratuar da yaptırtacak bakıcaz.... bu arada ben testere dişli aslanpençesi ve civan perçemine başladım.... bu bitkilerle düşüren varmı fshı.. birde sormak istediğim ben normal adet oluyorum hani fsh ı yüksek olup adet olmayanlarda var kafam karıştı... fsh düşürenler lütfen yardım

merhaba canım. lütfen moralini yüksek tut. hormonlarda stres çok etkili. bir de fsh tek başına önemli değil. diğer hormonların durumu da etkili.
benim de 4 ay önce fsh 10 çıkmıştı çok üzülmüştüm yüksek diye. tüp bebek tedavisine başlamak için tekrarladık ve 18,75 çıktı. ölücem sandım üzüntüden. amh testi yaptırdım. o da düşük çıkınca üzüntüm tavan yaptı. ama olacak diyorum hep içimden. tam 1 aydır hayıt otu içiyorum. bugün de aslan pençesi ve civan perçemi aldım. ay sonunda regl olunca test yaptırıcam. buraya da neticeyi yazarım.

ama sen bi amh testi yaptır. ona göre dr karar veriyor.

merhaba canım. lütfen moralini yüksek tut. hormonlarda stres çok etkili. bir de fsh tek başına önemli değil. diğer hormonların durumu da etkili.
benim de 4 ay önce fsh 10 çıkmıştı çok üzülmüştüm yüksek diye. tüp bebek tedavisine başlamak için tekrarladık ve 18,75 çıktı. ölücem sandım üzüntüden. amh testi yaptırdım. o da düşük çıkınca üzüntüm tavan yaptı. ama olacak diyorum hep içimden. tam 1 aydır hayıt otu içiyorum. bugün de aslan pençesi ve civan perçemi aldım. ay sonunda regl olunca test yaptırıcam. buraya da neticeyi yazarım.

ama sen bi amh testi yaptır. ona göre dr karar veriyor.

evet canım moral çok önemli ama elde değil işte takmamak. progesteron testi yaptırmıştım o da 2.34 çıktı o da iyi değil sanırım... hayıt otu na bende başlamayı düşünüyorum ama içince düşüp bırakınca tekrar fsh yükseliyomuş... şuan bekarım ama bu otları evlenene kadar içmeyi planlıyorum... birde canım biyerde okudum tüp bebek yaptıracaksan incir kürünüde uygula yumurtaları geliştiriyomuş... umarım olumlu sonuçlar alırsın. benim ablam tüp bebekle hamile kaldı ve şimdi 6 yaşında bir kız bir erkek yeğenim var . ama eniştemde sperm düşüklüğü vardı ablamda bir sorun yoktu.... ne zaman biri tüp bebek yaptıracam dese ablamın çektiği sıkıntılar aklıma geliyor zor bir durum... inşallah tüp bebek denemen olumlu sonuçlansın fsh larımız düşüp kaliteli yumurtalarımız olsun :) allah yardımcımız olsun bende gelecek reglimde test yaptırıcam sonucu yazarım umarım iyi sonuçlar alırız.

Herkese merhabalar kızlar. ...hepinizi çok özledim canlarim benimmmmmm. .yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza. ..bugün sabah geldik memleketten uzun süre yoktum internet az vardı yazamadım kusura bakmayın olur mu??☺☺
bende degisiklik yok 3 ay adet olmadım söktürücü kullandım 2.5 gün oldum sonra kesildi..hayirlisi...burda biri varmış bitki köklerini kaynatıp kavanozla bişey yapiyormus erkek ve kadında sperm ve yumurta üretmeyi sagliyormus benim bir hastam gittiyarin arayacam eğer iyi gelmişse bende gidecem tüp bebek öncesi yumurta gelişimi için iyi olur belki bir ümit bakalım. ..
Söktürücü vermesi için dr gittiğimde 3 follikulun var 13mm fln demişti ben çok sevindim ama dr hiç bişey demedi. .
İnanın bayramda çocuğu olanların yanında nefesim kesildi çok zor uma gitti ALLAHIM AFFETSIN...HEP iç CEKTIM yalvardim ALLAHIMA HEPIMIZ ICIN KABUL OLUR INŞALLAH. ..HEPINIZI ÇOK SEVIYORUM IYI KI VARSINIZZZ. ..

