- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
CANIM hormon testi yaptırmadım dr yaptırmana gerek yok demişti..şimdi idince ultrasyonla bakacak klomen verecek galiba..okulum tahlil verecektiniz değilmi? galiba, ayyy hafıza gitti, inşallah iyidir sonuçlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM hormon testi yaptırmadım dr yaptırmana gerek yok demişti..şimdi idince ultrasyonla bakacak klomen verecek galiba..okulum tahlil verecektiniz değilmi? galiba, ayyy hafıza gitti, inşallah iyidir sonuçlar
aşkolsun uzun olurmu hiç herkes başına geleni yazacakki az çok bilgilenelim, ben rahatsız değilim bu durumdan, umarım araya sıkıştırabilir sizi, çünkü durumun acil ve evet güzel haber yaşın genç :) aslında bildiğimiz şeyler söylemiş, ama olsun umudunuda kırmamış,sonuçta bilmediğimizden oluyor bazı şeyler, sana ne zaman haber verecekler tedaviye başlayacağız diye,ne zaman toplanır acaba konsey?her ay fsh evet büyük stres bu konuda çok haklı tedavi kesin olarak başladığında zaten tahlil vereceksiniz, dr. iyi birine benziyor yazdıklarından,siz Bismillah dediniz geriside su gibi gelsin inşallah,gelsin tektaşlar pırlantalar :)Herkese merhabalar kızlar. ...
şimdi geldim dr dan.dr gittik adam biraz trip attı bıze ağustosta gel demişlerdi bizde bayram var diye memlekete gittik diye gidemedik. .adamda sanmış ki biz takmiyoruz ben ne bileyim böyle acil olduğunu adet olunca gel demişti sadece
neyse Marta kadar dolularmis ama konseye sunacakmis benim durumumu. Şansım azmis falan filan biraz konuştu.neyse ben muayene olmak istiyorum dedim.tamam dedi dr.muayenede 2 küçük follikul 1 tane 13.5 mm yumurtam varmış az var yumurtaların dedi.zaten bu ay tüp bebek olmazmis dedi önde ilerleyen yumurtan var dedı tüp bebekte istemediğimiz birsey dedi..neyse tekrar içeriye geçtik.
Bu sefer dr çok ılımlı konuştu düşük doz kullanacağız evet dedi.sansin az ama yasin genc.bize tek yumurta lazım dedi.hepimiz tek yumurta ve tek spermden meydana geldik dedi.benim çok hastam tek yumurta ile hamile kaldı dedi.hatta 33 yasinda tek yumurta koyduk dedi yerlestirmeden sonra ikiye bölündü ikiz oldu dedi.☺çok sevindim. .dunyam yikilmisti önce trip atınca. Dedik biz bilmiyorduk illa ağustosta olacağını yumuşadı dr..konseyde görüşüp arayacaklar marttan önce araya sıkıştırmayi sunacam dedi arayacaklar bakalım kızlar. ..fsh baktir ma kendin üzerinde olumsuz etki yapma dedi . baktir madi. .çok uzun yazdım kusura bakmayın. .
inşallahhhh canım benim bakalım ne diyecek sana?şekerpancarım evet aynne öle yaptırmıyorum daha rahatım amann ne edeyim ultrasyonla bakacak bakalım inşALALH İYİ ŞEYLERLE GELİRİM..
aşkolsun uzun olurmu hiç herkes başına geleni yazacakki az çok bilgilenelim, ben rahatsız değilim bu durumdan, umarım araya sıkıştırabilir sizi, çünkü durumun acil ve evet güzel haber yaşın genç :) aslında bildiğimiz şeyler söylemiş, ama olsun umudunuda kırmamış,sonuçta bilmediğimizden oluyor bazı şeyler, sana ne zaman haber verecekler tedaviye başlayacağız diye,ne zaman toplanır acaba konsey?her ay fsh evet büyük stres bu konuda çok haklı tedavi kesin olarak başladığında zaten tahlil vereceksiniz, dr. iyi birine benziyor yazdıklarından,siz Bismillah dediniz geriside su gibi gelsin inşallah,gelsin tektaşlar pırlantalar :)
canım çook zayıfsın ya 0 bendensin galiba ..geçen bir yazı okudum bu fsh denen ilet vicüte yağ olmayıncada yüskselirmiş erken yumurta rezervi olurmuş..çook kilolu olmakta iyi değil ama çok zayıflıkta hamileleiği zorlaştırıyor..
