fsh yüksek olanlar

Gulneva daha dusuk ciksin cok isterdim ama aslinda bir bakima iyi olmus biliyor musun , farrahin dedigi gibi biraz dinlen sen soluk al cunku daha gecen ay stresli bir tedavi sureci atlattin bi nefes almanda fayda var.Dedigin gibi kendini bakima al havalar guzel olsa yuruyus yap diyecegim ama soguk simdi , kurlerine devam et.Insallah onumuzdeki ay daha iyi olur.Benim yumoslar aceleci derken canim cok mu buyuk ki anlamadim birinin 14 mm olmasi mi sorun :KK43: evet keske hepsi esit buyuseydi bende de ya antagonist ilac ise yarar insallah :KK43:
benim geçen tedavimde adetin 2 günü üç folükülüm vardı biri 10mm biri 12mm biri küçüktü belli belirsiz sonra klomenle iki büyük hiç büyümedi sondan gelen küçük büyüdü klomen bitti tekrar gittim diğer büyümeyen bir yumoş oda büyümey başladı 14mm diğer sondan gelen onu geçmişti 16mm oldu ve o büyümeye devam etti diğerinin büyümesi durdu..sonrasını biliyorsun..bazı tedavilerimde muayenede çok güzel yumoş büyüyor sonrası kontrole gidiyorum yok..canımcığım önemli olan büyümesi bitanede olsa zaten dondurcaksın en kötü ihtimal mutlaka bitane büyüse dolu çıksa dölense buna şükür inş hepsi eşit büyüsün işine yarasın..ne kadar stres yapmsakda iş olucağına varıyor canımcığım..iyi düşünelim iyi olsun..

selamlar kızlar.forumda bir hareketlilik oku oku bitiremedim:)bugün benim öğrenciler de sürpriz yapmış sınıfı süslemişler pasta falan almışlar çok sevindirdiler beni sağolsunlar.şımarmasınlar diye sarılamadım da çok fazla.özellikle bazılarını çok seviyorum böyle kucaklayasım geliyor..ama azıcık gülsem sapıtıyor benim zıpırıklarr....:KK24:Allah bizlere de öyle tatli akılı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh...hafta sonu nete giremedim.baya gelişmeler olmuş maşallah.tedavideki arkadaşlar inşallah güzel gelişir yumuşlar.ben de adet olmayı beklyorum bakalım.daha var adete.Dhea geldi başladım ama üzerinde günde bir kere diyor.bir tane alıyorum şimdilik yeterli mi acaba sizce iki kere alanlarınız vardı? ilk gün biraz çarpıntı yaptı sıkıntı bastı sanki...siz yatmadanönce mi alıyordunuz yoksa gündüz mü??? ya da bulunduğum ortamdan mı öyle oldum bilemiyorum. cylo cuma bitti bakalım adet ne zmaan olurum. eğer olmazsam cyloya gene başlanıyor mu 7 gün arayla demişti ama sormadım da şimdilik..melatonina almadımm onu da alayım mı????
selamlar kızlar.forumda bir hareketlilik oku oku bitiremedim:)bugün benim öğrenciler de sürpriz yapmış sınıfı süslemişler pasta falan almışlar çok sevindirdiler beni sağolsunlar.şımarmasınlar diye sarılamadım da çok fazla.özellikle bazılarını çok seviyorum böyle kucaklayasım geliyor..ama azıcık gülsem sapıtıyor benim zıpırıklarr....:KK24:Allah bizlere de öyle tatli akılı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh...hafta sonu nete giremedim.baya gelişmeler olmuş maşallah.tedavideki arkadaşlar inşallah güzel gelişir yumuşlar.ben de adet olmayı beklyorum bakalım.daha var adete.Dhea geldi başladım ama üzerinde günde bir kere diyor.bir tane alıyorum şimdilik yeterli mi acaba sizce iki kere alanlarınız vardı? ilk gün biraz çarpıntı yaptı sıkıntı bastı sanki...siz yatmadanönce mi alıyordunuz yoksa gündüz mü??? ya da bulunduğum ortamdan mı öyle oldum bilemiyorum. cylo cuma bitti bakalım adet ne zmaan olurum. eğer olmazsam cyloya gene başlanıyor mu 7 gün arayla demişti ama sormadım da şimdilik..melatonina almadımm onu da alayım mı????
Sen de mi ogretmendin bilmiyordum cnm.ne guzel bir meskektr ogretmnlik.gunun kutlu olsun cnm.dhea bana bir doktorm gunde 3 kez vermisti son doktorum gunde 2 tane ic demisti.sabah aksam iciyordum.melatonina hakkinda bilgm yok doktoruna danis bence.cyclo bitince bir hafta ara veriyosun tekrar basliyosun.insallh vardr yumoslarin..

