fsh yüksek olanlar

Demi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh
valla bana kilo aldıracak bir şeyin henüz icat edildiğini sanmıyorum :KK39:43 kiloyum ve kilo almak için zamanında denemediğim vitamin balık yağı mama vs kalmadı olmuyor..
umarım herkes hem fit kalıp hemde bebişine sahip olur..

ben boy resmimi koymadım canlar çünkü kilolarımla barışık değilim..bununla idare edin..hepsiniz çok fitsiniz vallahi bende 3 sene hormon ilaçları yüzünden şiştim..balık etliydim evlenmeden önce şimdi hiç sormayın yani..

ben de kullanıyorum o ilacı günde 37,5 mg alıyorum. 50mg ı 1 yarım 1 çeyrek olarak.

dhea hormon takviyesi olduğu için sordum doktoruma ama önermedi henüz. tüp bebeğe geçince gerekirse kullanırsın dedi.

hacamat güzel faydalı hatta sünnettir. ama sülükten ben de korkuyorum. rahime gönderilince nereyi emiyolar acaba

ben de 3-4 gündür incir kürü yapıyorum inşallah işe yarar
Böyle sünnet olur mu arkadaşlar ya? Lütfen tıbbi normal yöntemlerden şaşmayın, tehlikeli işlere yada gereksiz vücut eziyetlerine girmeyin. Nasıl mantığınız alıyor anlamıyorum bennnn :)))

ben boy resmimi koymadım canlar çünkü kilolarımla barışık değilim..bununla idare edin..hepsiniz çok fitsiniz vallahi bende 3 sene hormon ilaçları yüzünden şiştim..balık etliydim evlenmeden önce şimdi hiç sormayın yani..
Gulnevammm canim inan seni cok farkli dusunuyodum ama sen cok tatlisin ya sarisim renkli gozlu bi afetsin seeeen masallahhhhh

Böyle sünnet olur mu arkadaşlar ya? Lütfen tıbbi normal yöntemlerden şaşmayın, tehlikeli işlere yada gereksiz vücut eziyetlerine girmeyin. Nasıl mantığınız alıyor anlamıyorum bennnn :)))
Canim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artik

Kizlaaar hepiniz ne tatlisiniz masallah masallah cok guzelsiniz :KK54:ben de koymak istiyorum dugun resmimden koyayim hatta ama bura acik ya herkese buraya koymak istemiyorum nasil yapsak ki :KK64:

Canim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artik
hacamat olabilir zaten bende düşünüyorum belki ama sülük işi yaş:stop:, yapamam onu,yani rahim falan bilmediğin yere gidiyorlar yok yookkk...

Kanın nesini görüyorsun ki? Kandaki demir havadaki oksijenle reaksiyona girdiğinden zaten koyu ve pıhtılaşmış olacaktır. Bu onun kötü olduğu anlamına gelmez. Kan vermek kanın yenilenmesi açısından sağlıklı bir yöntemdir ama böyle kesip biçmek mantıklı değil. Çok çok özel bir durum olursa ve doktor vermişse tamam derim... Ama yoksa yüzyıllar öncesi tıbbın gelişmediği bir çağda değerli birinin söylemiş olabileceği ihtimaline dayandırılarak bu kadar teknoloji ve ilim gelişmişken bunlara rağbet etmek akılkarı değil. Siz yine de bilirsiniz ama bari buralarda yazmayın arkadaşlar. Milletin başına bir iş bir kaza gelmesin :)

Kizlaaar hepiniz ne tatlisiniz masallah masallah cok guzelsiniz :KK54:ben de koymak istiyorum dugun resmimden koyayim hatta ama bura acik ya herkese buraya koymak istemiyorum nasil yapsak ki :KK64:
avatarına koyarsın sonrada kaldırırsın cici gelin seni :)

Biyolog olunca umarım sen güzel bir yorum yapabilirsin :)
sülük kirli kanı alır vs ama rahimde onu nasıl kontrol edecekler? sülüğün damara giren uzantısı 20 cm mi gacçebiliyor. benim mantığım ve aklım almadı .. gerçi bacakta filan kullananları da anlamam hiç..
o kadar umutsuz olmamalı bence inancımız olmalı

Back
X