fsh yüksek olanlar

çalışıyoruz farrahçım :) ama işkenceye döndü resmen galiba adet olacam kasıklarımda sancı var..hayırlısı..hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah..bence bu bitki kökü içiyorum ya onun yararı oldu galiba çünkü ben hiç 17mm yumurta görmedim kendimde ilk defa oldu..bakalım adet olursam fsh kaç çıkacak..ordan belli olur..
Hangi bitki kökünü kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar, aslan pençesi içtiğiniz ay tedavi de görüyor musunuz? Herhangi bir hormonu kötü etkileyebilir mi merak ediyorum doğrusu. Bir de ne zaman başlamak gerekir ve ne kadar süreyle? Hamilelikte sakıncalıymış o yüzden o ham,le olup olmadığımızı biilmediğimiz hemen adet öncesi 15 gün bırakıyor muyuz?

Arkadaşlar, aslan pençesi içtiğiniz ay tedavi de görüyor musunuz? Herhangi bir hormonu kötü etkileyebilir mi merak ediyorum doğrusu. Bir de ne zaman başlamak gerekir ve ne kadar süreyle? Hamilelikte sakıncalıymış o yüzden o ham,le olup olmadığımızı biilmediğimiz hemen adet öncesi 15 gün bırakıyor muyuz?
ben hormon iğnelerini kullanmaya başladığımda bıraktım, çünkü zaten dhea falan içiyordum, birbirlerini etkileyebilirler sanıyorum.korktuğumdan bıraktım emin olmamakla birlikte...yani regli düzenlediğinden ben regli dahil tükettim ama dediğim gibi ilaç başladım ve bıraktım..

Hangi bitki kökünü kullanıyorsunuz?

Burda bir adam var bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veriyormus ona gittik. .gebe kalan cokmus. Eğer bana yararı olursa en ufak bir gelisme görürsem adet olunca tahlillerde ve ultrason da hepinize tlf numarasini verecem arkadaşım. Kargo ile gonderiyormus.

aslan pençesi içyorum zaten 15 gün oldu pekiiiiiiiiiii civanperçemi nasıl fikrin nedişr ilgine çokk teşekkürler:KK68:

Ne demek arkadaşım Civanpercemi kkullanmadım ama iyi diyorlar canimm aslan pençesi çok güzel ama. .ben yararını gördüm hayitla birlikte. .fsh geçen yıl 89 du bu ara 12 falan çok şükür.

Okulum sen avanosta misin :) ben de cok severim avanosu cok guzel bir yer bence hatta ben de annemlerle gezerken demistim ilk gorev yerim bura falan olsa ne guzel olur diye tam oyle bir havasi var cömlek falan yapmistik biz :) Allah rahmet eylesin ogretmenlere ya cok uzuldum , boyle toplu kazalar cok kotu oluyor kac eve ates dustu simdi kimbilir.

evet canım avanostayım evet sakinn bir yer bende çook seviyorum ama pahalı ev kiraları filan çook pahalı hani ilçe sonuçta ama öle değil fiyatlar..çömlek evet bende çook kişiyi gedirdim ama kendim oturup yapmadımm hii..
evet valla bende çook üzüldüm hele birisi 28 yaşında 1 küçük çocuğu vr o öğretmen de ölmüşş ALLAH ım hepsine yardım etsiinn.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gencecikmiş hepsi :KK43:
çok güzel atanmış evlenmişsin inşallah gelebilirsek bu bebiş işlerinden fırsat bulup gelebilirsek görüşmeyi tanışmayı çok isterim evet canım avanos merkezden eşim :) bende ankara ya beklerim belki yazın falan yolunuz düşer...

evet canım yaa genceciklerrr...evet çook şükürrr atandım zaten nevşehirliyim kendi mmeleketimdeyimm ilçe değişikliği oldu..süper olurr inşALLAH KARŞILAŞIRIZ..YOLUMUZ DÜŞERSE NEDEN OLMASIN..

