- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
Canim cok hossun bizim kizlara menopoz kelimesi hic yakismiyo bence fistik gibisiniz .sizi tanidima cok mutlu oldum
sağol canım sende çok hoşsun maşallahh.. aynı zamanda da bjk lısın sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok hossun bizim kizlara menopoz kelimesi hic yakismiyo bence fistik gibisiniz .sizi tanidima cok mutlu oldum
ne sordun canım sen
wu huuu tatlım çok hoşmuşsun, kızıl saçlar falan.evet ya hatunların hepsi çok hoş, bende tanıdığıma çok memnum oldum sizi, böyle yazınca daha çok hoşuma gidiyor, yüzünüz geliyor gözümün önüne :)
avatarımdaki resimdekide benim canım...Evet sonunda yukledim avatarimdaki de benimmm
valla bana kilo aldıracak bir şeyin henüz icat edildiğini sanmıyorumDemi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh
Böyle sünnet olur mu arkadaşlar ya? Lütfen tıbbi normal yöntemlerden şaşmayın, tehlikeli işlere yada gereksiz vücut eziyetlerine girmeyin. Nasıl mantığınız alıyor anlamıyorum bennnn :)))ben de kullanıyorum o ilacı günde 37,5 mg alıyorum. 50mg ı 1 yarım 1 çeyrek olarak.
dhea hormon takviyesi olduğu için sordum doktoruma ama önermedi henüz. tüp bebeğe geçince gerekirse kullanırsın dedi.
hacamat güzel faydalı hatta sünnettir. ama sülükten ben de korkuyorum. rahime gönderilince nereyi emiyolar acaba
ben de 3-4 gündür incir kürü yapıyorum inşallah işe yarar
Çok çok geçmiş olsun. Tüpler açık, doğal yolla hamilelik. Nasıl dış gebelik geçirdiniz anlamadım, şanssızlık olmuş biraztüpler açık kendiliğinden gebe kaldım oda dış gebelik sonra olmadı 3 aşılama negatif
Gulnevammm canim inan seni cok farkli dusunuyodum ama sen cok tatlisin ya sarisim renkli gozlu bi afetsin seeeen masallahhhhhben boy resmimi koymadım canlar çünkü kilolarımla barışık değilim..bununla idare edin..hepsiniz çok fitsiniz vallahi bende 3 sene hormon ilaçları yüzünden şiştim..balık etliydim evlenmeden önce şimdi hiç sormayın yani..
Nasıl yani sülük rahime mi gönderiliyorhacamat güzel faydalı hatta sünnettir. ama sülükten ben de korkuyorum. rahime gönderilince nereyi emiyolar acaba
Canim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artikBöyle sünnet olur mu arkadaşlar ya? Lütfen tıbbi normal yöntemlerden şaşmayın, tehlikeli işlere yada gereksiz vücut eziyetlerine girmeyin. Nasıl mantığınız alıyor anlamıyorum bennnn :)))
teşekkür ederim canım sende çok cicicsin birden içim ısındı sana nedense..tanıdık gibi geldi yüzün..Gulnevammm canim inan seni cok farkli dusunuyodum ama sen cok tatlisin ya sarisim renkli gozlu bi afetsin seeeen masallahhhhh
Biyolog olunca umarım sen güzel bir yorum yapabilirsin :)Nasıl yani sülük rahime mi gönderiliyor![]()
ben seni sarışın tahmin ediyordum doğruymuş :) oldukça hoşmuşsunuz sizde..avatarımdaki resimdekide benim canım...
hacamat olabilir zaten bende düşünüyorum belki ama sülük işi yaşCanim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artik
Kanın nesini görüyorsun ki? Kandaki demir havadaki oksijenle reaksiyona girdiğinden zaten koyu ve pıhtılaşmış olacaktır. Bu onun kötü olduğu anlamına gelmez. Kan vermek kanın yenilenmesi açısından sağlıklı bir yöntemdir ama böyle kesip biçmek mantıklı değil. Çok çok özel bir durum olursa ve doktor vermişse tamam derim... Ama yoksa yüzyıllar öncesi tıbbın gelişmediği bir çağda değerli birinin söylemiş olabileceği ihtimaline dayandırılarak bu kadar teknoloji ve ilim gelişmişken bunlara rağbet etmek akılkarı değil. Siz yine de bilirsiniz ama bari buralarda yazmayın arkadaşlar. Milletin başına bir iş bir kaza gelmesin :)Canim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artik
avatarına koyarsın sonrada kaldırırsın cici gelin seni :)Kizlaaar hepiniz ne tatlisiniz masallah masallah cok guzelsinizben de koymak istiyorum dugun resmimden koyayim hatta ama bura acik ya herkese buraya koymak istemiyorum nasil yapsak ki
![]()
sülük kirli kanı alır vs ama rahimde onu nasıl kontrol edecekler? sülüğün damara giren uzantısı 20 cm mi gacçebiliyor. benim mantığım ve aklım almadı .. gerçi bacakta filan kullananları da anlamam hiç..Biyolog olunca umarım sen güzel bir yorum yapabilirsin :)