agnucaston fsh düşürmeye de yarar mı ki acaba? sen aslanpençesi yapınca mı düştü fsh? hayıt hapına adetin herhangi bir günü başlansa olmuyo o zaman? adetin ortasındayım şuan.dün içtim bitane o zaman içmiyim adetle içerim yada,?
canım hayıt fsh ı düşürüyomuşş benim i kere yüksek çıkmıştı ..bende prolaktini düşürsün diye içiyorum ne oldu ilmem bakalım hayılısıı...adetli iken başlamıştım ben şifa olsun canıım...testere dişli aslan pençesini dene önce deriö bundan önce de soğan suyu tabii...

canım ben soğan suyu ve aslan pençesi yapmıştım şimdi de hayıt hapı içiyorum.....şifa olsunn..

Herkese merhabalar kızlar. ...hepinizi çok özledim canlarim benimmmmmm. .yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza. ..bugün sabah geldik memleketten uzun süre yoktum internet az vardı yazamadım kusura bakmayın olur mu??☺☺
bende degisiklik yok 3 ay adet olmadım söktürücü kullandım 2.5 gün oldum sonra kesildi..hayirlisi...burda biri varmış bitki köklerini kaynatıp kavanozla bişey yapiyormus erkek ve kadında sperm ve yumurta üretmeyi sagliyormus benim bir hastam gittiyarin arayacam eğer iyi gelmişse bende gidecem tüp bebek öncesi yumurta gelişimi için iyi olur belki bir ümit bakalım. ..
Söktürücü vermesi için dr gittiğimde 3 follikulun var 13mm fln demişti ben çok sevindim ama dr hiç bişey demedi. .
İnanın bayramda çocuğu olanların yanında nefesim kesildi çok zor uma gitti ALLAHIM AFFETSIN...HEP iç CEKTIM yalvardim ALLAHIMA HEPIMIZ ICIN KABUL OLUR INŞALLAH. ..HEPINIZI ÇOK SEVIYORUM IYI KI VARSINIZZZ. ..

canım hoşgeldinn özettin kendinii vallaa.naılsın düğün nasıl geçtiiii..ALALH ım tez vakitte nasip etsin..

canım hayıt fsh ı düşürüyomuşş benim i kere yüksek çıkmıştı ..bende prolaktini düşürsün diye içiyorum ne oldu ilmem bakalım hayılısıı...adetli iken başlamıştım ben şifa olsun canıım...testere dişli aslan pençesini dene önce deriö bundan önce de soğan suyu tabii...

canım ben soğan suyu ve aslan pençesi yapmıştım şimdi de hayıt hapı içiyorum.....şifa olsunn..

canım hoşgeldinn özettin kendinii vallaa.naılsın düğün nasıl geçtiiii..ALALH ım tez vakitte nasip etsin..

Hosbulduk canimmm.bende sizleri çok özledim. .güzel gecti düğün suslendik gittik oynadık
aminnn canimm hergecen gün daha zor oluyo ALLAHIM GÜÇ VERSIN BIZLERE INŞALLAH. .

hayıt hapı yerine hayıt tohumu içsem olurmu kızlar... birde onu eziptemi kaynatıp içilecek nasıl kullanılıyor....ben 1 aydır arslanpençesi bazende civanperçemi kullanıyorum.... bua ya tahlil yaptırdıktan sonrada hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum

hee tamma o zamann ..hayıtın tohumunu içenler de var en içmedim de i araştır istersen nasıl yapılıosa ölee iç sende..bana hapı kolay geldii o yüzden hapını içiyorum..

e88, post: 37276691, member: 560720"]Hosbulduk canimmm.bende sizleri çok özledim. .güzel gecti düğün suslendik gittik oynadık
aminnn canimm hergecen gün daha zor oluyo ALLAHIM GÜÇ VERSIN BIZLERE INŞALLAH. .[/QUOTE]
Hosgeldin canim özlerin kendini bende 70 gün oldu adet olamadim söktürücü ve cylo prognovaya rağmen Allah YARDIMCINIZ olsun..

Back
X