Anladim canim sagolasin o zaman benim pazartesi olur muhtemelen cunku kucuk olan anca 17-18 mm olur o zamana.Neyseki pazartesi benim okulum yok ama esimin ogleden sonra sinavi var.Neyse ayarlanir bir sekilde , insallah e2 guzel cikar da icleri bos cikmaz ya cok merak ediyorum isin sonunu biran once yarin olsa keske de doktora gitsem yine.
yarın e2 değerini mutlaka sor canım büyük bir ihtimale pazartesi veya salı opu olur.tüp bebek tedavisi sabır işi canım..her aşaması heycan umut korku adranalin...yarın güzel haberlerle gel inş..

Aynen canim.bir de benim gobek cok buyumedi burda da anneme cekmisim ya ama iyi tarafi catlak filan olmuyor ama bundan sonra ne olur bilmem.bana oyle geliyo ki hepiniz birden hamile kalacaksiniz burasi hamis topigine donevlcek insallah
inş canımcığım bu topik uğurlu gelsin bizde senin arkandan gelir hamiş kalırız..

yaaaa artık 4. çok geriden geliyor onu çoktan eledim ama inşallah 3 ü ya da 2 yi Allah ım kısmet eder,içime su serptin teşekkür ederim.
doktorlar tam sayı vermez zaten canım senin 4 yumoşun toplancak küçük olan boş çıkabilir..inş 3 tane güzel kaliteli dölensin ikisini transfer yaparlar mutlaka gerçi yaş sınırı var 35 sonrası 2 emriyo konuluyor ama sen ısrar edersen 2 emriyo koyarlar..bitanede donmuş kardeşiniz olsun inş..çatlatma iğneni ne zaman yaptın canım oviterelamı ismi...

evet canım avanostayım evet sakinn bir yer bende çook seviyorum ama pahalı ev kiraları filan çook pahalı hani ilçe sonuçta ama öle değil fiyatlar..çömlek evet bende çook kişiyi gedirdim ama kendim oturup yapmadımm hii..
evet valla bende çook üzüldüm hele birisi 28 yaşında 1 küçük çocuğu vr o öğretmen de ölmüşş ALLAH ım hepsine yardım etsiinn.

evet canım yaa genceciklerrr...evet çook şükürrr atandım zaten nevşehirliyim kendi mmeleketimdeyimm ilçe değişikliği oldu..süper olurr inşALLAH KARŞILAŞIRIZ..YOLUMUZ DÜŞERSE NEDEN OLMASIN..
Evet canim ya duymustum cok pahali oldugunu hic ilce gibi olmadigini.Guzel oldugundandir , Ankarada cok pahali hele de bizim oturdugumuz yerler merkezi sayilir ucuk kacik ev fiyatlari kotu kotu 2+1 ler 800-900 dusun.Allah rahmet eylesin canim ya cok uzucu gercekten.

yarın e2 değerini mutlaka sor canım büyük bir ihtimale pazartesi veya salı opu olur.tüp bebek tedavisi sabır işi canım..her aşaması heycan umut korku adranalin...yarın güzel haberlerle gel inş..
Doktorum da soyler muhtemelen canim ama benim e2 dusuk cikabilir cunku kucukler henuz cok buyumediler o yuzden cok sasirmam aslinda.Evet ya o gunler opu olabilir keske carsambaya kalabilse esimin pazartesi -sali sinavlari var ama doktor pazar-pazartesi dedi muhtemelen pazartesi olacak.Bakalim yarin buyumus olacak mi bizim yumoslar.

Yanlislikla sicak bir seyi tuttum basparmagim ve isaret parmagim yandi kizlar yaa su topladilar su an her sey tamam da mesaj yazmak cok zorlasti yav :KK14:

