ben geldimmmmm dr.cum muayene etti gene, kan veremedim yarın vericem hemde konseye giricem,raporum başlasın ilaçlar beni sömürecek bu gidişle hoş daha bişey kullandım sayılmaz ama, kızlar 5 yumoşum var nasipse, 4 ü solda 1 sağda,sağ tarafım iğnelere hiç cevap vermemiş, 3 yumoşum 13 mm,2 si 12 mm.antagonist başladık.orgalutran.bugün ve yarın puregon a ek olarak onuda vurucam.çarşamba gene usg var. artık yumların içi boş mu dolu mu hiç bilmiyoruz,inşallah doludurrrrr :) bende durumlar bu,tedaviye devam,birde bir arkadaşa rastladık o da
tüp bebek yaptırıyormuş 26 yum.unu toplamışlar ama o kadar çok yum. olunca bu seferde folikül içlerinde kan birikmiş opu sonrası yoğun bakıma almışlar hemoglobini düşmüş,o yüzden ocakta ya da şubatta transfer olacakmış,9 tane dondurulmuş embriyosu varmış maşallahhhh.vücudun toparlanmasını bekliyormuş,yaaaa neler var dedim kendi kendime.
şimd bu durum iyimi? içleri boş çıkarsa tedavi sonlanır değilmi? neyse ilacımı olayımda sadece bugünü düşünmek istiyorum, yarın zaten ne olacağı belli değilki.kafamıda çok kurcalamak istemiyorum...
Ezgim10
ve
okulum
öğretmenler gününüz kutlu ve de mutlu olsun,bıcırıklarla Rabbim nicelerini göstersin inşallahh :) kocamanda öperim ayrıca.