canımcığım sendemi öğretmensin ne güzelll..öğretmenler günün kutlu olsun..cylo prognova bitiyse adeti bekliyceksin büyük bir ihtimale bitikten 1 hafta yada 10 gün sonra adet olunuyor..bir hafta tekrar cylo baaşla diyen kiim doktorunmu başla dedi ilk defa duyuyorum adet beklenir benim bildiğim..bendede kalp çarpıntısı yapıyordu dhea canımbazen boğızmı sıkıyorlarmış hissi geliyordu bende yan etkileri çok oldu sesim kalınlaşmıştı sonrası boğazımda nödüler çıktı ufak oldukları için zarasız demişti doktorum..ben biesteronu önce 4 ay sonrası 2 ay kullandım sonrası biraktım canım..biesetron 25mg ben 3 ay günde iki kullandım sonra günde bitaneye düşürdüm..yararı olduğu gibi zaararlarıda çok canım ani klap krizini tetikliyormuş aslında..

Sen de mi ogretmendin bilmiyordum cnm.ne guzel bir meskektr ogretmnlik.gunun kutlu olsun cnm.dhea bana bir doktorm gunde 3 kez vermisti son doktorum gunde 2 tane ic demisti.sabah aksam iciyordum.melatonina hakkinda bilgm yok doktoruna danis bence.cyclo bitince bir hafta ara veriyosun tekrar basliyosun.insallh vardr yumoslarin..
teşekkürler cnm evet öğretmenim.streslidir bizim meslek ama güzel de. dheayı bir tane alsam az mı olur ki? fazlası kıllanma yaparsa diye çekiniyorum.

canımcığım sendemi öğretmensin ne güzelll..öğretmenler günün kutlu olsun..cylo prognova bitiyse adeti bekliyceksin büyük bir ihtimale bitikten 1 hafta yada 10 gün sonra adet olunuyor..bir hafta tekrar cylo baaşla diyen kiim doktorunmu başla dedi ilk defa duyuyorum adet beklenir benim bildiğim..bendede kalp çarpıntısı yapıyordu dhea canımbazen boğızmı sıkıyorlarmış hissi geliyordu bende yan etkileri çok oldu sesim kalınlaşmıştı sonrası boğazımda nödüler çıktı ufak oldukları için zarasız demişti doktorum..ben biesteronu önce 4 ay sonrası 2 ay kullandım sonrası biraktım canım..biesetron 25mg ben 3 ay günde iki kullandım sonra günde bitaneye düşürdüm..yararı olduğu gibi zaararlarıda çok canım ani klap krizini tetikliyormuş aslında..

teşekkürler canım evet. ben içeriğinde günde bir tane yazdığı için öyle başladım ama ilk gün kalablıktaydım stresli bir ortamdı biraz ondan mı bilmiyorum.diğer gün de koşuşturmaca vardı gene sıkıntılıydı.bugün daha almadım acaba hangi saatlerde alsam.akşam saatleri daha mı kötü etkiliyor ne? şuan kullanıyor musun bu ilacı?? cyloyu da doktor demişti ama bir daha sorucam eger adet gelmezse.belki kafa karşıklığı yanlış söylemiştir bana..yani adet başlamadan içmek bana da pek mantıklı gelmedi.inşallah fsh normale inmiştir.hormonlar dengelenmiştir bakalım hayırlı hangi zaman göreceğiz..yumişlere fayda ediyor diye aldım ama günde bir tane yeter diye düşünüyordum doktora sorduğumda sadece kullanabilirsin dedi başka bişey demedi.ne bilim herkes yumişim çıktı kullanınca dediği için ben de aldım.