Canim siz de haklisiniz aslinda kusurumuza bakmayin , evet benim de paylasacak hicbir yerim yok sizden baska.Bizim ilk tedavimiz ondan biraz fazla panik ve heyecanliyiz sanirim.Seker 7 yumosla basladi 3e dustu onun cani ona sıkkin , ben normalde embriyo olacagi garanti olsa tek yumosa da raziyim ama degil 3 yumurtaya bir sey olmasindan korkuyorum cunku bu 3 yumosun anca biri embriyo olur gibi geliyor bende o yuzden tedirginim.Fshim iyiydi bu ay , ignelere de dunyanin parasini veriyoruz doktora gidip gelme masrafini yorgunlugunu saymiyorum , insan eli bos kalsin istemiyor ondan tedirgin ve huzursuzuz yoksa ben ay 3 yumos cok az niye daha fazla degil gibi bir dusunce de degilim ama ilk tedavinin acemligi ve panikligi fazla bende belki digerlerinde daha sakin olabilirim.
Yok cnm ne kusuru.siz anlatin sabaha kadar dinlerz.yeter ki umutsuz olmayin.cok klişe bir laf olsa da 'iyi dusun iyi olsun' diyelim..
Yanlislikla sicak bir seyi tuttum basparmagim ve isaret parmagim yandi kizlar yaa su topladilar su an her sey tamam da mesaj yazmak cok zorlasti yav :KK14:
Off ya cok zormus.silverdin varsa sur cnm

canım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..

hanımlar merhabaaa bugünümü de atlattım şükür..sizler nsılsınız...fkb cım ve şekerpancarım maşALALHH KIZLARR SİZZEEEE güzel sonuçlanacak tedavide...
Tatlim gecmiss olsun.meslektaslarina cok uzuldum.Allah korusun her an basimiza hersey gelebilir.

çok geçmiş olsun canım ya soğuk suya tutsaydın su toplamazdı soğuk kompres yap iyi gelir acısını alır..yanık merhemi sür varsa..

canım Bülent tıraşa soru nasıl soruyoruz bilgin varmı yeni topikmi açmak gerek yeni topik nasıl açılır hiç bilgim yok beni bilgilendirirsen sevinirim..

Canimmm geçmiş olsun..sana 3 şık sunacam hepsini dene bakalım. .Birincisi soğuk suyun içinde beklet parmaklarını birsure. .İkincisi şeker e bas beklet oda iyi gelir.yada diş macunu sür..bunlar iyi gelir canimm çok açık parmak uçlarında çok sinir var derler çok acır benimde olmuştu sabaha kadar suyun içinde bekletip uyumustum

doktorlar tam sayı vermez zaten canım senin 4 yumoşun toplancak küçük olan boş çıkabilir..inş 3 tane güzel kaliteli dölensin ikisini transfer yaparlar mutlaka gerçi yaş sınırı var 35 sonrası 2 emriyo konuluyor ama sen ısrar edersen 2 emriyo koyarlar..bitanede donmuş kardeşiniz olsun inş..çatlatma iğneni ne zaman yaptın canım oviterelamı ismi...
Hımmm anladım zaten 2 embriyo yasakmış ama düşük over rezervinde bazen olabiliyormuş,şansımı deniycem, çatlatma iğnemi 9 buçukta yapıcam, 1,5 saat sonra falan, ismi de choriomon, amin inşallah gülüm,Rabbim tamamına erdirsin

Hımmm anladım zaten 2 embriyo yasakmış ama düşük over rezervinde bazen olabiliyormuş,şansımı deniycem, çatlatma iğnemi 9 buçukta yapıcam, 1,5 saat sonra falan, ismi de choriomon, amin inşallah gülüm,Rabbim tamamına erdirsin

Evet canim ya duymustum cok pahali oldugunu hic ilce gibi olmadigini.Guzel oldugundandir , Ankarada cok pahali hele de bizim oturdugumuz yerler merkezi sayilir ucuk kacik ev fiyatlari kotu kotu 2+1 ler 800-900 dusun.Allah rahmet eylesin canim ya cok uzucu gercekten.
evet canıım pahalıı..bizim burası da aşağı kalmıyor sen gene anara üyük şehir derssinn..bizim ev 2+1 600 evde eski ev boya yapmışlarr eh işte diyeyimm yeni evler en aşağı 750 1 milyara bile kiralık ev varrr düşün gerisini..
ALAH yardımcıları olsuunnnn kaza yapanlarınn..
Tatlim gecmiss olsun.meslektaslarina cok uzuldum.Allah korusun her an basimiza hersey gelebilir.

sağol canım benimmm evet gerçekten çok üzücü b ir olayyyy...

Back
X