bu olayı hiç bilmiyordum bende 43 kiloyum
ebe 88 boşuna üzülmüsün sekreter yüzünden inş. en yakın zamanda randevu alırsın
cnmcım duygularıma tercüman olmuşsun.aynen öyle Rabbimin hikmeti ne büyük...ama bazı doktorlar öyle ki umutsuzca konuşarak kafamızı dolduyorlar sanki.... Allah bize de güzel duyguları yaşatsın inşallah...yazan arkadaşın da Rabbim kucağına almayı nasip etsin.maşallah Allah 2 sinide size bağışlasın çok çok sevindim, hani ne biliym normal de olur diye bir beklentim yok ama tüp lede olsa olur,olsunda sağlıklı olsun ,Rabbim o günleride gösterir inşallah,bizle aynı durumda olup vazgeçmeyip evladı olanları duydukça mutlu oluyorum umutlanıyorum..tekrardan maşallahh
cnm bişey sorcam bu dhea ve melatonin yan etki yaptı mı sende? benim doktor normalde vermedi ama ben sordum istersen kullanabilirsin dedi.ne yapsam alsam mı ki bende? kullananlar bir yardım edin yaw??selamlar..fsh 10 prolaktin 124 çıkınca ilk önce gittiğim devletteki dr. hemen hsg istedi.çok şükür tüpler açık.2.de fsh 15 çıktı, prolaktin ilaçla düştü, şimdi normal seyrediyor sanırım.bu ayki tahlilde görücem inşallah..bu ay başka bir dr. a daha görünmem konusunda o kadar çok müdahale ettilerki regli olunca bir iyi dr daha var ona görünücem,ama diğer dr un ilaçlarınada başladım. Q10,melatonin ve dhea kullanıyorum yani aslında tedavim kısmen başladı denebilir, yum takibide olur 19 unda gidince bakalım..
cnm bişey sorcam bu dhea ve melatonin yan etki yaptı mı sende? benim doktor normalde vermedi ama ben sordum istersen kullanabilirsin dedi.ne yapsam alsam mı ki bende? kullananlar bir yardım edin yaw??
Canim bence kullan derim , ben de belirgin yan etkisi olmadi ama ilaclari icince biraz kabizlik biraz da gaz sancisi cekiyorum ama o kadar cok hap iciyorum ki hangisinden bilmiyorum.Bence dheayi ic kullanan cogu kiside olumlu etkisi oldu.cnm bişey sorcam bu dhea ve melatonin yan etki yaptı mı sende? benim doktor normalde vermedi ama ben sordum istersen kullanabilirsin dedi.ne yapsam alsam mı ki bende? kullananlar bir yardım edin yaw??
sağol cnm ben deyan etkilerden çekiniyorum kıllanma kilo falan yapar mı diye.çok zayıf sayılmam çünkü.4-5 kilo fazlam bile varCanım biesteron dhea kullandım ben çok yararı oldu bende hiç yumurta olmazdı şimdi 3 tanede olsa oluyor az ama olsun cok şükür. .yan etkisini de hiç görmedim inşallah sanada iyi gelir arkadaşım. .
bende br de hipotiroid var zaten kabızlıkla boğuşuyorum arada bir. onu çözrm inşallah da işte kilo kıllanma falan yaparsa diye yan etkilerinde yazıyordu.bi de kalp krizini tetikleyebilir falan yazan olmuş başka forumda.ama içimden kullanmak geliyor... bi de geceleri uyku sorunum var o da fsh ile alakalı bilmiyorumCanim bence kullan derim , ben de belirgin yan etkisi olmadi ama ilaclari icince biraz kabizlik biraz da gaz sancisi cekiyorum ama o kadar cok hap iciyorum ki hangisinden bilmiyorum.Bence dheayi ic kullanan cogu kiside olumlu etkisi oldu.
Haklısın ama duş meselesi asıl başka bir sebepten konuşmuştuk deryali ile (ismini karıştırmadıysam). Bu açıdan yaklaşılırsa herhalde çok sıcak olmadıkça sorun yok zaten içerde spermler. Testisler gibi değil ki..Dus mevzusu benim daha ziyade kendimi rahat hissetmemle alakaliydi yani 1 saat beklersin belki ama bilmiyorum oyle yatamam uyuyamam ben zaten titiz bir insanim azicik da huyluyum alirim dusumu ama haklisiniz spermlerin hareket hizini etkileyebilir o yonden dusunmemistim ama cok da kafaya takmiyorum ben onlari ya yumurta ve sperm saglikli olduktan sonra sonucta hemen dus alan da kalabiliyor saatlerce bekleyen de.Bunlari cok taktikca daha stres olurum diye dusunuyorum bir de ben 30 fshtan sonra tup bebege odakladim sanirim kendimi dogal olmaz zaten diye kasmiyorum , aslinda kassam iyi olacak belki olur kimbilir ama atamadim iste bunu.Aslinda bu sekilde kafami takmiyor olmam bi yandan iyi genelde kafamizdan attik o zaman hamile kaldik derler bayanlar.Bilmiyorum bu ara yogunum biraz o yuzden cok dusundukce bunaliyorum uzaklastim biraz adet olmayi bekliyorum doktora gideyim o yonlendirir beni zaten.