teşekkürler canım evet. ben içeriğinde günde bir tane yazdığı için öyle başladım ama ilk gün kalablıktaydım stresli bir ortamdı biraz ondan mı bilmiyorum.diğer gün de koşuşturmaca vardı gene sıkıntılıydı.bugün daha almadım acaba hangi saatlerde alsam.akşam saatleri daha mı kötü etkiliyor ne? şuan kullanıyor musun bu ilacı?? cyloyu da doktor demişti ama bir daha sorucam eger adet gelmezse.belki kafa karşıklığı yanlış söylemiştir bana..yani adet başlamadan içmek bana da pek mantıklı gelmedi.inşallah fsh normale inmiştir.hormonlar dengelenmiştir bakalım hayırlı hangi zaman göreceğiz..yumişlere fayda ediyor diye aldım ama günde bir tane yeter diye düşünüyordum doktora sorduğumda sadece kullanabilirsin dedi başka bişey demedi.ne bilim herkes yumişim çıktı kullanınca dediği için ben de aldım.
benim doktorumda kullan zararsız demişti..gitiğim tüp doktoruda kullan yada kullanma demem kanıtlanmış etkisi yok dedi..şuan kullanmıyorum daha doğrusu alamıyorum biesteron 120tl veremem arı sütüne 120 tl veriyorum her ay ..şimdi imuneks Qenzim10 alıcam 70tl kullanmaya kara verdim..tedaviye başlmadan 400tl heray giderlerimiz oluyor Allah yardımcımız olsun.

Gunaydin kizlarr hastaneden geldim simdi.yumurtam 19 mm olmus.catlatma ignesi yapti dr.asilamayi sordum bu ay yapma,olmasa bi daha ki ay igne tedavisiyle birlikte yaparz dedi.dogal denicem yani.yumos her an catlayabilirmis, adami kurutacam artk bu hafta:-)

canım çook sevindimm evet bana da bugün yarın çatlar demiştii..canım güzel sonuçlanır inşALLAH..
Ezgi ve Ebru can kizlarr ogretmenler gununz kutlu olsun
Saglikla , sihhatle, neseyle, bol cocukla nice guzel yillarinz olsun meslek hayatinizda:KK68:

KUZUCUM ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİİMM SAĞOLASIN..

slm canlar hepinize teker teker alıntı yapamadım kusura bakmayın canlar..sabah kan verdim öğlenden sonra alıcam inş bütün hormonlar dengededir..ezgi ebru öğretmenler gününz kutlu olsun..bizde sabah kutladık öğretmenimizin öğretmenler gününü hediyemizide verdik..ferahçığım yumoşuna maşşalah diyelim çatlatma iğnesi yaptımı doktorun iğnenin 36 saati yumoş çatlıyor..hadi bakalım kolay gelsin çook çalışın..

GÜLNEvam sağol canım..
ben geldimmmmm dr.cum muayene etti gene, kan veremedim yarın vericem hemde konseye giricem,raporum başlasın ilaçlar beni sömürecek bu gidişle hoş daha bişey kullandım sayılmaz ama, kızlar 5 yumoşum var nasipse, 4 ü solda 1 sağda,sağ tarafım iğnelere hiç cevap vermemiş, 3 yumoşum 13 mm,2 si 12 mm.antagonist başladık.orgalutran.bugün ve yarın puregon a ek olarak onuda vurucam.çarşamba gene usg var. artık yumların içi boş mu dolu mu hiç bilmiyoruz,inşallah doludurrrrr :) bende durumlar bu,tedaviye devam,birde bir arkadaşa rastladık o da tüp bebek yaptırıyormuş 26 yum.unu toplamışlar ama o kadar çok yum. olunca bu seferde folikül içlerinde kan birikmiş opu sonrası yoğun bakıma almışlar hemoglobini düşmüş,o yüzden ocakta ya da şubatta transfer olacakmış,9 tane dondurulmuş embriyosu varmış maşallahhhh.vücudun toparlanmasını bekliyormuş,yaaaa neler var dedim kendi kendime.
şimd bu durum iyimi? içleri boş çıkarsa tedavi sonlanır değilmi? neyse ilacımı olayımda sadece bugünü düşünmek istiyorum, yarın zaten ne olacağı belli değilki.kafamıda çok kurcalamak istemiyorum...
Ezgim10 Ezgim10 ve okulum okulum öğretmenler gününüz kutlu ve de mutlu olsun,bıcırıklarla Rabbim nicelerini göstersin inşallahh :) kocamanda öperim ayrıca.

