fsh yüksek olanlar

Şeker pancarı ☺
Canim cok sagol burdaki herkesi bende kendim gibi sayıyorum Inn biri olumlu bir gelisme yazsın çok mutlu oluyorum. .inşallah hepimizin tedavileri yolunda gider DUALARIMIZ kabul olur inşallah. .iyiki hepinize derdimizi anlatanbiliyoruz yoksa ne yapardık şükür halimize. ..inşallah sende sağlıkla tez vakitte gebe kalıp kucağına alırsın yavrunu tatlimmmmmm. ..aminnnn
Emoois canim yeni gorebildim tedavin olacakmis cok sukur canim bu surecte dhea ni al ve incir ye keske hacamatta yaptieabilirsen.insallah bebisin mart gelmeden karninda olur canim benim

Bu arada elann ve yagmur nerelerdesiniz cok ozledim.yagmur hamis kaldin unuttun bizi askolsun

Çok sağol Ayşecim. Zaten çok kararsız kalıyorum böyle durumlarda, çok kimyasala maruz kalıp zaten iyi giden bir bünyeyi ve adet durumunu bozarım diye korkuyorum İnşallah bu aldığım fertilite ilacı da benim güzel ve yavaş menopoza giden süreci kısaltmaz, adetlerin içine etmez :) Başka bir hanım varmış mesela benim durumuma benzer, o da böyle gelmiş herhalde tam deneme yapmadan, ne tedavi yapalım, klomeni versek mi derken hatun hamile kalmış! :) Belki bu ay ben de sabretseydim... Neyse klomenin öyle bir tesiri var mı uzun vadede bilen var mı? Bir kerecik almaktan birşey olmaz di mi? Olmadı öbür forumda sorarım da bilen varsa lütfen söylesin.
Canim klomen cok etkili bi ilac degil fertilite sorunu olanlara asilama ya gecmeden once bir kac deneme icin verir drlar zaten oyle diger hormonlar gibi birden fazla yumurta buyutmez.en fazla iki tane buyur dogal siklusundan biraz daha once buyur sadece.dr un diyorsa kullan cok takma bu kadar

Benim fsh 11, amh 1.00... Ama tedbiri elden bırakmayıp elimden geldiği kadar herşeyi bu hafta bitiriyorum yapmayı. Ama bu ay tutturamazsam, klomene devam etmek istemeyebilirim. Doktorun kafasındaki ilk üç ay klomen. Benim kafamdaki belki ikiz olur hevesiyle bu ay klomen, ondan sonra doğal olarak yumurta takibi. Zaten ilacı almadan doktor 2 folikülün büyüyor dedi. Herhalde yumurtlama da oluyordur çünkü geçen ay ovülasyon kitinde gayet düzgün zamanda koyu koyu geldi LH çizgisi. Benim de hikayem böyle işte.
Canim selam amh degerin cok iyi fsh sorunlarinda amh degeri sifirdan kucuk cikar.menopoza muhtemelen 45 yas uzerinde gireceksin.fakat menopoza girmemek bir arti olurken yas faktorunden dolayi vucut kaliteli yumurtalari erken harciyor drunun acele edisi bu yuzdendir

Canim selam amh degerin cok iyi fsh sorunlarinda amh degeri sifirdan kucuk cikar.menopoza muhtemelen 45 yas uzerinde gireceksin.fakat menopoza girmemek bir arti olurken yas faktorunden dolayi vucut kaliteli yumurtalari erken harciyor drunun acele edisi bu yuzdendir
Bu arada yanlis bilgi 1 den kucuk cikar demek istedim 0 yazmisim

Benim fsh 11, amh 1.00... Ama tedbiri elden bırakmayıp elimden geldiği kadar herşeyi bu hafta bitiriyorum yapmayı. Ama bu ay tutturamazsam, klomene devam etmek istemeyebilirim. Doktorun kafasındaki ilk üç ay klomen. Benim kafamdaki belki ikiz olur hevesiyle bu ay klomen, ondan sonra doğal olarak yumurta takibi. Zaten ilacı almadan doktor 2 folikülün büyüyor dedi. Herhalde yumurtlama da oluyordur çünkü geçen ay ovülasyon kitinde gayet düzgün zamanda koyu koyu geldi LH çizgisi. Benim de hikayem böyle işte.
Tablon gayet guzel gorunuyor dogal yolla da hamile kalablirsin yasin da cok degil zaten.en kotu ihtimal tup bebek sansin var ki o da bizim gibi hastalar icin buyuk bir sans.Insallh ikizlerin olur :)