Elinden geleni yaptıktan sonra tabiki.. fsh yüksek olsa da doğal yolla hamile kalanlar varmış. Beklemek gerekiyor eğer yaş problemi yok ise biraz..Aynen normal yoldan olmayacağına inandım zaten o yüzden kasmıyorum herşey keyfime kalmış şu an, o yüzden eskiden yaptığım o ayak dikmeler çok özür dilerim pozisyonlar falan yok,akışına bıraktım,ben belki bi 10 dk yatarım ondan sonra duşumu alır rahat yatarım, ama daha önceleride tabiii defalarca yarım saat falan ayağım duvarda beklediğim olmuştur, ama işte şimdi dr. dan sonra falan yapmıyorum.stres tedavinin başında olduğumdan fazla yok, yum olurmu olmazmı zaten dr. en fazla 3-4 olur dedi,baştan söyledi.bu arada teyzemde 30 dan sonra reglide azalma olmuş,38 de menapoz dedi, kime çektiğim açık ve net belli oldu.İnancı olan insanlarız Rabbim ol dedikten sonra tek bir ilişkiyle bile olur.biz deneyelimde gerisi allah ın takdiri
POF ne demek pardon?POFu seviyorum ben de ya cok tibbi geliyor erken menopoz nedir biz o degiliz hele menopoz hic degilizEvet ya hep kalsiyum depolamak lazim ama o da bi yasa kadar oluyordu sanirim, sen de ye canim bol bol.Evet yemege abanmamak lazim kilo vermek biraz daha zor olabilir sonrasinda eskiye gore , meyve tuketimi cok onemli yuruyus en onemlisi galiba temiz hava bol oksijen.Ankara tipi hep unuturlar derlerdi de inanmazdim dogruymus
Yok canim ne ozeli olacak ama googleda aratinca cikmamasi adina soyle yazayim ilk dedigin okul esiminki ikincisi benimki canim :)Evimizde kurtulusta o yuruyerek gidiyor ben metroyla :)
Ben de yeni döndüm şimdi. Birşey çıkmadı rahim filminden. Herşey yolunda. Klomene devam. Ama hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi hisseder gibi oluyorum ama 6 saat aç bırakıldıktan sonra benim için normal illa klomenden olacak diye değil. amh sonucumun yollanmasını bekliyorum şu an bilgisayar başında. Çıkmış sonuç ama yarım saattir yollayamadılar bir türlü. Kıl oldum.evet canım bende şimdi 3 arabası ile gideceğim..bakalım dr ne diyecek ben hprmon testi yaptırmadıım bu ay.. dr yaptırma her ay yaptırmşın gerek yok dedii bana iyi oldu bu dediği..akşama yazarım bakalım ne diyecek..
canım bende senin giiim bebk düşünmeye başladık 2. ay olmadı diye ben gitmelere başladım her ay dr dr stres arttı iyicee..ama yapılabilecekleri yaptırdım hayırısı bakalım..anestisizi yaptırdım ben hiç de ağrımsızım olmadı...
Cümlemizden razı olsun tatlım, inşallah büyür döllenir anneciğine tutunur,inşallah inşallah, dr.un iyi olması ne kadar önemliymiş, genç olunca belki daha iyi anlaşırsınız,dr ile sinerjide çok önemli inşallah evlat sahibi olmana bu dr vesile olur, allah yüzümüze baksın hepimizin, ben çok umutluyum senden yana :)Sekercimmm Sağol ALLAH RAZI OLSUN dr önce tersti sonra çok yiprandim zor bir süreç dedim bilmiyorduk dedik yumuşadı genç bir dr 40 yoktur belkide. .ama son konuşması güzeldi. .bakalim konsey 10gun de falan toplanıyor galiba bakalım arayacaklar bir kaç güne inşallah araya sikistirirlar. .zaman aleyhimize işliyor maalesef..dr denemeden bilemeyiz mecbur denemek en doğal hakkın dedi..kimseyi kırmak istemeyiz dedi herkese yardimci olmak istiyoruz dedi..inşallah yumurtalarim gelişir buyur yerleştirilir TUTAR INŞALLAH ALLAHIM BÜYÜK. .