şekercimm çok sağoll..ooyy çok güzel tepki vermiş inşALALH DOLU DUR İÇİDE ...

Ezgim ve okulum ogretmenler gununuz kutlu olsun kizlaaarr :KK36: benim annemle kayinvalide de ogretmen , onlari da arasam iyi olacak :)

SAĞOLL CANIM BENİMM OHH NE GÜZEL İKİSİDE ÖĞRETMENN..CANIM SENİNK,ERDE GÜZELL MAŞalalh yumoşların bebiş olsu tatlım...
teşekkürler cnm evet öğretmenim.streslidir bizim meslek ama güzel de. dheayı bir tane alsam az mı olur ki? fazlası kıllanma yaparsa diye çekiniyorum.

uumutcum öğretmenler günün kutlu olsun....

benim geçen tedavimde adetin 2 günü üç folükülüm vardı biri 10mm biri 12mm biri küçüktü belli belirsiz sonra klomenle iki büyük hiç büyümedi sondan gelen küçük büyüdü klomen bitti tekrar gittim diğer büyümeyen bir yumoş oda büyümey başladı 14mm diğer sondan gelen onu geçmişti 16mm oldu ve o büyümeye devam etti diğerinin büyümesi durdu..sonrasını biliyorsun..bazı tedavilerimde muayenede çok güzel yumoş büyüyor sonrası kontrole gidiyorum yok..canımcığım önemli olan büyümesi bitanede olsa zaten dondurcaksın en kötü ihtimal mutlaka bitane büyüse dolu çıksa dölense buna şükür inş hepsi eşit büyüsün işine yarasın..ne kadar stres yapmsakda iş olucağına varıyor canımcığım..iyi düşünelim iyi olsun..
Gulneva canimcim yeni gorebildim hayirlisi olsun canimcim sen esini ikna edene kadar fsh duser .o sure zarfinda yumosunla dogal denersin tatlim.hem yeni bir tedavi sonrasinda dinlenmis olursun ..takviyelerini ihmal etme incirini de ye kuzum

Iyi akşamlar kızlarrrr. ..ezgimmm okulum ve umutlym öğretmenler gününüz kutlu olsun guzel arkadaslarim..nice güzel yıllara inşallah. ..
Gulnevacim biraz dinlenip tüp bebek yapman çok daha iyi olur sen bizden daha iyi biliyorsun canım benim.hem ozaman a kadar gün ola harman ola inşallah eşin ikna olur.dinlenmis bir vucutla yaparsın tüp bebegini tatlimmm. ..

kızlar bende değişik haberler var...araştırma Marta atınca 2 gün boyunca hayal kırıklığı ve depresyona girdim.agla agla mafoluyorum oldum. .birden bir umut oldu Kuzenim le konuştuk o ağladı ben agladım. .bana hicbirsey senden önemli değil dedi ağlama dedi.bende biraz para var üstünü tamam larsin ozelde güzelce yaptir dedi..kızlar ALLAHIM BIR KAPI AÇTI BANA ESIMIN KONUSTUM TAMAMI DEDI..2 SENEDE FALAN GERİ BIRIKTITIP ODEYECEGIZ KUZENIME ..Hemen geçen ay gittiğim çok iyi bir dr vardı onun çalıştığı tüp bebek merkezini aradım. Fiyat hakkında bilgi aldım. Ve karar verdik inşallah çok istediğim dr la bu yola çıkacağız kızlarrr. .saskinim inşallah iyi olur hersey ozelde yaptırmayı çok istiyordum biliyorsunuz. .çünkü araştırma hastanesindeki dr zaten tutmayacak gözüyle bakıyor hep ondan beni Marta attılar. .ama yaptıracagım dr melek gibi bir adam inanamazsiniz. .Bundada varmışbir hayir bakın ozeli hayal bile edemiyordum. ..

gulneva bir konuda daha ortak noktamız oldu birden gelen bir para ikimizede. ..
Ezgimmm imsi tekniğini sordum 8 yıldır yapıyoruz dedi..çok sevindim..
Farrahcigim o suları hala içiyorum çok acı ama ne yapalım. .Sağ da 3 yumurta vardi 4 gündür çok hassas kasigim ara ara otururken çok ağrıyor. .yarın nobetciyim dogumda baktiracam acaba kist mi oldu yaaa...

emelim bu habere çok sevindiimm canıımm benimm..HADİ BİSMİLLAHH...TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM.....