benimde prolaktinim yüksekti, dostinex ile düştü,düzene girdi ama bayağı yüksekti 124 falan sonra ilaçla 1,54 e falan düştü. ben incir taze üzüm ve sodayı çıkardım hayatımdan o yüzden ne yazıkki inciri kullanamam,süt yapar çünkü incir, dolayısıyla prl yi yükseltir, sen bal tarçın çörek otunu deneyebilirsin, kaliteli yum için, havuçta yiyin eşinizle bol bol iyi gelir inşallah :)

benimki 41 dii ben dostineks kullandım 24 olmuştu dr adet düzensizliğin yoksa baş ağrısı yoksa göğüsten süt gelmiyors bu değerden korkma dedii.ben de takmıyorum artııkk ultrasyon görüntüsü de iyiydi..bende incir yemiyorum bu yüzdenn..hayırlısı bakaım..

Doktorumla dün telefonda konuştum. Haftasonu (CD: 9.gün) bakacak tam ilacı bitirmeden. Pazara iğne verme ihtimalim var dedi. Doktor bende biraz abarttı; elimizden gelen herşeyi yapmaya karar verdik bir an önce hamile kalabilmek için. Denemeden gidenlerdenim ben doktora, bahsetmşimdir.
1 amh çok güzel bir sonuç umarın en yakın zamanda çabalarının sonucunu alırsın :KK36:
artık darısı başıma .. benim amh sonucumda c.tesi çıkacak :KK17:

benimki 41 dii ben dostineks kullandım 24 olmuştu dr adet düzensizliğin yoksa baş ağrısı yoksa göğüsten süt gelmiyors bu değerden korkma dedii.ben de takmıyorum artııkk ultrasyon görüntüsü de iyiydi..bende incir yemiyorum bu yüzdenn..hayırlısı bakaım..
belki daha da düşmüştür, stres çok etkili malum bu hormonlar hep beyindeki hipofizden salgılanıyor üzüntü stres artışa neden oluyor, çok zor olduğunu biliyorum ama kişiye görede değişir tabii, geniş olmaya çalışınnn, herşeyi çok takmayın, en azından zararını düşünün vücut üzerindeki..

belki daha da düşmüştür, stres çok etkili malum bu hormonlar hep beyindeki hipofizden salgılanıyor üzüntü stres artışa neden oluyor, çok zor olduğunu biliyorum ama kişiye görede değişir tabii, geniş olmaya çalışınnn, herşeyi çok takmayın, en azından zararını düşünün vücut üzerindeki..
evet canım bilmez miyiimm benim fsh ım ilk şuatta yüksek çıkmıştı o zaman da kan vermeden önceki gün akşam eşimle çok kötü kavga etmiştiikk ağlamaktan gözüm şişmiştii ..ve ertesi gün fsh yüksek çıkmıştı ondan sonra bu zamana kadar şükür hep nprmal değerde çıktıı..ama prl öle değildii bu ay da çok stresli sinirden ağlamaklı günler geçirdiimm şimdi takmamaya çalışıyorum ama olmyor..hayırlısı bakalım..

Canim klomen cok etkili bi ilac degil fertilite sorunu olanlara asilama ya gecmeden once bir kac deneme icin verir drlar zaten oyle diger hormonlar gibi birden fazla yumurta buyutmez.en fazla iki tane buyur dogal siklusundan biraz daha once buyur sadece.dr un diyorsa kullan cok takma bu kadar
Çok sağol Ezgim rahatlattıın için. Benim zaten iki folikül belirgindi kullanmaya başlamadan önce. Belki garantilemek için onları verdi direk. Dediğin gibi artık ne olursa olsun... :)

Anladım demek istediğini Ezgim. Ama umarım yumurta falan büyüteceğiz diye zorlayıp bir de düşük olayına girmeyiz. Ne biliyim işte.. Kafada herkeste olabileceği gibi milyon şey.

Tablon gayet guzel gorunuyor dogal yolla da hamile kalablirsin yasin da cok degil zaten.en kotu ihtimal tup bebek sansin var ki o da bizim gibi hastalar icin buyuk bir sans.Insallh ikizlerin olur :)
Teşekkür ederim. Ama tüp bebek öncesi dişimi sıkıcam biraz. Şöyle 4-5 ay en azından... Olmazsa artık direk giderim.

1 amh çok güzel bir sonuç umarın en yakın zamanda çabalarının sonucunu alırsın :KK36:
artık darısı başıma .. benim amh sonucumda c.tesi çıkacak :KK17:
benimde amh 1.29 fsh 14 3 aşılama yapıldı olmadı testere dişil alan pençesine başladım ve tüp bebiş düşünüyorum

Back
X