Iyi akşamlar kızlarrrr. ..ezgimmm okulum ve umutlym öğretmenler gününüz kutlu olsun guzel arkadaslarim..nice güzel yıllara inşallah. ..
Gulnevacim biraz dinlenip tüp bebek yapman çok daha iyi olur sen bizden daha iyi biliyorsun canım benim.hem ozaman a kadar gün ola harman ola inşallah eşin ikna olur.dinlenmis bir vucutla yaparsın tüp bebegini tatlimmm. ..

kızlar bende değişik haberler var...araştırma Marta atınca 2 gün boyunca hayal kırıklığı ve depresyona girdim.agla agla mafoluyorum oldum. .birden bir umut oldu Kuzenim le konuştuk o ağladı ben agladım. .bana hicbirsey senden önemli değil dedi ağlama dedi.bende biraz para var üstünü tamam larsin ozelde güzelce yaptir dedi..kızlar ALLAHIM BIR KAPI AÇTI BANA ESIMIN KONUSTUM TAMAMI DEDI..2 SENEDE FALAN GERİ BIRIKTITIP ODEYECEGIZ KUZENIME ..Hemen geçen ay gittiğim çok iyi bir dr vardı onun çalıştığı tüp bebek merkezini aradım. Fiyat hakkında bilgi aldım. Ve karar verdik inşallah çok istediğim dr la bu yola çıkacağız kızlarrr. .saskinim inşallah iyi olur hersey ozelde yaptırmayı çok istiyordum biliyorsunuz. .çünkü araştırma hastanesindeki dr zaten tutmayacak gözüyle bakıyor hep ondan beni Marta attılar. .ama yaptıracagım dr melek gibi bir adam inanamazsiniz. .Bundada varmışbir hayir bakın ozeli hayal bile edemiyordum. ..

Farrahcigim o suları hala içiyorum çok acı ama ne yapalım. .Sağ da 3 yumurta vardi 4 gündür çok hassas kasigim ara ara otururken çok ağrıyor. .yarın nobetciyim dogumda baktiracam acaba kist mi oldu yaaa...
Emellll Rabbim ne kadar büyük, ben demedim mi gün doğmadan neler doğar diye, çok şükür ne güzel hemencecik başlarsınız, imsi traşlama hepsini yaparlar daha iyi tutunsun diye, Allah var umut var,kist olduğunu sanmıyorum çatlamış olabilir bende 3 gün falan sürerdi çatlama ağrısı, ama tabi git kontrolünü ol,için ferahlasın, ilk regliylede bismillah dersiniz inşallah, akşam akşam ne güzel bir haber hatta müjde bu :)

Canımcım seninde öğretmenler günün kutlu mutlu olsun, nicelerini gör inşallah
Dheayı günde 3 tane aynı anda istediğin saatte alabilirsin demişti dr.um,inşallah sanada şifa olur

Emeeeeel ne diyecegimi bilmiyorum gozlerim doldu inan bana.rabbim razi olsun kuzeninden ohhh cok sukur kuzuuuum rabbim ne buyuk ne kapilar aciyor.canimcim seni en iyi anlayan labaratuvari iyi olan dr u tercih et canimmm.emosum birde hatching embriyo lazerle traslama islemini de sor o cok daha onemli onuda yapsinlaaar.bebegim kalbinin guzelligi yuzune vurmus arkadasim kendim kadar sevindim inan.hadi hayirla.yarin bi baktir kist varsa cyclo kullanirsin o hemen kisti yok ediyo.dhea ni ihmal etmeee

Kızlar çok Sağolun okulum ezgim sekercimmm ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN Kalpten hissediyorum inanin bu sevincinizi. .bende saskinim dedim ya 2 senedir uğraşıyorum sonunda esim ikna oldu hemde ozelde yaptiracam tüp bebeğimizi çok şükür. .Kredi girmeyince esım tamam dedi cok şükür araştırma hastanesinden bana umutsuz bakan dr dan da kurtuldum çok şükür ALLAHIN IZNIYLE. .SIMDI YE KADAR 10 KEZ YAPTIRIRDIM DA HEP KREDİYLE OLUR DU OYUZDEN YAPTIRAMADIM 5500 TL DE HEMEN BULUNMUYOR MAALESEF. .
bakalim 10 kasımda adet oldum 10 gün erken oluyorum ayin 1 de falan adet olurum galiba. .en son teknoloji ile yapiyorlarmis kısa protokol uyguluyorlar galiba..araştırma raporlu 2 milyar tutar demişti ilaçlar. Ama özel yer 1000 tl yi geçmez diyo çok yüksek doz yapmıyoruz dedi..araştırma gonal f 750 mi ne yapacağız demişti. Adam şok oldu o nasıl yüksek bir doz dedi . inşallah hepimizin tedavisi olur sağlıkla kucağimiza alırız kızlarr. .hepiniz iyiki varsınız. .

Kızlar çok Sağolun okulum ezgim sekercimmm ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN Kalpten hissediyorum inanin bu sevincinizi. .bende saskinim dedim ya 2 senedir uğraşıyorum sonunda esim ikna oldu hemde ozelde yaptiracam tüp bebeğimizi çok şükür. .Kredi girmeyince esım tamam dedi cok şükür araştırma hastanesinden bana umutsuz bakan dr dan da kurtuldum çok şükür ALLAHIN IZNIYLE. .SIMDI YE KADAR 10 KEZ YAPTIRIRDIM DA HEP KREDİYLE OLUR DU OYUZDEN YAPTIRAMADIM 5500 TL DE HEMEN BULUNMUYOR MAALESEF. .
bakalim 10 kasımda adet oldum 10 gün erken oluyorum ayin 1 de falan adet olurum galiba. .en son teknoloji ile yapiyorlarmis kısa protokol uyguluyorlar galiba..araştırma raporlu 2 milyar tutar demişti ilaçlar. Ama özel yer 100 tl yi geçmez diyo çok yüksek doz yapmıyoruz dedi..araştırma gonal f 750 mi ne yapacağız demişti. Adam şok oldu o nasıl yüksek bir doz dedi . inşallah hepimizin tedavisi olur sağlıkla kucağimiza alırız kızlarr. .hepiniz iyiki varsınız. .
Gonal f 750 cok cok yuksek dedigi gibi.ben 300 luk vurulmustum ona bile yuksek diyorlardi emosum kesinlikle ozele git.bebisimiz gelecek insallah annesiii

Emeeel ben de cok sevindim senin adina , sende bir durgunluk hakimdi uzuluyordum gorunce coook sevindim canim hadi bakalim sakin acele etme en iyi yumurtayi yakalamaya calis ezginin dedigi yontemlerde yapilsin sen elinden geleni yap canim insallah kavusursunuz yavrunuza :)

Gulnevacim anladim canim o zaman bizde hic belli olmuyor kim buyuyecek kim buyumeyecek bu yumoslarda , sen simdi kendini detoks surecine al bakalim uykunu iyi al dengeli beslen kurlerini vitaminlerini ihmal etme bu ay biraz kafa dagit hem biraz uzaklas cocuk meselesinden sana dinlenme molasi olsun bu surec :)

Umutlym , canim bana da doktor gunde 3 tane sabah-ogle -aksam veya ayni anda al dedi.Ben genelde aksam ictim canim.Yalniz carpinti onemli bir yan etki sanirim onu tam bir takip et normal zamanda da oluyorsa pas gecme aman ha yumos olussun derken baska seylere sebebiyet vermeyelim.

Sekerpancaricim :) ben bu orgalutron mudur herneyse onu vurdum ama coook yakti ya digerleri boyle olmamisti bir de igne sert geldi biraz sanki hala vucudumda igne var sende de oldu mu ya nasildi?

Ezgi , ben de sizi seviyorum ya hele de topik boyle hareketli ya kimse bos durmuyor cok hosuma gidiyor once sen sonra hepimiz sirayla kavusalim insallah yavrularimiza :)

Back
X